Asker Eşleri

bende topiğin eskilerinden ama matarani sayesinde yenilerindenim:)avukatım eşim eskişehirde görev yapıyor ben kütahyada

sen de bendensin demek :) kütahya eşkisehir çok uzak sayılmaz allahtan,ablamın eşi de askerligini öyle yapmıştı:)gitgel gitgel :) ne kadar ayrısınız daha??

Merhaba canım, hayırlı olsun bebeğin, kavuşmanıza da az kalmış...

ohh...evett...o kadarryoruldum ki bu ayrılıkta..yeni evlendik,üzerine hamilelik derken birde yanıma gelemeseydi iyice psikolojim bozulurdu heralde
ohh yaa kavusacam aşkımaaa

Canım merhaba...Hoşgeldin tekrardan...Sen de anne adayısın demekki,ben de 10 haftalık hamileyim. Sınıf öğretmeniyim Biz de Urfadayız. Az kalmış 2 AY...Ben de yeni evliyim 10 ay oldu.

Gözün aydınn..ilk aylar benim sıkıntılı geçmişti daha dogrusu ikinci ay daha fazla..hastanede yattım bi müddet düşük tehlikesiyle..hala devam ediyor..umarım bebişlerim yerlerinde kalırlarr dogumuma kadarr ve saglıkla alıırım kucagıma ikisini de

ne güzel tuzlayı çok seviyorum ben.evlenince ilk tuzlaya geldik 3 ay kaldık eşim kurs görüyordu.kamp evleri var orada denize sıfır çok güzel orada kaldık 3 ay.balayımız çok uzun sürdü yani
bizim balayı da yeni başlıcak sayılır karnım burnumda : bakalımm..lojmanlasr boşmuş ama nasıl durumları hiö fikerim yok..umarım kaldıgınız yerdeki gibidirrr

keşke bizim ülkemizde de avrupadaki ve hatta orta asyadaki ülkelerdeki gibi olsa...doğumdan sonra izin aldığımızda bu izinler ücretli olsa..

ahhhh keşkee....ondan geçtim süresiz olsa...yada daha uzun olsa keşkee...o zaman dört yaşına kadar kendim bakardım en az..anneden ayrılmaması gerekiyor normal sartlarda dört yasından önce ama maalesef...şartlarr.....

ah kelebekcim sorma umarım bu son yılımızdır ben kurum değiştirmeye uğraşıyorum,daha rahat görüşebilelim diye eşim doktoraya başvurdu inşallah olurda raha görüşürüz

ay kelebek aslında sana tam kına gecesi yapılma zamanı:)bebişin doğumu bide üstüne 40 gün beklersiniz,şafak karanlık aynı biz gibi:)

ahhhh keşkee....ondan geçtim süresiz olsa...yada daha uzun olsa keşkee...o zaman dört yaşına kadar kendim bakardım en az..anneden ayrılmaması gerekiyor normal sartlarda dört yasından önce ama maalesef...şartlarr.....[/QUOTE]

ben de bundan dolayı çalışma olayına sıcak bakamıyorum.kreş yaşına gelsin bir meleğim sonrası da kısmet artık

Ben de öyle üniversitedeyken giymeye başladım Ayyy ben de giyemem heralde epeyce. Bebeğim için vazgeçerim ama napalım Sizde boy sorunu yokmuş ne güzel

ay kelebek aslında sana tam kına gecesi yapılma zamanı:)bebişin doğumu bide üstüne 40 gün beklersiniz,şafak karanlık aynı biz gibi:)

ah kelebekcim sorma umarım bu son yılımızdır ben kurum değiştirmeye uğraşıyorum,daha rahat görüşebilelim diye eşim doktoraya başvurdu inşallah olurda raha görüşürüz

ahh umarım canım yaa..öyle iyi anlıyorum(z ki birbirimizi)..i ömür mü yaşayacağız iz bunu merak ediyorum (
eşimle yaklasık üç yıldır bi araya gelmeye çalışıyoruz.en sonunda ayrı da olsak evlenelim dedik..iyiki de öyle olmuş..ama ayrılık nişanlıyken oldugu gibi olmuyorrr..dört ay oldu eşimi görmeyelidaha iki ayımız varr...beni en son gördügünde hamile oldugumu ile ilmiyordum şimdi kosskocaman bi karnım var:)iki ay sonraki halimi düşünemiyorum bile...ahhh nolurdu izin verselerrr...nolurduuu

