Asker Eşleri

Evet Kasvetlicim,arkamdan geliorsunuz vallaKesede görünmüş canım hadi hayırlısı.Biz bu cuma 10. haftamıza giriyoruz Bizim muhtemel doğum tarihi 15 aralık ilk ben miyim:44: Cinsiyetleri ne olcak acaba???

bende haftasonu istanbula gitmiştim haberim yok tabi hamile olduğumdan bir sürü alışveriş yaptım..
zaten hamileliğimi öğrendiğimde ilk aklıma gelen şimdi ben bunları giyemiycekmiyim oldu

öncelıkle ruhi bunalımda oldugu için gecmıs olsun dıyorum..5ay yapacak yanı askerlıgı demi..

benım kuzenım ınsaat muh.olarak edırne sınırda askerlık yaptı komutanları çok iyiymiş hatta demıskı eger kpssye calıscak olan varsa ızın gununde kitap alın calısın demıs okadar.. yanı bukadar rahatlar.. haa sınırda kulubede nöbetını tuttu kuzenım gereknlrı yaptı ,benım babam üst rutbelı asker ne yapcam bunları dıyıp bikenarda oturmadı ,askerde gorulecek hersını kendı yaptı asla babasını aramadı..

burda komutanlara vs hata bulacagınıza bence kaynınıza bakın askerlık sıkıya bastı anlasılan.. enıstemın vardı boyle erlerı intihar edıcem soyle boyle deyıp kaytarmak istiyorlar baska bişey değil buna benzer esımınde basına gelmıstı.. er dolu silahı basına dayayarak eve gıtmek istediğini yoksa intihar edecegını vs demıstı..

kaynınız ya gercekten ruhi bunalım yasıyor yada askerlıkten kaytarmak için boyle bi yol secmıs..

mesele komutanları degıl,onlarla alakalı bildigimiz bır sıkıntısıda yok..anlatmıyor,içine kapanmıs..dedıgı tek sey dayanamıyorum,neye dıyoruz tık yok..5 ay askerlıgın bı kısmı zaten gıttı..nesınden kaytarsın ki oyle bırı de degıl..belkı arkadaslarından falan rahatsızlık veren oldu bılmıyoruz ıste..

cevap verecek yokmu???????

Canım arkadaşım ne dememizi bekliyorsunki??
aa evet bizim kocalarımız beterdir insanı intihara sürükleyecek kadar kötü davranırlar insana vs. bunun gibi birşeymii?? anladığım kadarıyla karacı birliğinde benim eşim havacı ama olup biten hiçbişeyi anlatmaz işiyle ilgili.. evine yansıtmaz ama çok istiyorsan gözlemlediğim kadarını söyleyeyim.. bazen filoda ailecek toplanır mangal yakarız askerlerinde sofrası mutlaka olur içerde..
havacılar program öğrenmek için akşam filoyu ararlar konuşma aynen şöyle
eşim: KARDEŞİM programıma bakarmısın?
asker: komutanım şu saatte şu var vs... bazen geç döneriz eve geç oldu uyandırmayayım askerleri diye aramaz..
bu bi kaç örnek belki sana izlenim olmuştur..
ama kaynın ne yaşadı bilemem belki askerlikten belki özel sebeplerinden
umarım sağlıcakla teskeresini alıp gelir..

bunu bizim bilmemiz çok zor ama bunu kullanıp rdm ye çıkan çok asker var bişeyi olmadığı halde. kaynın belki sevgilisinden ayrılmıştır,belki çok el bebek gül bebek büyümüş hiç zorluk çekmemiştir disiplinin ne demek olduğunu bilmiyordur ondan ağır geliyordur bir çok sebebi olabilir.aşk acısı çekmiyorsa derdi askerlikle ilgiliyse zaten 5 aymış askerliği o zaman. 15 ay yapanlar ne yapsın. derdi neymiş en iyi sizler öğrenebilirsin babası gidip görüşsün

Son düzenleme:
Evet Kasvetlicim,arkamdan geliorsunuz vallaKesede görünmüş canım hadi hayırlısı.Biz bu cuma 10. haftamıza giriyoruz Bizim muhtemel doğum tarihi 15 aralık ilk ben miyim:44: Cinsiyetleri ne olcak acaba???
sağol canım sanırım il sensın dogum yapacak benımksıde sata göre 13 ocaktı ama ben artık ultrasonu esas almayı uygun gordum yanı 18 ocak gibi bızım aramızda tam 1ay olcak hatta bırazcık gecıcek gibi
cinsiyet olrak içine dogan varmı yada ruyanda ne goruyorsun ?? ben bigun kız bıgun erkek goyorum
bende haftasonu istanbula gitmiştim haberim yok tabi hamile olduğumdan bir sürü alışveriş yaptım..
zaten hamileliğimi öğrendiğimde ilk aklıma gelen şimdi ben bunları giyemiycekmiyim oldu
ahahah bak bu çok fenaa olmusss
neyse artık bebısten sonra kıyafetım yok demıvceksın en azından
banada esım dıyordu hazır memleketındesın al bişiler eve gelınce basımda dırdır yapma dıye canım bişi almak istememıstı benım demek fındıklı lokumumu hissetmişim bilmeden basım çok agrırken hapta içmemıstım hatta annem suphelenmıs et pişirdi bende seve seve yıyınce hıı yok hamıle değil bu kız demişti

valla bilemicem dediğiniz gibi arkadaslarıylada olabilir.. kaç ayı kaldı tezkereye almasına?? biraz daha sıksın dişini.. 15aylıklar ne yapsın.. öyle biri değilse neden intiharı gözunüze sokuyor ve eve gelmek istiyor.. sanırım kaynınız disipline gelemedi yada inatlaşmalar olduysa ve bunuda hazmedememekte olabilir..
ben kendı okul arkadaslarımdan bılıyorum ne delidolu ipe sapa gelmez adamlardıda askerlikerini paşa paşa yapıp geldıler.. hiç birinin derdi olmadı curuk çıkmak yok revirde geçirmek gunler vs..

doguya gitseydı kaynınız ozaman ne yapacaktı çok merak edıyorum..insan biraz şükretmeyi bilmeli yaa

minecim cok tsk ederim sana inan içimi rahatlattin esimle tekrAR konusmaya basladik gitme konusunda hakkını helal et bacim

Evet canım galiba ilk ben 1 ay olcak aralarında...Ya ben rüya falan görmedim hiç. Eşim sürekli görüyor kızımız olcak diyor ama,kendi kız istediğinden sanırım Doktor 4. ayda görürüz dedi ama daha önce olmazmı ki:44:

selam kızlarrrr...kasvetli ve haydut tekrar hayırlı olsun bebekleriniz:) çok güzel bir duygudur eminim...Allah isteyen diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah....

pozisyonuna bağlı derincim gösterirce 15.haftada belli olur cnm

iyi akşamlar bayanlar:)))umarım her şey yolundadır...benim ailem geldi giremedim apeydir...eşim de yarın çıkacakmış..tatbikat iptal edilmiş:SSanlam veremedim...şimdi 3 haftadır boşuna mı ordaydılar...boşuna mı yalnız kaldım:SSS

herneyse sağ salim gelsinler de....özlemcim umarım bizde diğer arkadaşlar gibi arka arkaya hamile kalırız...doğu bize iyi geir inşallhhh:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…