- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Ay bu arada söylemeden geçemicem nikinize bayıldım''Hanım keleşimi getir''çok güzel yaa
aramıza hoşgeldiniz , biz de Ankaradayız. eşim havacı. balgatı çok beğeniyorum. hatta ben il içi tayinde balgatı istedimeşlerimizin yaşıda yakıın galiba. eşiminde 1.5 yılı kaldı emekliliğe
aramıza hoşgeldiniz , biz de Ankaradayız. eşim havacı. balgatı çok beğeniyorum. hatta ben il içi tayinde balgatı istedimeşlerimizin yaşıda yakıın galiba. eşiminde 1.5 yılı kaldı emekliliğe
Evet kiralar çok yüksek,klasik bi laf ama herşeyin hayırlısı aten oraya yaklaştım diye teselli buluyorum.Ben İstanbula aşığım Boğazına gezmeye alışveriş açısından çok güzel... ne güzel siz emekli olmuşsunuz Rabbim ağız tadıyla emekliliğinizi geçirmek nasip etsin.Darısı başımıza
ankarada lojman çok ama puanınız iyi olduğu için kuvvet lojmanlarından da çıkabilir, bahçelievler ve anıttepe tarafında.kolejde bile lojman var ama çok küçük içi. batıkentte dublex ev şeklinde yeni lojmanlar var ama merkeze uzak olduğu için genelde düşük puanlılar tercih ediyor. zaten lojman çıkana kadar edokta kalabileceğiniz güzel bir misafirhane var. güzel bir lojman boşalmasını bekleyebilirsiniz. oran da çok güzel ama eşinizin iş yerine trafik sorunu olabilir sabahları. anıttepeyi tercih etmenizi öneririm
Çok teşekkür ederim.Kafam rahatladı biraz.Birde bişey sorucam Oran tarafında trafik olsada servisle gidip gelicekler galiba problem olurmuki eşim orası çok güzel diyorda ondan şeyeettirdim:26:
handancığım dört gözle bekliyoruz. ben çok istiyorum eşimin emekli olmasını. işi çok stresli. emekli olsunda nerede isterse orada çalışsın. çünkü genç emekli oluyorlar. ama askerlikle ilişiği kesilsin istiyorum
Nilgüncüm sizinde az kalmış artık emekliliğe hadi elinizi çabuk tutun yanlız kalıyom emekliler listesine senide alalım
Hoşbulduk teşekkür ederim.Sizin daha az kalmış,bizim 7 yılımız var.Siz nerelisiniz,nereye yerleşmeyi düşünüyorsunuz emekli olunca...
handancığım dört gözle bekliyoruz. ben çok istiyorum eşimin emekli olmasını. işi çok stresli. emekli olsunda nerede isterse orada çalışsın. çünkü genç emekli oluyorlar. ama askerlikle ilişiği kesilsin istiyorum
yerleşme konusunda galiba Ankara olacak. gelecek yıl kızım üniversite sınavına girecek. ona göre karar vereceğiz birazda .
günaydın canım sanırım düğün otelde olucak ismini unuttum biizmki cumartesi sanırım yemek diil canım sünnett varmışş sen diyarbakırdamıydınn biizm çocuk küçük oduğu için yemek olsa bile gitmek istemiyoruz zor olur diyee sünnette de sorun olmaz heralde biizm için gitmessek ayıp olur arkadaşımızaa
İlk başlarda zor oluyor ama emekli hayatına alışmak eşler evde oluyor düzenin bozuluyor herşey karman çorman oluyor keşke olmasa diyorsun o zamanda.
Birde iş imkanı olmadan karar vermesin derim maaşlar bayağı bir düşüyor ..
Ankarada kursa katılmıştı eşim emekli olacaklara kurs gibi bişeyler verilmişti sivil hayata uyum diye..
ankarada lojman çok ama puanınız iyi olduğu için kuvvet lojmanlarından da çıkabilir, bahçelievler ve anıttepe tarafında.kolejde bile lojman var ama çok küçük içi. batıkentte dublex ev şeklinde yeni lojmanlar var ama merkeze uzak olduğu için genelde düşük puanlılar tercih ediyor. zaten lojman çıkana kadar edokta kalabileceğiniz güzel bir misafirhane var. güzel bir lojman boşalmasını bekleyebilirsiniz. oran da çok güzel ama eşinizin iş yerine trafik sorunu olabilir sabahları. anıttepeyi tercih etmenizi öneririm
selam asker hatunlarınassınız bakalım
selam kızlarrrr... nasılsınız?????????
sllmmm hacıııiyi diyelim iyi olalım.sen nasılsın
iyidir hacı :86::86: ya özlemcim sizden mi özendim ne eşime bebek bebek diye tutturdum kaç gündür tabi reddedildim
yok zaten bi anlık bişeydi geçti:86::86:hahahahihihhohoho ben de arkadaşlarımdan özenip istemiştim hala istiyorum ama gelmiyoacelen ne kız bekle daha erken...şu doğuyu da bi yapıp gelin hele sonra
iyiyiz şükürselam kızlarrrr... nasılsınız?????????
kızzz nerdesin sennnn pılını pırtını toplayıp ağrıya mı gittin hemendur daha erken şimdi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?