- 20 Mart 2008
- 142.032
- 214.092
- 1.423
- 60
kuzu kapamadan haramiliğe atandım
yeğenin iyi ablacım ama bana hiç tahmin yürütmedin
evett ya hep öle derdim demiiii
banada soruyorlar keleş ne demek diyeeee kızdırmayın tararım diyommm
kız diyom ben gene içimden hepkız geçiyor çünküüüsağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez tabi..
o zaman erkek olacak
Valla belliolmaz bu işlerrrr biraz büyüsün bakalımm vücut yapısındanda teşhisi koyarız yaniii
hani senin dediklerin ters çıktıya ondan diyorum ablacom
Allahım sağlıcakla versinde gerisi boşş
Dilekte tutmuştu ama serpille ebuşta tutturamadım gerçi herkese kız diyom ama sağlıkla doğsunlarda dediğin gibi gerisi boş hayırlı evlatlar olsunlar kız erkek fark etmez ...
Eylemde yok oldu ya hiç gelmiyorr pelincanda tayin bekliyorlardı onların neresi çıktı acaba oda gelmedi hiç :26:
evet eylem naptı acaba:26:
belki evinde net yoktur
gittiği ilk zamanlar geldi ama buraya sonradan nolduysa gelmedi hiç serpilede sordum hatta haberin varmı diye yok dedi
miyasede yok artık oda gelmiyorr :26:
evet yaa miyasee bana ödüllü çilekli pastasının tarifini verecekti hala unutmadım
profilinden baksana tarifi vardır orada herhaldeeehayatım ben kaçıyomm mutfak beni beklerrr görüşürüz yine kendine iyi bak canımm
son olarak derincim ayagını nasıl suruduysen bak arkandan teker teker hamile kaldık
ee sımdı sıra kımde
valla yaaa
isteyen iki arkadaşımız daha var umarım bidahaki ay onların habrinide alırız..
cumartesi filo gecemiz var.. ben kına gecemde giydiğim abiyeyi giyerim diodum ama fermuarı zor çektik.. göğüslerim acayip sıkıştı
eşim diyo bunu giyip üstüne orda bişey yersen patlar bu elbise dio
off yaa
aynı dert bendede varr hafta sonu eşimin arkadasını oğulları sünnet oluyor ben ne giycem ya kumaş pantolon bulüz falanmı giysem etkmi giysem bilemdim bakalım ne olcaak
bana kalsa kot badi convers çantayı da çapraz tak saçıda at kuyruğu yap git ama olmuyormuşş muş muş muşş
valla yaaa
isteyen iki arkadaşımız daha var umarım bidahaki ay onların habrinide alırız..
cumartesi filo gecemiz var.. ben kına gecemde giydiğim abiyeyi giyerim diodum ama fermuarı zor çektik.. göğüslerim acayip sıkıştı
eşim diyo bunu giyip üstüne orda bişey yersen patlar bu elbise dio
off yaa
böylede güzel ama bence yerine göre giyinmek daha güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?