Asker Eşleri

Ay bu arada söylemeden geçemicem nikinize bayıldım''Hanım keleşimi getir''çok güzel yaa

Teşekkürler nette görmüştüm bunu kesin bunu kullanmam lazım dedim aslında aralarında alt tire vardıda bu şekilde yapmış editörümüz,ş harfini kullanamadığımız için s harfi oldu tabi ..Soruyorlar bazı arkadaşlar keleş ne demek diye

aramıza hoşgeldiniz , biz de Ankaradayız. eşim havacı. balgatı çok beğeniyorum. hatta ben il içi tayinde balgatı istedim eşlerimizin yaşıda yakıın galiba. eşiminde 1.5 yılı kaldı emekliliğe

Nilgüncüm sizinde az kalmış artık emekliliğe hadi elinizi çabuk tutun yanlız kalıyom emekliler listesine senide alalım

aramıza hoşgeldiniz , biz de Ankaradayız. eşim havacı. balgatı çok beğeniyorum. hatta ben il içi tayinde balgatı istedim eşlerimizin yaşıda yakıın galiba. eşiminde 1.5 yılı kaldı emekliliğe

Hoşbulduk teşekkür ederim.Sizin daha az kalmış,bizim 7 yılımız var.Siz nerelisiniz,nereye yerleşmeyi düşünüyorsunuz emekli olunca...

İstanbul başka tabi gezilecek yerleri çok fazla bir boğaza bile gidip gelmek insana yetiyor işte,yinede hayırlısı olsun sizler için ankaradan da mennun kalırsınız inşallah..

Darısı sizlere olsun inşallah emeklilik gerçi çok zor geldi ilk başta ama alıştık sonunda..

ankarada lojman çok ama puanınız iyi olduğu için kuvvet lojmanlarından da çıkabilir, bahçelievler ve anıttepe tarafında.kolejde bile lojman var ama çok küçük içi. batıkentte dublex ev şeklinde yeni lojmanlar var ama merkeze uzak olduğu için genelde düşük puanlılar tercih ediyor. zaten lojman çıkana kadar edokta kalabileceğiniz güzel bir misafirhane var. güzel bir lojman boşalmasını bekleyebilirsiniz. oran da çok güzel ama eşinizin iş yerine trafik sorunu olabilir sabahları. anıttepeyi tercih etmenizi öneririm

Çok teşekkür ederim.Kafam rahatladı biraz.Birde bişey sorucam Oran tarafında trafik olsada servisle gidip gelicekler galiba problem olurmuki eşim orası çok güzel diyorda ondan şeyeettirdim:26:

Çok teşekkür ederim.Kafam rahatladı biraz.Birde bişey sorucam Oran tarafında trafik olsada servisle gidip gelicekler galiba problem olurmuki eşim orası çok güzel diyorda ondan şeyeettirdim:26:

yok servisleri rahat. her semte de var zaten, ama bir saati falan yolda geçer git gel iki saat. kışın oran tarafı buzlu ve karlı olur. ama çekilemeyecek kadar bi durum yok. orandan kızılaya kış, yağmur kar olmadığı zamanlarda en fazla 15-20 dk ya gelinir.

Nilgüncüm sizinde az kalmış artık emekliliğe hadi elinizi çabuk tutun yanlız kalıyom emekliler listesine senide alalım
handancığım dört gözle bekliyoruz. ben çok istiyorum eşimin emekli olmasını. işi çok stresli. emekli olsunda nerede isterse orada çalışsın. çünkü genç emekli oluyorlar. ama askerlikle ilişiği kesilsin istiyorum

Hoşbulduk teşekkür ederim.Sizin daha az kalmış,bizim 7 yılımız var.Siz nerelisiniz,nereye yerleşmeyi düşünüyorsunuz emekli olunca...

yerleşme konusunda galiba Ankara olacak. gelecek yıl kızım üniversite sınavına girecek. ona göre karar vereceğiz birazda .

İlk başlarda zor oluyor ama emekli hayatına alışmak eşler evde oluyor düzenin bozuluyor herşey karman çorman oluyor keşke olmasa diyorsun o zamanda.
Birde iş imkanı olmadan karar vermesin derim maaşlar bayağı bir düşüyor ..
Ankarada kursa katılmıştı eşim emekli olacaklara kurs gibi bişeyler verilmişti sivil hayata uyum diye..

evet cnm diyarbakırda kurdoğlu lojmanındayım ben...

Handancığım bizde öyle düşünüyoruz. zaten şimdididen birkaç yerden teklif var, kendi ihtisası ile ilgili.
sivil hayata uyum kursu çok iyiymiş, galiba şimdilerde yok:44:

sweetcim nası yani herkes istediği yerden lojman alabiliyor mu?...biz ankarada lojmana girerken sadece çağlayan ve etimesguta başvurabilmiştik iş yerine en yakın oralar olduğundan? sınıf değişince bu iş de mi değişiyomuş hay Allahım yaa yine saçma sapan adaletsiz bir uygulama

Merhaba canım, o kadar yorgunum ki bir merhaba deyip çıkacağım galiba, :97:

iyidir hacı :86::86: ya özlemcim sizden mi özendim ne eşime bebek bebek diye tutturdum kaç gündür tabi reddedildim

hahahahihihhohoho ben de arkadaşlarımdan özenip istemiştim hala istiyorum ama gelmiyo acelen ne kız bekle daha erken...şu doğuyu da bi yapıp gelin hele sonra

selam kızlarrrr... nasılsınız?????????
iyiyiz şükürburdan da cavap yazayım
bebek demişsin...bende istiyorum bende istiyorum....ne zaman olacak
kızzz nerdesin sennnn pılını pırtını toplayıp ağrıya mı gittin hemen dur daha erken şimdi değil

kuzu ya geziyoz annemle çok komik...bir daha alamam diye diye alışveriş canavarı oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…