Asker Eşleri

Öyle de yaptım canım Canım zaten mutfağa yemeğe girişmesini ben de istemiyorum. Zaten anlamadıkları için arkalarını toplamak daha zor olcak İşte benim istediğim de bi bardak getirmesiydi nerelere geldik...

Taze annemiz nasılsın??? canım çok heyacanlı doğacağı anı düşünüyorum da...Büyüdükçede hep bebek kalsaydı diycez sanırım Ne güzel anlatmışsın gözlerinin içine bakıyor her şey bitiyor... Rabbim size bağışlasın canım

Nasılsınız hanımlar? Ben bugün güzel bi gün geçirdim Eşime söyledim ben çıkıyorum okuldan kızlarla bi şeyler yapıcaz dedim. Ooo bekarlarla takılmaya başlamışız güle güle dedi...Eve geldiğimde oturmuş pc başına aç susuz akşamı etmiş beceriksiz...Ben de toktum,ama genede içim elvermedi, bi şeyler hazırladım ben yedim dışarda diyince ters ters baktı,o da yemedi. İyice koptuk...Bilmiyorum ne olcak...

derincim eşin amma inatcıymış burcu ne cnm

selam kızlar nasılsınız?? ben süperim... kociş nöbetçiydi ben de derinin gazına geldim arkadaşlarla gezmeye çıktım ne bulduysam aldım valla ayakkabılar çantalar elbiseler gömlekler ohhh be rahatladım valla

ohhh ne güzel olmuş bayılırım alışverişe

tatlım olay almış başını gitmiş neyse anlamıştır belki biraz

ne desem bilemedim derincim...insan küs oluncada huzursuz hissediyor kendini umarım eşin hamileliğinide göz önünde bulundurur da hemen biter bu küslük... özlemcim alışveriş gibisi varmı yaaa bende cuma yaptım rahatladım:)

kredi kartı ekstresi gelince mail atıyorum eşime al buda sana girsin diye

merhabaaa...
Uzuunca bir zamandır üye olmama rağmen uğrayamamıştım buralara :)
Umarım bundan böyle sıkça görüşürüzz..

Önce kendimi tanıtayımm,
ben de asker eşiyim,eşim şırnakta şu an iki ayımız kaldı bakalımm..
Bu arada 17 haftalık hamileyim,ikiz bebişlerim olacak..
Haricinde öğretmenim,branşım okulöncesi :)
Şimdilik bu kadarr..Sizlerle de tanışmak isterimm..Yeni evli oldugum için asker eşleriyle neredeyse hiçç görüşemiyorum ve kendimi bu konuda yalnız hissediyorumm
ii gecelerrr....

hoşgeldin canım ne güzel ikiz bebişlerin olacak demek sağlıkla doğsunlar inş.
eşinin gelmesinde az kalmış nereye çıktı tayininiz.ben de ığdırdayım, edebiyat öğretmeniyim ama çalışmıyorum.bir kızım var haziranda 2 yaşına girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…