Asker Eşleri

cok sağol canım benım ne olur dua et.. hamilesın duların kabul olur senin.. zaten suan ennemlerın yanında kendımız kasmaktan uzulşmuyor gozukmekten bi hallere dustum cunku onlara sadce agrım var kanamam yok dedım (( annemlerde kalmak için bide annemlere bişiler almıstım sırt cantam agırdı sanırım ondan oldu yaa dusune dusune kafayı yıycem neden oldu boyle demekten ( kusburnu ıcmıstım yaparmı?? bide esım gelınce... :78::78: ama ozaman kanama olması gerekmezmı? 36saat gectıkten sonra basladı kanamam.. bılmıyorum neden oldu?? ( bide bu acildekı doktorda moarlımı bozdu sata gore 1hafta gerı dememe ragmen 8nısan benım sat doktor 15nısana gorede kucuk dedi (( alltan muayen etti 1.18cm bebekmı yoksa kesemi hiç bilmiyorum.. kafam allak bulak ve ağlamamak için zor tutuyorum kendımı (( eşimle sadece tlfda konusurken ağlıyorum gizli saklı annemler çakmasın dıye

çok geçmiş olsun cnm.peki şimdi durdu mu kanaman.bence gitme.esen annelerde kalsan iyi olur.yolculuk tehlikeli olabilir.hem annenler de yatarak atlatırsın çok dikkatli olman lazım cnm.bana kalırsa yola falan gitme...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun...dualarım seninle olacak inşallah...kötü düşünme...herşey psikolojiyle çok alakalı biliyorsundur....

çok sağol canım.. inanki elimde değil hep kötüye yoruyorum elimde olmadan.. haklısın pskolojide onemli zaten annem saolsun bi dakka yalnız bırakmıyo benı bende mutluyuım bişi yok imajı vermekten çok yoruldum ..annemde de şeker var daha fazla uzulsunler ıstemıyorum yarına gelcektım evıme bilet kalmamıs pztsi ilk trenle (doktor sadece trene musade ettı sarsmıyormus fazla) donucem evıme.
insallah bişi olmaz bebegıme..

canım benim.bitki çaylarından uzak dur kimisi ters etki yapıyo.ilişkiden sonra da gelebilir.
ben 8 haftalıkke geçirdim ama seninki kadar yoğun değildi kahverengi leke geldi.progestan hap vermişti dr.15 gün kalkmadım hiç,sonrasında geçti.sen şimdi kendini kasma ve yat sadece wc dışında kalkma ve yolculuğa çıkma tehlike gecene kadar annenlerde kal cnm.

lütfen gitme cnm tren sarsmaz olurmu sallayıp duruyor.senin suan tek yapman gereken yatmak dinlenmek yolculuğu unut lütfen.evde kim bakacak sana tek başınasın eşinde yok.yemeği bile hafifce doğrularak yemelisin nasıl bakacaksın kendine.onlar annen, baban saklama bir şeyi Allah korusun bişey olursa zaten öğrenecekler bırak olmadan sana destek ve yardımcı olsunlar tatlım...

Ahh kıyamam dua ediyorum canım edicem de. Kuşburnundan değildir,ağır kaldırman olabilir. eşinle olandan da kaynaklı değidir,söylediğin gibi olsa o an olurdu.Ama hamileyken kanaması olanları duydum ben sanki. sen acildeki doktorun söyledikelrine takılma canım benim. En iyisini kendi doktorun bilir. Onun uzmanlık alanı kadın doğum değilki. Sıkma kendini,üzme dE...Üzüldükçe bebeğinde etkilenir. Toparla kendini, eve gittiğin an doktoruna git. Hatta ara bence numarası varsa. Bi konuş ona anlat durumu olmazsa burdan yaz bana abimin eşi kadın doğumcu,yarın onunla bi konuşurum senin için...

çok geçmiş olsun cnm.peki şimdi durdu mu kanaman.bence gitme.esen annelerde kalsan iyi olur.yolculuk tehlikeli olabilir.hem annenler de yatarak atlatırsın çok dikkatli olman lazım cnm.bana kalırsa yola falan gitme...

