Asker Eşleri

selam canım, haberlerde duydum ben de iptal edildiğini. teknik sorunlar diyordu, neyse iyi olmuş sizin için, bir an önce kavuşun sen bebiş olmuyor diye üzülüyordun bak tatbikat iptal edildi, her işte bi hayır vardır

gözünaydın cnm bende bu kız nerde diyordumiyi geceler hepinize canlarım ben kaçtım

evet daha çabuk kavuşcam inşşlh canım çooooook teşekkürler...çalışmalara devam:)evet hayır olur inşallah
gözünaydın cnm bende bu kız nerde diyordumiyi geceler hepinize canlarım ben kaçtım

teşekkürler cano :)öpüldün iyi geceler

matarani canm nasılsın.. ağrı çıkmış yazmıştım buraya görmedin sanırım.. hayırlı olsun canım eşinle de gidiyormuşsun çok sevindim... bir de bebek de gelirse değmeyin keyfinize olur yani:)

slm kızlar naber..

biraz keyfım yok esımşe atıstık tlfda gercı tlfda bı cekıodu bı cekmıodu limanda değillerdi seyırdeydiler neyse en son ben yuzune kapatark konusmaya son verdım bılıyorum deli olmustur sımdı boyle yaptıgıma ama napimm bi hamilee olarak kaprisimi cekmesi lazım altta kalmamak adına bide okkalı bi msj sanırım yarına kadar ancak hazmeder
eve gelmesinede çok az kalmıstı üfff niye atıstıysakk eşimin iş stresi benım hamilelik nazlarım kaprislerım birleşince pek hoş bi sonuc elde etmıyoruzz

biz de eşimle şimdi tam bu konuyu konuşuyorduk bana sen hamile kalırsan hiç çekilmezsin nazından geçilmez eziyet edersin falan dedi ben de ee etcem tabi hakkım falan dedim:) hamilelik psikolojisi çok değişik oluyordur ya haklısın ne desen ama şimdi yanın da değil ya üzülmüştür boşver uzaktayken alttan al gelince yaparsın kaprisini

bizde hep bunları konusurduk gebelık mevzusunda eşim benle çok dalga gecmıstır.. cunku adetlıyken filanda çok naz yaparım agrım sancım olsun esımın tepesınden inmem bide sızlanırım :):) eşimde amaaannn sen hamile oldugunda mumkunse ben yurtdısı seyrınde olmak istiyorum derdi muradına erdi gozuaydınnn
hatta yıne tlfda oyle bi konu gectı ..benım fındıklı lomumum napıo dedi iyi dedim annesi ona bakıo dedim ..eşimde fıkdıklı lokumum ben annene zor bakıyorum sana nası bakcam bılmıyorum filan yaptı benım o anda kafamda sımsekler caktı çok sınırlendımm yaaa cok ciddi bi şekılde az önce gaf yaptıgının farkındamısın dedim..eşimde yoo bilerek soyledım sen saka yaptıgımı bılıyo---demeye kalmadan tlf kapattım yuzune..cunku bunlar k.validemın bana soylediği laflardı ve ben bunları eşime soylemıstım çok içlenmiştim gucume gıtmıstı bikere bak arıo işte şimdiii de

aynen canım ben de çok naz yaparım eşime:)

ah canm ya evet okumuştum sanki burda bişeyler k. validenle ilgili çocuk yapmayın nasıl bakcaksınız falan demişti dimi? eşin söylemeyseydi ya şaka bile olsa..yine de boşver ciddi söyemediği açık sıkma sen canını...

sağol canım evet oyle demıstı sızın daha evlılıgınız oturmadı işte oğlum karaya çıktı maası azaldı sana zor bakıyordu sımdı bide bebek nerden cıktı ıkınıze bırden benım oğlum nası bakacak dıyerek çok kırmıstı benı
az önce esımle konustum ve kırgınlıgımın sebebını soyledım bidaha bana boyle şakalar yapmamasını soyledim.. özür dile benden dedım eşimde ben sadece fındıklı lokumumdan dılerım özrü dedi ayy benı sınır edecek illa delii neyse durup durup eve bısey lazım mı dıo bende yoo haftaosnu zaten yokum akrabama gidicektım ziyarete hemde esım yok gibilerine kalayım dıyodum bi kaçgun suan ben nerdeyım bil dedi bende nerdesınkıo yaptım sana yarım saat uzaktayım ama ancak yarın sabah eve gelebılırım dedi ben şookkk hem şaşkınlık hem sevıncc zaten ağlak olmustum bunada bi ağladım sımdı gece nası uyuyım beeen :):) insallah yarın erkenden gelir aşkım benı pencerenın onunde agac etmez umarım

bide su vardı k.validemın verdıgı incir recelı eksımıs bende esım gücenmesın dıye ıncır recelını rondodan gerırıp içtim dedim..iyki haber verdı cunku cope dokmustum ama asagı çope ındırmemıstım yarın 7de kalkıp ilk işim incir recelını dokmek olacak yakalanmadan

günaydın , güzel ve keyifli bir gün diliyorummm
kasvetliciğim gözü aydınn
handancığım ben de merak ettim pelincanı :44:
haydutcuğum nasıl gidiyor ,hamişlik? bulantın oluyor mu? ben oğluşa hamile olduğumu öğrendiğim an başlamış tı
swetciğim daha iyisindir inşallah

günaydın , güzel ve keyifli bir gün diliyorummm

swetciğim daha iyisindir inşallah

günaydın ablacım, daha iyiyim teşekkür ederim. idare ediyorum daha doğrusu. dün babam eşim için" orda denetlemesi falan olmaz rahat eder eme dikkat edicek mayına basmıcak artık "dedi.:18: asker adam çok rahat söylüyo tabi bunu ama benim içime oturdu yine. eşim gittiğinde inş böyle laflar edenler olmaz

yok nilgün ablacım bende ne mide bulantısı ne baş dönmesi var..

o yüzden hala inanamıyorum..:89:

sana bir sayfa öncesinde diyarbakırı uzun uzun anlattım okumadın sanırım bir bak istersen...

ay bende çok nazlıyım,kaprislerimi azalttım baya ama ama naz konusu huyum bu herhalde ne yapayım arada sırada küstüğümüzde ben hiç gidip gönlünü almam haksızda olsam gitmem hep eşim gelir o hiç küs kalamazhele hamileyken yaptıklarımşimdi hatırlayıp kendime çok gülüyorum insan ne acayip duygular içine giriyorkeşke eşin yanında olsaydı da çektirseydin biraz

denetlemelerinin olmaması açısından çok rahat fakat dikkat konusunda baban çok haklı sweetciğim. o da zamanla şartlara alışacaktır. şimdi çok kaygılı olman normal.

yok nilgün ablacım bende ne mide bulantısı ne baş dönmesi var..

o yüzden hala inanamıyorum..:89:

bu güzel canım, dilerim 9 ayın çok rahat geçer kalp atışlarını duyduğun an hiç hissetmediğin bir duygu ile karşılaşacaksın

Günaydınn arkadaşlarrrrr keyifli sabahlarrrr hepinizee

günaydın handancığımm:13:

günaydın ayşe, yapmayın kızlar koçişleree naz ,kapriz zaten meslekleri çok zor ve stresli birde kaprislerrr ,galiba doğamızda varr hep ilgi bizde olsun istiyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…