derincim 10.aftada geçtimi bulantıların??
ben çok halsizim bi bardağı yerinden kaldıracak halim yok.. bulantılarda çok fena başladı..
derincim inan senden ve bebeğinden önemli kimse ve bişey yok bence dinlenmeye çalış,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...kızlar bulantı harika bişey bebeğiniz hergün size ben burdayım anneeeee diyor unutmayın
asker eşi olmanın zorluğunu bende iş yerimde yaşıyorum aynı sen gibi derincim...bulantın için sana tavsiye mideni boş bırakma ve çubuk kraker tırtıkla sürekli faydasını göreceksin...
merhaba derinciğim malesef erkekler böyle. özellikle arkadaşlarının yanında yardım konusunda oldukça katılar. yani hapsinin genel özelliği. ama eşinin senin özel durumunu gözardı etmemesi gerekirdi. maşallah bebişinde 10 haftalık olmuşSelam hanımlar...Bugün cuma enn sevdiğim gün2 gün dinlenebilcez...Eşimle limoniyiz artık. Yarın okuldan öğretmen arkadaşlar dışarı çıkalım dediler,normalde ben hafta sonları eşimle vakit geçirmeyi tercih ederdim ama bu aralar çok kızıyorum ona,o yüzden yarın onlarla takılmayı düşünüyorum...Bugün bebiş 10 haftalık oldu
derincim 10.aftada geçtimi bulantıların??
ben çok halsizim bi bardağı yerinden kaldıracak halim yok.. bulantılarda çok fena başladı..
merhaba derinciğim malesef erkekler böyle. özellikle arkadaşlarının yanında yardım konusunda oldukça katılar. yani hapsinin genel özelliği. ama eşinin senin özel durumunu gözardı etmemesi gerekirdi. maşallah bebişinde 10 haftalık olmuş
İyi geceler şekerim iyi diyelim iyi olalım...Sen nasılsın?
derincim bence de sen adım atma cnm anlasın hatasını.Evet malesef öyleler canım...Benimki arkadaşları olsun olmasın yardım etmezdi,ama artık etse çok iyi olacak...Zaten yardım edip etmemesi değil ağırıma giden,sarfettiği cümleler beni çok üzdü....Biraz zamana bıraktım,eskiden olsa uzatmazdım ben hemen kapatırdım üstünü ama ben adım atmayı düşünmüyorum...evde herkes ayrı takılıyor şu an:44:
merhaba canım, demek süpriz yumurtan ben burdayım demeye başladıkendini fazla yorma canım
tayin yüzünden yine stersli günbler geçiriyorum bi de bugün gebelik testi yaptırdım yine yine yine negatif...sen naptın barıştınız mı... kocana çok yüklenme nasıl olsa o hamile alttan al
derincim bence de sen adım atma cnm anlasın hatasını.
iki gündür sabahın köründe bulantıyla uyandırıyo beni..
sabah daha 7 olmadan uyanıyorum:95:
günaydın kızlar
derincim oh gez arkadaşlarınların kafan dağılır. benim eşimde kahvaltı yemeğe falan yardım etmez daha doğru anlamaz hiç yemek işlerinden. ama büyük temizlik yaptığımda yada misafirimiz geldiğinde sehpaları çeker tabaklara yardım istersem gelir dağıtır.
iyiyim cnm sen nasılsın bir gelişme var mı tayinle ilgiligünaydın tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?