günaydın ablamm
denetlemelerinin olmaması açısından çok rahat fakat dikkat konusunda baban çok haklı sweetciğim. o da zamanla şartlara alışacaktır. şimdi çok kaygılı olman normal.
bu güzel canım, dilerim 9 ayın çok rahat geçerkalp atışlarını duyduğun an hiç hissetmediğin bir duygu ile karşılaşacaksın
günaydın handancığımm:13:
günaydın ayşe, yapmayın kızlar koçişleree naz ,kapriz zaten meslekleri çok zor ve stresli birde kaprislerrr ,galiba doğamızda varr hep ilgi bizde olsun istiyoruzzz
Günaydın herkese,
Arkadaşlar bizim tayinimiz Ankara Balgata çıktı içinizde ankaralı olan veya ankarada görev yapan varsa nasıl bi yer olduğunu söyleyebilir mi merak içindeyim tahmin edersiniz teşekkür ederim şimdiden...
Günaydın herkese,
Arkadaşlar bizim tayinimiz Ankara Balgata çıktı içinizde ankaralı olan veya ankarada görev yapan varsa nasıl bi yer olduğunu söyleyebilir mi merak içindeyim tahmin edersiniz teşekkür ederim şimdiden...
günaydın kızlar minek yemeginiz ne zaman cnm ve nerde yarında bizim var erdebilde bizimki...
hoşgeldin aramızatayininiz hayırlı olsun, olabilecek en iyi tayinlerden birisi. harika bi yer. balgat olduğuna göre edok civarında çalışacak eşiniz, her türlü imkanı var. mesailer düzenli. lojman puanınız varsa çıkar. ankaranın en merkezi yeri sayılır şu anda, tebrik ederim tekrar, gözünüz aydın
Günaydın hayırlı olsun tayininiz ben ankaralıyım gayet düzenli tam bir memur kentidir ankara yaşamasıda kolaydır ulaşımıda rahattır her yere ..Balgatta güzel bir semttira ayrıca gerçi çok iyi bilmem balgatı ama lojmanları filan vardır herhalde ..
hoşgeldin aramızatayininiz hayırlı olsun, olabilecek en iyi tayinlerden birisi. harika bi yer. balgat olduğuna göre edok civarında çalışacak eşiniz, her türlü imkanı var. mesailer düzenli. lojman puanınız varsa çıkar. ankaranın en merkezi yeri sayılır şu anda, tebrik ederim tekrar, gözünüz aydın
günaydın canım sanırım düğün otelde olucak ismini unuttum biizmki cumartesi sanırım yemek diil canım sünnett varmışş sen diyarbakırdamıydınn biizm çocuk küçük oduğu için yemek olsa bile gitmek istemiyoruz zor olur diyee sünnette de sorun olmaz heralde biizm için gitmessek ayıp olur arkadaşımızaa
günaydın canım sanırım düğün otelde olucak ismini unuttum biizmki cumartesi sanırım yemek diil canım sünnett varmışş sen diyarbakırdamıydınn biizm çocuk küçük oduğu için yemek olsa bile gitmek istemiyoruz zor olur diyee sünnette de sorun olmaz heralde biizm için gitmessek ayıp olur arkadaşımızaa
Teşekkür ederimiçimi rahatlattınız biraz siz nerdesiniz Ankaranın...
Bir türlü aklıma gelmedi edok komutnlığı süper bir tayin olmuş arkadaş için
Günaydın bu arada nasılsın iyisin demi
Günaydınn canım niye gitmiyorsunuz ya yemeklere filan hem zor olmazki hemde çocuklar alılmış olur o kalabalığa ses gürültüderken uyurlar bile..
eşimle aramızda çok boy farkı yok ben hata sonu topuklu ayakabı giysem abes olur mu hep babet giyerimdee
Rica ederim biz istanbuldayız eşim emekli oldu zaten ankarada ailem yaşıyor ..
Eşim çok mutlu havalara uçuyor zaten,lojmanları orandaymış galiba,başka yerdede var mı acaba
bundan sonra artık:))
Bende İstanbulluyum ailem oradalar istanbulu çok isterdim eşimin aileside ankarada...Hakkımıda hayırlısı inşllah
Oran lojmanları için çok güzel diyorlar,birde komutanlıkların olduğu yerde olması lazım lojmanlar
Gidin valla keyfini çıkarın ne güzel
Günaydın herkese,
aramıza hoşgeldiniz , biz de Ankaradayız. eşim havacı. balgatı çok beğeniyorum. hatta ben il içi tayinde balgatı istedimAy çok teşekkür ederim 180 puanımız varmış bakalım hayırlısıyle inşl.Gerçi ben pek ankarayı sevmiyorum ama alışmaya çalışıcaz artık eşim muhabereci emeklilikde yaklaştı belki oraya yerleşiriz ne bilim işte...kafam karışık biraz
Buradada lojman sıkıntısı olurdu ama kiralar çok yüksek ulaşım deseniz fena bilirsiniz sizde,hayırlısı olsun artık nasılsa yakınlaştınız istanbula..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?