Canım çok geçmiş olsun, ihmal etme evine gitmeyi beklemeseydin keşke gene gitseydin acile. Ağır kaldırdığından mı olmuş acaba? İnşallah bebeğe bi şey olmamıştır canım...Dualarımız seninle. Üzme kendini olumlu düşün...Şu an nasılsın?
merhaba hanımlar iyisnizdir umarım gecmıswe soyle bi goz gezdırdım..
ben suan annmelerdeyım ama pztsı golcuge evime donucem ınsallah.. cuma gecesi kanamam oldu(( annemleri talsa dusurmemek için demedım..cumartesıde devam edınce ben carsıya cıkıyorum dıyıp acile gittim hemöen tekerlıklı sandalyeye oturttular boyle daha bı korktum basladım ağlamaya tek basımayım yaa bide üff (( neyse doktor dusuk tehlikesi atlattıgımı soyledi ve vajinal jel verdı 10gun boyunca sadece wcye gidceksın dedi (( artık annmelere demek zorunda kaldım ..babam kanser hastası oldugu için demek istememıstım ama mecbur kaldım işte (
kızlar ne olurr dua edin..bebegım benı bırakmasın(( çok afedersınız ama klosette pembe renkli (bıldıgınız et rengınde)parcacıklar gordum ödüm koptu (((
evıme gıdeyım kendı doktoruma gidicem hemen ..agır kladırmıstım bişey olmaz dedım ama olmus işte oldu işte(( dualarınızı eksık etmeyın ne olurr... şuan çok caresızım ((
eşim haftasonu nobetcı olunca anneme gelmıstım akrabama gıtmek yerıne..b,ilsem evımden çıkmazdım kalırdım 2gun daha tek basıma ne olacak((
çok geçmiş olsun...dualarım seninle olacak inşallah...kötü düşünme...herşey psikolojiyle çok alakalı biliyorsundur....
canım benim.bitki çaylarından uzak dur kimisi ters etki yapıyo.ilişkiden sonra da gelebilir.cok sağol canım benım ne olur dua et.. hamilesın duların kabul olur senin.. zaten suan ennemlerın yanında kendımız kasmaktan uzulşmuyor gozukmekten bi hallere dustum cunku onlara sadce agrım var kanamam yok dedım(( annemlerde kalmak için bide annemlere bişiler almıstım sırt cantam agırdı sanırım ondan oldu yaa dusune dusune kafayı yıycem neden oldu boyle demekten ( kusburnu ıcmıstım yaparmı?? bide esım gelınce... :78::78: ama ozaman kanama olması gerekmezmı? 36saat gectıkten sonra basladı kanamam.. bılmıyorum neden oldu?? ( bide bu acildekı doktorda moarlımı bozdu sata gore 1hafta gerı dememe ragmen 8nısan benım sat doktor 15nısana gorede kucuk dedi (( alltan muayen etti 1.18cm bebekmı yoksa kesemi hiç bilmiyorum.. kafam allak bulak ve ağlamamak için zor tutuyorum kendımı (( eşimle sadece tlfda konusurken ağlıyorum gizli saklı annemler çakmasın dıye
lütfen gitme cnm tren sarsmaz olurmu sallayıp duruyor.senin suan tek yapman gereken yatmak dinlenmek yolculuğu unut lütfen.evde kim bakacak sana tek başınasın eşinde yok.yemeği bile hafifce doğrularak yemelisin nasıl bakacaksın kendine.onlar annen, baban saklama bir şeyi Allah korusun bişey olursa zaten öğrenecekler bırak olmadan sana destek ve yardımcı olsunlar tatlım...çok sağol canım.. inanki elimde değil hep kötüye yoruyorum elimde olmadan.. haklısın pskolojide onemli zaten annem saolsun bi dakka yalnız bırakmıyo benı bende mutluyuım bişi yok imajı vermekten çok yoruldum ..annemde de şeker var daha fazla uzulsunler ıstemıyorumyarına gelcektım evıme bilet kalmamıs pztsi ilk trenle (doktor sadece trene musade ettı sarsmıyormus fazla) donucem evıme.
insallah bişi olmaz bebegıme..
