Asker Eşleri

yaa ben de 3 gündür acayip uyuyorum midem de sürekli ekşiyo bi de sağ bacağımda çekilme vardı bi de sürekli başım dönüyor acaba hamlemiyim yoksa yine psikolojikmi

inşallah kızlar inşallah...perşembe gecesi Allah dualarımızı kabul etsin...monorosyla özlem hayırlısıyla atansın..özlem eşiyle gitsin...Ağrıya hakkariye alışveriş merkezi açılsın:)

inşallah kızlar inşallah...perşembe gecesi Allah dualarımızı kabul etsin...monorosyla özlem hayırlısıyla atansın..özlem eşiyle gitsin...Ağrıya hakkariye alışveriş merkezi açılsın:)

ağzından bal damlıyor valla inşallh kuzucummmmm hakkari ve ağrıya alışveriş merkezi fikri de harika yani. ama seneye benim gittiğim yere de açılsın dimiiiiiii

canım sınıfa göre değil de çalışacağı birliğe göre değişiyor. soran arkadaşın eşi edok'a atandığı için seçim kataloğu geniş çağlayan ve etimesgutta mesela genelde tankçılar ve hava lojmanlarında havacılar var. ama kuvvette ya da edokta çalışanların seçim yapabileceği yer daha fazla oluyor.oran ise toplama kampı, her sınıftan ve her birimden var,süper bi yer, şehir resmen. karışık yani ankara

ağzından bal damlıyor valla inşallh kuzucummmmm hakkari ve ağrıya alışveriş merkezi fikri de harika yani. ama seneye benim gittiğim yere de açılsın dimiiiiiii

sende hakkari diyordun y bebemm ondan şeettim...sen yeter ki iste...ben sana ne avm ler açtırırımsöyleriz başbakanımıza...hayaldi gerçek yap deriz...o da yapar:82:

sende hakkari diyordun y bebemm ondan şeettim...sen yeter ki iste...ben sana ne avm ler açtırırımsöyleriz başbakanımıza...hayaldi gerçek yap deriz...o da yapar:82:

hakkari diye diye hakkari olcak zaten haha yapmaz mı hiç bütün hayallerimiz gerçek oldu onun sayesinde:86:

hakkari diye diye hakkari olcak zaten haha yapmaz mı hiç bütün hayallerimiz gerçek oldu onun sayesinde:86:

bugun arkadaşlarla çok gülüştük...dedim şehrin merkezine gidip açlık grevi yapacamhihi dediğin gibi hayal kalmadı ya cidden...işte başbakanımız sağolsun

hahahahihihihihohoho süper bir dua bacım allah razı olsun...karnımız bebişle dolsun inşalllaaaaahhhh

bugun arkadaşlarla çok gülüştük...dedim şehrin merkezine gidip açlık grevi yapacamhihi dediğin gibi hayal kalmadı ya cidden...işte başbakanımız sağolsun

hahahaha... yap vallla kuzum bak sonra reklamlara da çıkarsın hayaldi gerçek oldu diye hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…