Asker Eşleri

Ohh süpersin cicim Bende bugün ayakkabı ve çanta aldım,gene topuklu aldım vazgeçemiyorum
ya

tatlım olay almış başını gitmiş neyse anlamıştır belki biraz

Evet canımcım ben de istemiyorum ama napıyım benim içim rahat o üzülüyor aslında ama inadından yanaşmıyor,keyfi bilir...

İnşallah canım inadı son bulsun istiyorum...Şu mail işine bayıldım

Merhaba canım, hayırlı olsun bebeğin, kavuşmanıza da az kalmış...

Canım merhaba...Hoşgeldin tekrardan...Sen de anne adayısın demekki,ben de 10 haftalık hamileyim. Sınıf öğretmeniyim Biz de Urfadayız. Az kalmış 2 AY...Ben de yeni evliyim 10 ay oldu.

derincim topuklu ayakkabıdan vazgeçsen iyi olur sağlığın için zaten hep ayaktasım balon gibi şişersin.

Haklısın canım ama ben çözüm yolunu buldum,okula gidince topukluyu çıkarıyorum babetlerimi giyorum okulda,giderken de tekrar giyip gidiyorum... Napıyım seviyorum
aman dikkat et sen yine de zaten ileryen dönemler ayakların sığmayacakdikkat etmezsen ve çok ayakta kalırsan malesef çok şişiyorsun ben son dönemler acayip şişmiştim eşim bişey olacak diye çok korkuyordu

hoşbuldumm...evet ikiz annesi olucam inş.biri erkek ama diğer bebişim inatçı göstermedi bi türlü:)
tayinimiz istanbula çıktı,tuzla ya...bende gebze de görev yapıyorum.5. bölgeden 1. bölgeye geliyoruz gelebileceğimiz en iyi yer yani..bundan sonrakiler arasından da :)

ben de iki yıl çalışmayı düşünmüyorum bebişlerime kendim bakmak istiyorumm..

Sende bendensin sanırım caanım Yok zaten ilerleyen zamanlarda bırakırım...Şişlik şimdiden başaldı zaten,kilo yok ama şişlik var. Ben eşimle tanıştığımda bundan 4 sene önce başladı topuklu sevdam, adam 1.87. 23 cm var aramızda

ne güzel tuzlayı çok seviyorum ben.evlenince ilk tuzlaya geldik 3 ay kaldık eşim kurs görüyordu.kamp evleri var orada denize sıfır çok güzel orada kaldık 3 ay.balayımız çok uzun sürdü yani

keşke bizim ülkemizde de avrupadaki ve hatta orta asyadaki ülkelerdeki gibi olsa...doğumdan sonra izin aldığımızda bu izinler ücretli olsa..

hoşgeldin aramıza bebişlerin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ben de adanadayım tayinimiz hakkariye çıktı. ben de edebiyat öğretmeniyim ve ne yazık ki ben de çalışmıyorum. 2,5 yıllık evliyim...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

evet bende çok seviyorum.hele bekarkn daha çok giyerdim kış günü bile karda buzda incecik topukla gezerdim.hamilelikte belli bir aydan sonra ara verdim çoçuk doğuncada 1.5 sene falan giyemedim doğru düzgün kucakta taşımak,peşinde koşturmaktan ama şimdi giyiyorum,kucaktan çıktı artık hiç sevmiyo kucağı yürümeyi seviyor rahatça giyiyorum.bide 12 cmlik platform aldım 2 tane, eşimle aynı boyda oluyoruz 1.82 boyu

özlemcim zümreyiz seninle kaç senesinde mezun oldun cnm. ben 2007 de mezun oldum.o sene de evlendik.sonra tayin kıbrısa çıkınca çalışma imkanı olmadı sonra da çocuk oldu bakalım burdan dönüşte inş.

Son düzenleme:

daha yeniyim 2010 mezunuyum. ben dayanamadım okurken evlendim bebişim yok ama.. allah seninkinide analı babalı büyütsün şimdi en şeker zamanlarıdır cimcimenin

ben burdan iki arkadaşımla yüz yüze görüşebilmiştim....karşılaşınca sanki 40 yıldır tanışıyoruz gibiydi...ah gençlik ah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…