Asker Eşleri

derincim 10.aftada geçtimi bulantıların??
ben çok halsizim bi bardağı yerinden kaldıracak halim yok.. bulantılarda çok fena başladı..

Evet canım biraz hafifledi. İlk haftalarda sabahları çok fena bulantım oluyordu,artık daha az. Bi ara evde yemek kokularına bile dayanamaz olmuştum....Ama halsizlik yorgunluk devam...Ben de okuldan gelince 1-2 saat uyuyorum artık. Dayanamıyorum. Öğrencilerimden bile bıktım usandım...Bi tatil olsaydı şu okul. Bu halsizlikler bitmez canım,havalarda ısındı iyice...

derincim inan senden ve bebeğinden önemli kimse ve bişey yok bence dinlenmeye çalış,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...kızlar bulantı harika bişey bebeğiniz hergün size ben burdayım anneeeee diyor unutmayın

Canım öyle tabi çok haklısın...ama mecburum okula gitmeye,idarecilerim çok felaket,hiç tolerans tanımıyorlar asker eşiyim diye daha da gıcıklar bana! Bu dönemi kapatmam lazım. Raporlar,izinler çok lazım bana... Öğrencilerimede yapmadığım her şey için kendimi kötü hissediyorum. Amin canım inşallah...Evet bulantılar öyle Ama bazen çekilmez oluyor ne yalan söyleyeyim:44:

asker eşi olmanın zorluğunu bende iş yerimde yaşıyorum aynı sen gibi derincim...bulantın için sana tavsiye mideni boş bırakma ve çubuk kraker tırtıkla sürekli faydasını göreceksin...

asker eşi olmanın zorluğunu bende iş yerimde yaşıyorum aynı sen gibi derincim...bulantın için sana tavsiye mideni boş bırakma ve çubuk kraker tırtıkla sürekli faydasını göreceksin...

Demekki tek ben değilim...:44: Asker eşi olmanın zorluklarından bir tanesi de bu...Tavsiye yi deneyeceğim canım. Güzel bi fikir aslında ben uzun yolculuklarda hep çubuk kraker yerdim miğdem bulanmasın diye

merhaba derinciğim malesef erkekler böyle. özellikle arkadaşlarının yanında yardım konusunda oldukça katılar. yani hapsinin genel özelliği. ama eşinin senin özel durumunu gözardı etmemesi gerekirdi. maşallah bebişinde 10 haftalık olmuş

Evet malesef öyleler canım...Benimki arkadaşları olsun olmasın yardım etmezdi,ama artık etse çok iyi olacak...Zaten yardım edip etmemesi değil ağırıma giden,sarfettiği cümleler beni çok üzdü....Biraz zamana bıraktım,eskiden olsa uzatmazdım ben hemen kapatırdım üstünü ama ben adım atmayı düşünmüyorum...evde herkes ayrı takılıyor şu an:44:

herkese merhaba ve iyi geceler
oğluş sabahın 5inde 6sında kalktığı için bir an önce kendimi yatağa atmam lazım:90: bir kaç kez uyandığını da hesaplarsak...............her sabah olduğu gibi niye erken yatmadın diye hayıflanacağım kesin.:85:

derincim bence de sen adım atma cnm anlasın hatasını.

tayin yüzünden yine stersli günbler geçiriyorum bi de bugün gebelik testi yaptırdım yine yine yine negatif...sen naptın barıştınız mı... kocana çok yüklenme nasıl olsa o hamile alttan al

Çok stres yapma canım,her şey olacağına varır...Yok barışmadık,zaten ben adım atarsam barışırız genelde. o pek bir şey yapmaz. Çünkü her zaman o haklıdır!

derincim bence de sen adım atma cnm anlasın hatasını.

Evet canım atmayı düşünmüyorum zaten...Uyandım kahvaltı hazırlarken o da uyandı. Kahvaltı yaptık kimse konuşmuyor...Yedi yedi kalktı...Bende şimdi hazırlanıcam dışarı çıkıyoruz arkadaşlarla...Çıkarken söylerim ben gidiyorum diye...

iki gündür sabahın köründe bulantıyla uyandırıyo beni..

sabah daha 7 olmadan uyanıyorum:95:

Bilirim bilirim o bulantıları:44:

günaydın kızlar
derincim oh gez arkadaşlarınların kafan dağılır. benim eşimde kahvaltı yemeğe falan yardım etmez daha doğru anlamaz hiç yemek işlerinden. ama büyük temizlik yaptığımda yada misafirimiz geldiğinde sehpaları çeker tabaklara yardım istersem gelir dağıtır.

günaydın canişler... nasılsınız derincim 10 hafta olmuş bebişinde kaldı 30 hafta...
hamileyken yaşadıkların sonradan daha güzel geliyor... ne bilim bazen diyorum ki karnımdayken hiç sorun değildi kendi kendine yiyor uyuyor aglamıyor uykunu bölmüyor karnımda kalsaydı diyorum sonra düşünüyorum oglumun yüzüne bakıyorum dünyada bundan daha güzel bişey yok onun kokusundan daha güzel bir koku yok helede bir gözlerini içine bakıyorya ne oldugunu bilmeden işte o zman herşey bitiyor bütün yorgunluk uykusuzluk.....

günaydın tatlım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…