varya wcye gitmeye korkuyorum ( ama gitiğim zamanda kanamam olmadıgını goruyorum ama yınede korkuyorum işte.. sureklı yattım daha yenı kalktım daha dogrusu oturuyorum desem daha dogru.. doktor sadece trene musade ettı.. keşke hiç gelmeseydım buraya
progestan dozu yuksek vajınal jel verdı onu ıcıme sıkıcam sanırım netten bakmak için oturdum aslında yatıyordum yoksa..
yaa bebegım daha onemli tabıkı ama eşimi aylardan sadece 1gun gordum ve yıne gidecek yurtdısına 2ay kadar göremıcem .. napıcam hiç bilmiyorum kafam allak bullak.. zaten giderken tel el cantamı alıcam okadar extra baska hiçbişey almıcam..yanı gıtme yanım agır basıyor gibi ama bebebgım soz konusu bılmıyorum hiç bilşmiyorum

="purple"]ahh canım yaa...aynı seyleriiki buçuk aylıkken bende yasadım ama ben bu durumun tehlikeli oldugunu biliyordum hemen acile gittim gece onbirde olur olmaz..ee tabi bende yalnızım hüngür hüngür aglıyorum..hastanede yattım bi hafta..sonra da hiçç hareket etmiceksin..çok dikkat edeceksin dedi dördüncü aya kadar..ben agır filan kaldırmadım bebeklerim rahimağzındaymış..o yüzden tekrarlarsa düşük olabilir dediler..ee bende çok dikkat ediyorum nerdeyse yüzde yetmiş azalttım aktivitelerimi...şimdi tek problemim hiç hareket etmedigim için metabolizmamın çok düşmesi ve hızla kilo almam..buı işi de diyetisyenle çöerim umarım...

endişelenmemeye çalış canım..bişiyorum çok korkutucu bir durum insan ne yapacagını bilemiyor..ama bak eşin yanında en azından..çalışıyor musun bilmiyorum ama izin al bi müddet kanama durana dek..ve gerçekten iyi bir doktora muayene ol canım..bu konuda çok riskli dönemler yasadım sırf doktor yüzünden..dikkat et canımm...Bebeğine de sana de sağlıklı günler diliyorum.

annem basıma dıkılmeden cıkıyorum mecburen ..
derıncım lütfen sor eger musayıt olursan tabı..çok sağol buarada..
aysecım mataranı sizlere cok tşk ederim gercekten..
eşim 1hafta evde sonrasında gidecek ukraynaya sonrada annem gelecektı zaten..

neyse gorusz sonra dularınızı eksık etmeyın..hepınızı çok opuyorumm

aysecım gercekten suan napıcam hiç bilmiyorum :26::26:

cnm o zaman ilacını kullan,trenin koltuları geniştir otobüse göre, 2 kişilk koltuk al,bide küçük yastık beline ayaklarını uzatıp otur sırtnı cama yasla.bişey olmaz inş.

canımmm ne demek...ayrılıklar hep olacak...tabiki eşini görmek istersin ama riske atma derim ben...hatta o haftasonuna falan gelir ne bileyim işte..stresli bir durum ama umarım herşey güzel gider canım...dikakt et kendine

allahım bebişini sana bağışlasın...dualarım seninle

kasvetli çok geçmiş olsun canım yaşadıklarını 6 hafta önce bende yaşadım,bir hafta hastanede yatttım ve tuvalete bile kalkmadım...Sonrada sadece tuvalete kalktım,sakın oturma sadece yat hatta ayağının altına bi yükselti koy ve dua et...mataraninin dediği gibi bencede yolculuk yapmasan iyi olur ben iki aydır evime gitmiyorum şuanda 45 gün raporluyum aman dikkat arkadaşım..Bu arada çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış ve lütfen sakın hareket etme...Eğer kendi doktorunun telefonu varsa onuda ara hemen,allahım bebeğinide senide korusun

soobeeee çok çok geçmiş olsun öncelikle tatlıcım kasvetliye de sana da..Allah minik meleklerinizi korusun..gönlünüzü ferah tutun bişe olmaz inşş

eski günleri çok özlüyorum oofff..buralara girince daha çok özlüyorum..keşke daha çok kıymetini bileymişim

öncelikle benim rütbemi eleştirmek size düşmez bunu bilin ucuzlugu ve basitligi kimseden ögrenecek degilim keşke rastgele yorum yapmak yerine bu rütbenin sebebini sorsaydınız direk bana sorsydınız böyle fitne düşünmeniz çok ilginç...

mrb hanımlar iyi pazarar .. nasılsınız bakalım bugün pazar ya fazla kimse girmez havada güzel ya çantasını kapan dışarı kaçmıştır acıyan bana acısın bebgim çok küçük dışarı çıkamıyorus gerçi küçük olmasada hakkari gibi bir yerde dışarı çıksak ne olacak babamısda daha gelmedi sıkılıyos açıkcası neyse bakalım hiç olmassa oglumla vakit geçiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…