bugun arkadaşlarla çok gülüştük...dedim şehrin merkezine gidip açlık grevi yapacamhihi dediğin gibi hayal kalmadı ya cidden...işte başbakanımız sağolsun
İyi geceler kızlar nasılsınız? Bugün evim tıklım tıklımdı,lojmandan komşularımız çaya geldiler eşleriyle,epey kalabalıktık, başım döndü gir çık. Eşimle de atıştık birazDün akşam heber verdiler gelecekerini,başladım ben hazırlıklara,biraz yardım et diyorum hiç...Bugün de çay servisi yapıyorum eşime dedim bardağı getirirmisin diye getirdi ama bi surat bi surat neymiş ayıp olmuş arkadaşlarının yanında bardakmı getirecekmiş...Eskiden olsa aramazdım ama artık yoruluyorum hem okul hem hamilelik her tarafım şişiyor dayanamıyorum Güzelce izah ettim durumu verdiği cevap şuydu zaten bir aydır annem vardı ne yaptında yoruldun! gel de deli olma Moralim çok bozuk. Yattı uyudu beyefendi....
İyi geceler kızlar nasılsınız? Bugün evim tıklım tıklımdı,lojmandan komşularımız çaya geldiler eşleriyle,epey kalabalıktık, başım döndü gir çık. Eşimle de atıştık birazDün akşam heber verdiler gelecekerini,başladım ben hazırlıklara,biraz yardım et diyorum hiç...Bugün de çay servisi yapıyorum eşime dedim bardağı getirirmisin diye getirdi ama bi surat bi surat neymiş ayıp olmuş arkadaşlarının yanında bardakmı getirecekmiş...Eskiden olsa aramazdım ama artık yoruluyorum hem okul hem hamilelik her tarafım şişiyor dayanamıyorum Güzelce izah ettim durumu verdiği cevap şuydu zaten bir aydır annem vardı ne yaptında yoruldun! gel de deli olma Moralim çok bozuk. Yattı uyudu beyefendi....
Evet canım haklısın aynen öyle...ama bu kadarda olmaz ki...benim eşim de öyle canm evde başbaşayken ne desem yapar. misafir falan gelince bi değişyor bu erkekler öyle oturcaklar koltuğa yayılacaklar onu getir bunu getir diyecekler.. ama sen hamilesin daha anlayışlı olması lazım ya.. neyse sıkma canını ...
Sanki hamile olan o canım...Nasıl dolmuşsa bana karşı,ne yapınki yoruluyosun diyor...Her şeyden önce ben hamileyim o yetmez mi diyecektim hiç bi şey demedim haklısın dedim sadece...Ben de söylensem büyütecek biliorum huysuz adam:44:iyiyiz tatlım sen nasılsın? üzme kendini tatlım benim eşim de başkalarının yanında kendi boş bardağını bile bana doldurtur herkes gidince de el pençe divan bi isteğin var mı diye peşimde dolanır...başkalarının yanında erkekliklerine laf ettirmeyecekler yaa bi tuhaf oluyorlar:)) sıkma canını şu anda hassas dönemlerindesin sakin bi zamanda al karşına konuş o zaman daha etkili olur
Evet canım haklısın aynen öyle...ama bu kadarda olmaz ki...
Sanki hamile olan o canım...Nasıl dolmuşsa bana karşı,ne yapınki yoruluyosun diyor...Her şeyden önce ben hamileyim o yetmez mi diyecektim hiç bi şey demedim haklısın dedim sadece...Ben de söylensem büyütecek biliorum huysuz adam:44:
Vallahi söyledi söyledi yattı canım...İllaki tavrım olcak. Olmaması garip olur. Uzatman istemiyorum ama çok kırıldım. Yardım edip etmemesi falan değil de abuk subuk konuşmaları beni üzdü...Hamileyken kadınlar huysuzlaşır falan ben de eşimi idare ediyorum...
Serpilcimm nasılsın canım bebek nasıl iyimii ne kadarlık oldu annesizordur ya babası içinde bide yanınızda da değil sesini duyunca tuhaf olur oda..Sen yediklerine dikkat et sakın gaz yapıcı şeyler yeme emzirdikçe sütünden de alır gazı.Rezene çayı içir oğluşuna hem gazını alır hemde rahatlatır canım
teşekkür ederim handan ablacım rezene çayını hem kendim içtim birazcıkta ona içirdim rahatladı gibi geldi bana ama hala kakasını yaparken zorlanıyor komşumun biri yarım çay kaşıgı saf zeytin yagı içir dedi bende ne bilim çok küçük ya tereddütte kaldım kendi ben ogluma içiriyorum diyince yarımdan daha az bende içirdim sevmedi tadını falan ama içincede hemen yaptı kakasını abla zararı falan olurmu bunun bilğin varmı....
merhaba serpil hanım. size yüksekova hakkında soru sormak istiyorum.Güvenli biyer mi?Öğretmenim eş durumu tayini isticem.Hangi okullar güvenli bana bilgi verebilir misin?Bu arada Bebeğin olmuş Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
bu arada derin0606 arkadaşım kaç haftalık hamilesin?şişmeye başlıyorum demişsin bunu muhakkak doktoruna söyle ve sakın tuzlu yeme bol su iç aman dikkat:26:
Selam hanımlar...Bugün cuma enn sevdiğim gün2 gün dinlenebilcez...Eşimle limoniyiz artık. Yarın okuldan öğretmen arkadaşlar dışarı çıkalım dediler,normalde ben hafta sonları eşimle vakit geçirmeyi tercih ederdim ama bu aralar çok kızıyorum ona,o yüzden yarın onlarla takılmayı düşünüyorum...Bugün bebiş 10 haftalık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?