yok zaten bi anlık bişeydi geçti:86::86:
iyiyiz şükürburdan da cavap yazayım
bebek demişsin...bende istiyorum bende istiyorum....ne zaman olacak
hahihahihah face tuhaf ya ha bire offline oluyorumdün konuştuk eşimle bi heveslenmiştim ama uyandım rüyadan sanırım daha bebeğe kadarr ohohoho çooookkk şey var annesi bi işe başlasın bi yoluna koysun herşeyi de gelir o da inşallah senin tam zamanın canm inşallah en yakın zamanda gelecek
kız oyuncak bebek mi buuama arada bana da öyle oluyor bi istiyorum bi yok diyorum eşim de şaşırdı valla
yaa ben de 3 gündür acayip uyuyorum midem de sürekli ekşiyo bi de sağ bacağımda çekilme vardı bi de sürekli başım dönüyoracaba hamlemiyim yoksa yine psikolojikmi
hadi bakalımmmm inşallahhhhhh
inşallah canım inşallah...bizde istiyoruz çok....kıyafetlerim de umrumda değiliyiyiz şükürburdan da cavap yazayım
bebek demişsin...bende istiyorum bende istiyorum....ne zaman olacak
hahihahihah face tuhaf ya ha bire offline oluyorumdün konuştuk eşimle bi heveslenmiştim ama uyandım rüyadan sanırım daha bebeğe kadarr ohohoho çooookkk şey var annesi bi işe başlasın bi yoluna koysun herşeyi de gelir o da inşallah senin tam zamanın canm inşallah en yakın zamanda gelecek okadar yani
şaka bir yana eşimin moralinin bozulmasına dayanamıyorum daha çok..Allah isteyen herkese veersin...
yaa ben de 3 gündür acayip uyuyorum midem de sürekli ekşiyo bi de sağ bacağımda çekilme vardı bi de sürekli başım dönüyoracaba hamlemiyim yoksa yine psikolojikmi
hadi bakalım inşallah..regl dönemim yaklaşınca bende de bir çok böyle şeyler oluyor...ama son hüsran...UMARIM SENİN Kİ HÜSRAN OLMAZ KUZU...Allahım nasip etsin sana
offf hiç sanmıyorum yaaa
inşallah canım inşallah...bizde istiyoruz çok....kıyafetlerim de umrumda değilokadar yani
şaka bir yana eşimin moralinin bozulmasına dayanamıyorum daha çok..Allah isteyen herkese veersin...
hadi bakalım inşallah..regl dönemim yaklaşınca bende de bir çok böyle şeyler oluyor...ama son hüsran...UMARIM SENİN Kİ HÜSRAN OLMAZ KUZU...Allahım nasip etsin sana
amin tatlım amin allahım tüm isteyenlere nasib etsin...benim de 2 günüm geçti bakalım
inşallah canım inşallah...bizde istiyoruz çok....kıyafetlerim de umrumda değilokadar yani
sen yine fit kalırsın kuzum hiç merak etme:)
kafaya çok takmamak lazım hiç beklenmediği bi anda geliyo bebebkler topicte bile ne çok örnek var buna
inşallah kızlar inşallah...perşembe gecesi Allah dualarımızı kabul etsin...monorosyla özlem hayırlısıyla atansın..özlem eşiyle gitsin...Ağrıya hakkariye alışveriş merkezi açılsın:)
sweetcim nası yani herkes istediği yerden lojman alabiliyor mu?...biz ankarada lojmana girerken sadece çağlayan ve etimesguta başvurabilmiştik iş yerine en yakın oralar olduğundan? sınıf değişince bu iş de mi değişiyomuş hay Allahım yaa yine saçma sapan adaletsiz bir uygulama
ağzından bal damlıyor valla inşallh kuzucummmmmhakkari ve ağrıya alışveriş merkezi fikri de harika yani. ama seneye benim gittiğim yere de açılsın dimiiiiiii
sende hakkari diyordun y bebemm ondan şeettim...sen yeter ki iste...ben sana ne avm ler açtırırımsöyleriz başbakanımıza...hayaldi gerçek yap deriz...o da yapar:82:
hakkari diye diye hakkari olcak zatenhaha yapmaz mı hiç bütün hayallerimiz gerçek oldu onun sayesinde :86:
inşallah kızlar inşallah...perşembe gecesi Allah dualarımızı kabul etsin...monorosyla özlem hayırlısıyla atansın..özlem eşiyle gitsin...Ağrıya hakkariye alışveriş merkezi açılsın:)
bugun arkadaşlarla çok gülüştük...dedim şehrin merkezine gidip açlık grevi yapacamhihi dediğin gibi hayal kalmadı ya cidden...işte başbakanımız sağolsun
hahahahihihihihohohosüper bir dua bacım allah razı olsun...karnımız bebişle dolsun inşalllaaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?