iyiyim cnm sen nasılsın bir gelişme var mı tayinle ilgili
günaydın kızlar
derincim oh gez arkadaşlarınların kafan dağılır. benim eşimde kahvaltı yemeğe falan yardım etmez daha doğru anlamaz hiç yemek işlerinden. ama büyük temizlik yaptığımda yada misafirimiz geldiğinde sehpaları çeker tabaklara yardım istersem gelir dağıtır.
günaydın canişler... nasılsınız derincim 10 hafta olmuş bebişinde kaldı 30 hafta...
hamileyken yaşadıkların sonradan daha güzel geliyor... ne bilim bazen diyorum ki karnımdayken hiç sorun değildi kendi kendine yiyor uyuyor aglamıyor uykunu bölmüyor karnımda kalsaydı diyorum sonra düşünüyorum oglumun yüzüne bakıyorum dünyada bundan daha güzel bişey yok onun kokusundan daha güzel bir koku yok helede bir gözlerini içine bakıyorya ne oldugunu bilmeden işte o zman herşey bitiyor bütün yorgunluk uykusuzluk.....
derincim eşin amma inatcıymış burcu ne cnmNasılsınız hanımlar? Ben bugün güzel bi gün geçirdimEşime söyledim ben çıkıyorum okuldan kızlarla bi şeyler yapıcaz dedim. Ooo bekarlarla takılmaya başlamışız güle güle dedi...Eve geldiğimde oturmuş pc başına aç susuz akşamı etmiş beceriksiz...Ben de toktum,ama genede içim elvermedi, bi şeyler hazırladım ben yedim dışarda diyince ters ters baktı,o da yemedi. İyice koptuk...Bilmiyorum ne olcak...
derincim eşin amma inatcıymış burcu ne cnm
hiç bilmem kova burcunu bu inatçı olunca koç burcumu acaba dedimFena canım fena hem de ne inat...Burcu kova beyefendinin:44: Ben de akrep.
hiç bilmem kova burcunu bu inatçı olunca koç burcumu acaba dedim
tutturmuşum demekki ben koç burcuyum ben de inat var birazyükseleni koç canım doğru düşünmüşsün
tutturmuşum demekki ben koç burcuyum ben de inat var biraz
ohhh ne güzel olmuş bayılırım alışverişeselam kızlar nasılsınız?? ben süperim... kociş nöbetçiydi ben de derinin gazına geldim arkadaşlarla gezmeye çıktım ne bulduysam aldım valla ayakkabılar çantalar elbiseler gömleklerohhh be rahatladım valla
ohhh ne güzel olmuş bayılırım alışverişe
ohhhhhhhhhhh missssssssssssvalla kuzu sorma alışveriş olsun her türlüsü güzeltüm sıkıntılarımdan arındım desem yalan olmaz
Nasılsınız hanımlar? Ben bugün güzel bi gün geçirdimEşime söyledim ben çıkıyorum okuldan kızlarla bi şeyler yapıcaz dedim. Ooo bekarlarla takılmaya başlamışız güle güle dedi...Eve geldiğimde oturmuş pc başına aç susuz akşamı etmiş beceriksiz...Ben de toktum,ama genede içim elvermedi, bi şeyler hazırladım ben yedim dışarda diyince ters ters baktı,o da yemedi. İyice koptuk...Bilmiyorum ne olcak...
ne desem bilemedim derincim...insan küs oluncada huzursuz hissediyor kendini umarım eşin hamileliğinide göz önünde bulundurur da hemen biter bu küslük... özlemcim alışveriş gibisi varmı yaaa bende cuma yaptım rahatladım:)
kredi kartı ekstresi gelince mail atıyorum eşime al buda sana girsin diye
merhabaaa...
Uzuunca bir zamandır üye olmama rağmen uğrayamamıştım buralara :)
Umarım bundan böyle sıkça görüşürüzz..
Önce kendimi tanıtayımm,
ben de asker eşiyim,eşim şırnakta şu an iki ayımız kaldı bakalımm..
Bu arada 17 haftalık hamileyim,ikiz bebişlerim olacak..
Haricinde öğretmenim,branşım okulöncesi :)
Şimdilik bu kadarr..Sizlerle de tanışmak isterimm..Yeni evli oldugum için asker eşleriyle neredeyse hiçç görüşemiyorum ve kendimi bu konuda yalnız hissediyorumm
ii gecelerrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?