iyi akşamlar bayanlar:)))umarım her şey yolundadır...benim ailem geldi giremedim apeydir...eşim de yarın çıkacakmış..tatbikat iptal edilmiş:SSanlam veremedim...şimdi 3 haftadır boşuna mı ordaydılar...boşuna mı yalnız kaldım:SSS
herneyse sağ salim gelsinler de....özlemcim umarım bizde diğer arkadaşlar gibi arka arkaya hamile kalırız...doğu bize iyi geir inşallhhh:26:
gözünaydın cnm bende bu kız nerde diyordumiyi akşamlar bayanlar:)))umarım her şey yolundadır...benim ailem geldi giremedim apeydir...eşim de yarın çıkacakmış..tatbikat iptal edilmiş:SSanlam veremedim...şimdi 3 haftadır boşuna mı ordaydılar...boşuna mı yalnız kaldım:SSS
herneyse sağ salim gelsinler de....özlemcim umarım bizde diğer arkadaşlar gibi arka arkaya hamile kalırız...doğu bize iyi geir inşallhhh:26:
evet daha çabuk kavuşcam inşşlh canım çooooook teşekkürler...çalışmalara devam:)evet hayır olur inşallahselam canım, haberlerde duydum ben de iptal edildiğini. teknik sorunlar diyordu, neyse iyi olmuş sizin için, bir an önce kavuşunsen bebiş olmuyor diye üzülüyordun bak tatbikat iptal edildi, her işte bi hayır vardır
gözünaydın cnm bende bu kız nerde diyordumiyi geceler hepinize canlarım ben kaçtım
iyi akşamlar bayanlar:)))umarım her şey yolundadır...benim ailem geldi giremedim apeydir...eşim de yarın çıkacakmış..tatbikat iptal edilmiş:SSanlam veremedim...şimdi 3 haftadır boşuna mı ordaydılar...boşuna mı yalnız kaldım:SSS
slm kızlar naber..
biraz keyfım yok esımşe atıstık tlfda gercı tlfda bı cekıodu bı cekmıodu limanda değillerdi seyırdeydiler neyse en son ben yuzune kapatark konusmaya son verdım bılıyorum deli olmustur sımdı boyle yaptıgıma ama napimm bi hamilee olarak kaprisimi cekmesi lazımaltta kalmamak adına bide okkalı bi msj sanırım yarına kadar ancak hazmeder
eve gelmesinede çok az kalmıstı üfff niye atıstıysakkeşimin iş stresi benım hamilelik nazlarım kaprislerım birleşince pek hoş bi sonuc elde etmıyoruzz
biz de eşimle şimdi tam bu konuyu konuşuyorduk bana sen hamile kalırsan hiç çekilmezsin nazından geçilmez eziyet edersin falan dedi ben de ee etcem tabi hakkım falan dedim:) hamilelik psikolojisi çok değişik oluyordur ya haklısın ne desen ama şimdi yanın da değil ya üzülmüştür boşver uzaktayken alttan al gelince yaparsın kaprisini
bizde hep bunları konusurduk gebelık mevzusunda eşim benle çok dalga gecmıstır.. cunku adetlıyken filanda çok naz yaparım agrım sancım olsun esımın tepesınden inmem bide sızlanırım :):) eşimde amaaannn sen hamile oldugunda mumkunse ben yurtdısı seyrınde olmak istiyorum derdi muradına erdi gozuaydınnn
hatta yıne tlfda oyle bi konu gectı ..benım fındıklı lomumum napıo dedi iyi dedim annesi ona bakıo dedim ..eşimde fıkdıklı lokumum ben annene zor bakıyorum sana nası bakcam bılmıyorum filan yaptı benım o anda kafamda sımsekler caktı çok sınırlendımm yaaacok ciddi bi şekılde az önce gaf yaptıgının farkındamısın dedim..eşimde yoo bilerek soyledım sen saka yaptıgımı bılıyo---demeye kalmadan tlf kapattım yuzune..cunku bunlar k.validemın bana soylediği laflardı ve ben bunları eşime soylemıstım çok içlenmiştim gucume gıtmıstı bikere bak arıo işte şimdiii de
aynen canım ben de çok naz yaparım eşime:)
ah canm ya evet okumuştum sanki burda bişeyler k. validenle ilgili çocuk yapmayın nasıl bakcaksınız falan demişti dimi? eşin söylemeyseydi ya şaka bile olsa..yine de boşver ciddi söyemediği açık sıkma sen canını...
günaydın , güzel ve keyifli bir gün diliyorummm
swetciğim daha iyisindir inşallah
iyi geceler kızlarrr yatımda erkenden kalkimmm
günaydın , güzel ve keyifli bir gün diliyorummm
kasvetliciğim gözü aydınn
handancığım ben de merak ettim pelincanı :44:
haydutcuğum nasıl gidiyor ,hamişlik? bulantın oluyor mu? ben oğluşa hamile olduğumu öğrendiğim an başlamış tı
swetciğim daha iyisindir inşallah
Merhaba
bayanlar şuan diyarbakırda görevde olanlar orası hakkında bilgi verebilirmi tayınımız diyarbakıra cıktı ben cok tedirginim gidip gitmemekte karasızım acıkcası korkuyorum orda olanlar bilgi verise cok mutlu olurum simdiden tşkler
slm kızlar naber..
biraz keyfım yok esımşe atıstık tlfda gercı tlfda bı cekıodu bı cekmıodu limanda değillerdi seyırdeydiler neyse en son ben yuzune kapatark konusmaya son verdım bılıyorum deli olmustur sımdı boyle yaptıgıma ama napimm bi hamilee olarak kaprisimi cekmesi lazımaltta kalmamak adına bide okkalı bi msj sanırım yarına kadar ancak hazmeder
eve gelmesinede çok az kalmıstı üfff niye atıstıysakkeşimin iş stresi benım hamilelik nazlarım kaprislerım birleşince pek hoş bi sonuc elde etmıyoruzz
günaydın ablammGünaydınn arkadaşlarrrrr keyifli sabahlarrrr hepinizee
denetlemelerinin olmaması açısından çok rahat fakat dikkat konusunda baban çok haklı sweetciğim. o da zamanla şartlara alışacaktır. şimdi çok kaygılı olman normal.günaydın ablacım, daha iyiyim teşekkür ederim. idare ediyorum daha doğrusu. dün babam eşim için" orda denetlemesi falan olmaz rahat eder eme dikkat edicek mayına basmıcak artık "dedi.:18: asker adam çok rahat söylüyo tabi bunu ama benim içime oturdu yine. eşim gittiğinde inş böyle laflar edenler olmaz
yok nilgün ablacım bende ne mide bulantısı ne baş dönmesi var..
o yüzden hala inanamıyorum..:89:
Günaydınn arkadaşlarrrrr keyifli sabahlarrrr hepinizee
ay bende çok nazlıyım,kaprislerimi azalttım baya amaama naz konusu huyum bu herhalde ne yapayım arada sırada küstüğümüzde ben hiç gidip gönlünü almam haksızda olsam gitmem hep eşim gelir o hiç küs kalamaz hele hamileyken yaptıklarım şimdi hatırlayıp kendime çok gülüyorum insan ne acayip duygular içine giriyor keşke eşin yanında olsaydı da çektirseydin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?