cok sağol canım benım ne olur dua et.. hamilesın duların kabul olur senin.. zaten suan ennemlerın yanında kendımız kasmaktan uzulşmuyor gozukmekten bi hallere dustum cunku onlara sadce agrım var kanamam yok dedım(( annemlerde kalmak için bide annemlere bişiler almıstım sırt cantam agırdı sanırım ondan oldu yaa dusune dusune kafayı yıycem neden oldu boyle demekten ( kusburnu ıcmıstım yaparmı?? bide esım gelınce... :78::78: ama ozaman kanama olması gerekmezmı? 36saat gectıkten sonra basladı kanamam.. bılmıyorum neden oldu?? ( bide bu acildekı doktorda moarlımı bozdu sata gore 1hafta gerı dememe ragmen 8nısan benım sat doktor 15nısana gorede kucuk dedi (( alltan muayen etti 1.18cm bebekmı yoksa kesemi hiç bilmiyorum.. kafam allak bulak ve ağlamamak için zor tutuyorum kendımı (( eşimle sadece tlfda konusurken ağlıyorum gizli saklı annemler çakmasın dıye
çok geçmiş olsun cnm.peki şimdi durdu mu kanaman.bence gitme.esen annelerde kalsan iyi olur.yolculuk tehlikeli olabilir.hem annenler de yatarak atlatırsın çok dikkatli olman lazım cnm.bana kalırsa yola falan gitme...
ben suan annmelerdeyım ama pztsı golcuge evime donucem ınsallah.. cuma gecesi kanamam oldu(( annemleri talsa dusurmemek için demedım..cumartesıde devam edınce ben carsıya cıkıyorum dıyıp acile gittim hemöen tekerlıklı sandalyeye oturttular boyle daha bı korktum basladım ağlamaya tek basımayım yaa bide üff (( neyse doktor dusuk tehlikesi atlattıgımı soyledi ve vajinal jel verdı 10gun boyunca sadece wcye gidceksın dedi (( artık annmelere demek zorunda kaldım ..babam kanser hastası oldugu için demek istememıstım ama mecbur kaldım işte (
kızlar ne olurr dua edin..bebegım benı bırakmasın(( çok afedersınız ama klosette pembe renkli (bıldıgınız et rengınde)parcacıklar gordum ödüm koptu (((
evıme gıdeyım kendı doktoruma gidicem hemen ..agır kladırmıstım bişey olmaz dedım ama olmus işte oldu işte(( dualarınızı eksık etmeyın ne olurr... şuan çok caresızım ((
eşim haftasonu nobetcı olunca anneme gelmıstım akrabama gıtmek yerıne..b,ilsem evımden çıkmazdım kalırdım 2gun daha tek basıma ne olacak((
cnm o zaman ilacını kullan,trenin koltuları geniştir otobüse göre, 2 kişilk koltuk al,bide küçük yastık beline ayaklarını uzatıp otur sırtnı cama yasla.bişey olmaz inş.annem basıma dıkılmeden cıkıyorum mecburen ..
derıncım lütfen sor eger musayıt olursan tabı..çok sağol buarada..
aysecım mataranı sizlere cok tşk ederim gercekten..
eşim 1hafta evde sonrasında gidecek ukraynaya sonrada annem gelecektı zaten..
neyse gorusz sonra dularınızı eksık etmeyın..hepınızı çok opuyorumm
aysecım gercekten suan napıcam hiç bilmiyorum :26::26:
annem basıma dıkılmeden cıkıyorum mecburen ..
derıncım lütfen sor eger musayıt olursan tabı..çok sağol buarada..
aysecım mataranı sizlere cok tşk ederim gercekten..
eşim 1hafta evde sonrasında gidecek ukraynaya sonrada annem gelecektı zaten..
neyse gorusz sonra dularınızı eksık etmeyın..hepınızı çok opuyorumm
aysecım gercekten suan napıcam hiç bilmiyorum :26::26:
kasvetli çok geçmiş olsun canım yaşadıklarını 6 hafta önce bende yaşadım,bir hafta hastanede yatttım ve tuvalete bile kalkmadım...Sonrada sadece tuvalete kalktım,sakın oturma sadece yat hatta ayağının altına bi yükselti koy ve dua et...mataraninin dediği gibi bencede yolculuk yapmasan iyi olur ben iki aydır evime gitmiyorum şuanda 45 gün raporluyum aman dikkat arkadaşım..Bu arada çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış ve lütfen sakın hareket etme...Eğer kendi doktorunun telefonu varsa onuda ara hemen,allahım bebeğinide senide korusun
slmbende asker eşiyim topik çok güzel .tayin olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum .birde rüyanaz arkadaşın rütbesi bana çok garip geliyor kocaları azdırma bakanı ne demek bi askar eşine yakışmıyor çok ucuz ve ayıp basit .
yeni mi kalktın derincimGünaydın hanımlar...
yeni mi kalktın derincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?