Asker Eşleri

İyi geceler kızlar nasılsınız? Bugün evim tıklım tıklımdı,lojmandan komşularımız çaya geldiler eşleriyle,epey kalabalıktık, başım döndü gir çık. Eşimle de atıştık biraz Dün akşam heber verdiler gelecekerini,başladım ben hazırlıklara,biraz yardım et diyorum hiç...Bugün de çay servisi yapıyorum eşime dedim bardağı getirirmisin diye getirdi ama bi surat bi surat neymiş ayıp olmuş arkadaşlarının yanında bardakmı getirecekmiş...Eskiden olsa aramazdım ama artık yoruluyorum hem okul hem hamilelik her tarafım şişiyor dayanamıyorum Güzelce izah ettim durumu verdiği cevap şuydu zaten bir aydır annem vardı ne yaptında yoruldun! gel de deli olma Moralim çok bozuk. Yattı uyudu beyefendi....

benim eşim de öyle canm evde başbaşayken ne desem yapar. misafir falan gelince bi değişyor bu erkekler öyle oturcaklar koltuğa yayılacaklar onu getir bunu getir diyecekler.. ama sen hamilesin daha anlayışlı olması lazım ya.. neyse sıkma canını ...

iyiyiz tatlım sen nasılsın? üzme kendini tatlım benim eşim de başkalarının yanında kendi boş bardağını bile bana doldurtur herkes gidince de el pençe divan bi isteğin var mı diye peşimde dolanır...başkalarının yanında erkekliklerine laf ettirmeyecekler yaa bi tuhaf oluyorlar:)) sıkma canını şu anda hassas dönemlerindesin sakin bi zamanda al karşına konuş o zaman daha etkili olur

Evet canım haklısın aynen öyle...ama bu kadarda olmaz ki...

Sanki hamile olan o canım...Nasıl dolmuşsa bana karşı,ne yapınki yoruluyosun diyor...Her şeyden önce ben hamileyim o yetmez mi diyecektim hiç bi şey demedim haklısın dedim sadece...Ben de söylensem büyütecek biliorum huysuz adam:44:

tavrını yap canım anlasın bazı şeyleri

Vallahi söyledi söyledi yattı canım...İllaki tavrım olcak. Olmaması garip olur. Uzatman istemiyorum ama çok kırıldım. Yardım edip etmemesi falan değil de abuk subuk konuşmaları beni üzdü...Hamileyken kadınlar huysuzlaşır falan ben de eşimi idare ediyorum...

evlilik idare etme işi zaten:44::44: belki canı bişeye sıkkındır hamişsin diye de sana söylemek istememiştir üzme kendini bi kaç gün sanki o hamileymiş gibi davran.

günaydın hanımlar,bugün eşim geliyor haftasonu için.hem seviniyorum hem de içim buruk biraz.
hepinize güzel bir gün diliyorum, bebiş isteyenlere tez vakitte bebiş, atanma isteyenlere kadro açılsın inşallah

derincim kocan ayıp etmiş ama inan normal, hepimizinkinde var bu. yalnızken melek gibiler, ama biri varsa evde kılını kıpırdatmaz. misafirliğe gideriz, herkes kendi tabağını doldurur, erkekler dahil ama eşim benden bekler. normalde evimizde benim tabağımı bile doldurup sofraya koyan adam bu. ben de pohpohlarım tabi belli etmem. hatta bana evlendiğimizde ilk söylediği şeylerden biriydi" sana her konuda yardım ederim ama bunu arkadaşlarıma, ya da başkalarına anlatma, bilmesinler"
ama sana alttan al diyemicem çünkü hamilesin, süründür, yap kaprisini nazını, kolay mı öyle hem iş hem hamilelik hem de misafir hafta içi

teşekkür ederim handan ablacım rezene çayını hem kendim içtim birazcıkta ona içirdim rahatladı gibi geldi bana ama hala kakasını yaparken zorlanıyor komşumun biri yarım çay kaşıgı saf zeytin yagı içir dedi bende ne bilim çok küçük ya tereddütte kaldım kendi ben ogluma içiriyorum diyince yarımdan daha az bende içirdim sevmedi tadını falan ama içincede hemen yaptı kakasını abla zararı falan olurmu bunun bilğin varmı....

merhaba serpil hanım. size yüksekova hakkında soru sormak istiyorum.Güvenli biyer mi?Öğretmenim eş durumu tayini isticem.Hangi okullar güvenli bana bilgi verebilir misin?Bu arada Bebeğin olmuş Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Serpilcimmm selammm rezene çayını sende iç hemde oğluşuna içir yine gazınıda alır sende yediklerine dikkat et gaz yapıcı şeyler yeme direk sütünden bebeğe geçer..Kakasını yapamadığı zamanlarda 1kaşık zeytinyağı içir korkma hiç bişicik olmaz bağırsaklarını yumuşatır ..Tadını sevmez tabi kerata ama çokta sürekli vermede bağımlılık yapmasın bu sefer..Kakası filan yeşil renk olursa üşümüş olur onuda dikkate al canım o zmaan kendini koru olurmu sütünden geçer oda...

mrb canım ben hakkari merkezdeyim yüksek ovayı bilmiyorum eşin yüksek ovada herhalde oda biliyordurki yüksek ovada çıkıyor genelde olaylar hakkınızda hayırlısı canım...

Selam hanımlar...Bugün cuma enn sevdiğim gün 2 gün dinlenebilcez...Eşimle limoniyiz artık. Yarın okuldan öğretmen arkadaşlar dışarı çıkalım dediler,normalde ben hafta sonları eşimle vakit geçirmeyi tercih ederdim ama bu aralar çok kızıyorum ona,o yüzden yarın onlarla takılmayı düşünüyorum...Bugün bebiş 10 haftalık oldu

kızlar giremedim evde internetimiz sadece telefon eşliğinde olduğu içintayinyerleri belli olan arkadaşlarıma gözünüz aydın olsun diyorum,umarım güzel anılarla,belki bazılarınız kucaklarında bebişleriyle döner oralardan,allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah...

bu arada derin0606 arkadaşım kaç haftalık hamilesin?şişmeye başlıyorum demişsin bunu muhakkak doktoruna söyle ve sakın tuzlu yeme bol su iç aman dikkat:26:

bu arada derin0606 arkadaşım kaç haftalık hamilesin?şişmeye başlıyorum demişsin bunu muhakkak doktoruna söyle ve sakın tuzlu yeme bol su iç aman dikkat:26:

Canım 2,5 aylık hamileyim. Kilom normal 1,5 kilo aldım. 51,5 şu an. Ellerim ve ayaklarım çok şişiyor. Aksine tuzsuz yerim zaten...Ben sınıf öğretmeniyim canım 6 saat ayaktayım,hiç oturamıyorum. Mecburum her an ilgi bekliyorlar. Doktorum bu kadar süre ayakta kalmaktan oluyor dedi. Urfadayız son derece sıcak havalar. Su kaybı fazla oluyor. Çokca su içmeye çalışıyorum...Teşekkür ederim bu arada tavsiyelerini dikkate alıcam canım

derincim 10.aftada geçtimi bulantıların??
ben çok halsizim bi bardağı yerinden kaldıracak halim yok.. bulantılarda çok fena başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…