Asker Eşleri

günaydın ablamm

Günaydınnn ayşecimmmmm

Günaydın nilgüncümmm

Günaydın herkese,
Arkadaşlar bizim tayinimiz Ankara Balgata çıktı içinizde ankaralı olan veya ankarada görev yapan varsa nasıl bi yer olduğunu söyleyebilir mi merak içindeyim tahmin edersiniz teşekkür ederim şimdiden...

Günaydın hayırlı olsun tayininiz ben ankaralıyım gayet düzenli tam bir memur kentidir ankara yaşamasıda kolaydır ulaşımıda rahattır her yere ..Balgatta güzel bir semttira ayrıca gerçi çok iyi bilmem balgatı ama lojmanları filan vardır herhalde ..

hoşgeldin aramıza tayininiz hayırlı olsun, olabilecek en iyi tayinlerden birisi. harika bi yer. balgat olduğuna göre edok civarında çalışacak eşiniz, her türlü imkanı var. mesailer düzenli. lojman puanınız varsa çıkar. ankaranın en merkezi yeri sayılır şu anda, tebrik ederim tekrar, gözünüz aydın

günaydın kızlar minek yemeginiz ne zaman cnm ve nerde yarında bizim var erdebilde bizimki...

günaydın canım sanırım düğün otelde olucak ismini unuttum biizmki cumartesi sanırım yemek diil canım sünnett varmışş sen diyarbakırdamıydınn biizm çocuk küçük oduğu için yemek olsa bile gitmek istemiyoruz zor olur diyee sünnette de sorun olmaz heralde biizm için gitmessek ayıp olur arkadaşımızaa

Ay çok teşekkür ederim 180 puanımız varmış bakalım hayırlısıyle inşl.Gerçi ben pek ankarayı sevmiyorum ama alışmaya çalışıcaz artık eşim muhabereci emeklilikde yaklaştı belki oraya yerleşiriz ne bilim işte...kafam karışık biraz

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz siz nerdesiniz Ankaranın...

Bir türlü aklıma gelmedi edok komutnlığı süper bir tayin olmuş arkadaş için

Günaydın bu arada nasılsın iyisin demi

Günaydınn canım niye gitmiyorsunuz ya yemeklere filan hem zor olmazki hemde çocuklar alılmış olur o kalabalığa ses gürültüderken uyurlar bile..

eşimle aramızda çok boy farkı yok ben hata sonu topuklu ayakabı giysem abes olur mu hep babet giyerimdee

aramıza hoşgeldiniz , biz de Ankaradayız. eşim havacı. balgatı çok beğeniyorum. hatta ben il içi tayinde balgatı istedim eşlerimizin yaşıda yakıın galiba. eşiminde 1.5 yılı kaldı emekliliğe

Buradada lojman sıkıntısı olurdu ama kiralar çok yüksek ulaşım deseniz fena bilirsiniz sizde,hayırlısı olsun artık nasılsa yakınlaştınız istanbula..

Evet kiralar çok yüksek,klasik bi laf ama herşeyin hayırlısı aten oraya yaklaştım diye teselli buluyorum.Ben İstanbula aşığım Boğazına gezmeye alışveriş açısından çok güzel... ne güzel siz emekli olmuşsunuz Rabbim ağız tadıyla emekliliğinizi geçirmek nasip etsin.Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…