Ben de öyle üniversitedeyken giymeye başladım Ayyy ben de giyemem heralde epeyce. Bebeğim için vazgeçerim ama napalım Sizde boy sorunu yokmuş ne güzel

evet yok ben 1.70 eşim de 1.82 biraz ara veriyorsun mecburen kucakta taşırken hem korkuyorsun ya düşersem diye hemde ağrı oluyor. yürümeye yeni başlayınca hep peşinde gezmek zorundasın dengeyi kurana kadar çok düşüyorlar onlar için her fedakarlığa değer topuklu ayakkabının lafı mı olur

her anlamda yenilik dolu bir yıl geçiriyorum/dim..
evett..ışığa en yakın noktadayız şu an,ve en karanlık...
ama itiraf ederimki dayanılmaz olabiliyor çogu zaman bitmeyecekmiş hissi veriyor

ama bitecek ve kavusacagız eşlerimizee..

Bebeğim için yalınayak gene gezerim Ayyy ayy bi görsem o günleri...Doğuverse Yalnız korkuyorum bebiş doğacak biz hala küs olcaz diye:44:

Bebeğim için yalınayak gene gezerim Ayyy ayy bi görsem o günleri...Doğuverse Yalnız korkuyorum bebiş doğacak biz hala küs olcaz diye:44:
yok artık o kadar da uzamaz canım.daha dur büyüsün harektelerini hisset bir tekmeleyeme başlasın o zaman hiç sabrın kalmayacak bir an önce doğsun diye.hele 3 boyutlu ultrasonda o kadar belirgin ve tatlı görünüyorlar ki çeşit çeşit poz veriyorlar

evet doktorumda söyledi ilerleyen aylarda görücez inşallah canım. Şu an bulantılarım haricinde pek hissetmiyorum...ama o günlerde gelecek

merhaba hanımlar iyisnizdir umarım gecmıswe soyle bi goz gezdırdım..

ben suan annmelerdeyım ama pztsı golcuge evime donucem ınsallah.. cuma gecesi kanamam oldu (( annemleri talsa dusurmemek için demedım..cumartesıde devam edınce ben carsıya cıkıyorum dıyıp acile gittim hemöen tekerlıklı sandalyeye oturttular boyle daha bı korktum basladım ağlamaya tek basımayım yaa bide üff (( neyse doktor dusuk tehlikesi atlattıgımı soyledi ve vajinal jel verdı 10gun boyunca sadece wcye gidceksın dedi (( artık annmelere demek zorunda kaldım ..babam kanser hastası oldugu için demek istememıstım ama mecbur kaldım işte (

kızlar ne olurr dua edin..bebegım benı bırakmasın (( çok afedersınız ama klosette pembe renkli (bıldıgınız et rengınde)parcacıklar gordum ödüm koptu (((

evıme gıdeyım kendı doktoruma gidicem hemen ..agır kladırmıstım bişey olmaz dedım ama olmus işte oldu işte (( dualarınızı eksık etmeyın ne olurr... şuan çok caresızım ((

eşim haftasonu nobetcı olunca anneme gelmıstım akrabama gıtmek yerıne..b,ilsem evımden çıkmazdım kalırdım 2gun daha tek basıma ne olacak ((

Canım çok geçmiş olsun, ihmal etme evine gitmeyi beklemeseydin keşke gene gitseydin acile. Ağır kaldırdığından mı olmuş acaba? İnşallah bebeğe bi şey olmamıştır canım...Dualarımız seninle. Üzme kendini olumlu düşün...Şu an nasılsın?

çok geçmiş olsun...dualarım seninle olacak inşallah...kötü düşünme...herşey psikolojiyle çok alakalı biliyorsundur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…