matarani napıyon bacım görünmüyon ortalıkta... optimumdaydım yine adilışık ve bambi de feci indirim vardı ne bulduysam aldım kaçırma derrim...öptüm çok çok
matarani napıyon bacım görünmüyon ortalıkta... optimumdaydım yine adilışık ve bambi de feci indirim vardı ne bulduysam aldım kaçırma derrim...öptüm çok çok
selam bayanlar...çok yorgunum...evi görseniz aman allahım heryerde kutular vs...kafayı yicem ama iyi ki annem gelmiş çok zor yaaa...hiç bişeyi açmıcam orada...bidaha toplarken çok zor oluyo
selam bayanlar...çok yorgunum...evi görseniz aman allahım heryerde kutular vs...kafayı yicem ama iyi ki annem gelmiş çok zor yaaa...hiç bişeyi açmıcam orada...bidaha toplarken çok zor oluyo
kızlar eşyaları koyduğunuz kutuların üstüne kopardığınız defter kağıtlarını yapıştırın ve yazın içine ne koyduğunuzu mesela mutfak küçük ev aletleri diye çok işinize yarıyo
kız bide film izledim falan diyon haa benim yanımda...ama biliyom o filmiefferim bacım sakın açma siz bi şilte alın orda oturur kalkarsınız olmadı orda da yatarsınız:)
biraz önce trt de bi film izledim hıçkırık diye belki bilenleriniz vardır ediz hun bi deniz subayı adama sorasım geldi hacı saç traşının maşallahı var bide habire geziyosun hani senin garnizon terkin diye
kuzu inan benim evde öyle ben de bi odayı boşalttım herşeyi oraya yığdım en azından ortada bişey kalmadı...aynı senin gibi düşünüyorum açmayacaklarımı ayrı koliledim üstüne de yazdım
kızlar eşyaları koyduğunuz kutuların üstüne kopardığınız defter kağıtlarını yapıştırın ve yazın içine ne koyduğunuzu mesela mutfak küçük ev aletleri diye çok işinize yarıyo
aman ha matarani ağrıda kuru temizleme nerde bulcan sakın takım elbiseleri vakumlama ebemin şeyine dönüyo
kız bide film izledim falan diyon haa benim yanımda...ama biliyom o filmiDkızım bide formayla geziyodu adam herbir yerde çok güldüydüm
benmde çocuk odası biten kolilerle doldu ama henüz yatak odasına yeni geçtiydikki anne nolur mola dedimhaa bir de bu bizim vakumlulara takım elbiseleri koysak çok mu kırışırki acep...elime ne geçiyorsa vakumlayasım geliyor
kız bide film izledim falan diyon haa benim yanımda...ama biliyom o filmiDkızım bide formayla geziyodu adam herbir yerde çok güldüydüm
benmde çocuk odası biten kolilerle doldu ama henüz yatak odasına yeni geçtiydikki anne nolur mola dedimhaa bir de bu bizim vakumlulara takım elbiseleri koysak çok mu kırışırki acep...elime ne geçiyorsa vakumlayasım geliyor
hadi ya üfff çıldırcem ben...kazakları vakumlayım bide eşimin şu gereksiz olan kamuflajlarını ya deli gibi almış birsürü anlam veremiyorum ki ..gömlekleri pantolonları resmen bir dolabı işgal ediyor...montlara da bulaşmayayım o zaman hiç açamam
hadi ya üfff çıldırcem ben...kazakları vakumlayım bide eşimin şu gereksiz olan kamuflajlarını ya deli gibi almış birsürü anlam veremiyorum ki ..gömlekleri pantolonları resmen bir dolabı işgal ediyor...montlara da bulaşmayayım o zaman hiç açamam
canım çok kırışır.bu arada benim yorganlar hava almış geri şişmiş seninkiler ne alemde çok sinirim bozuldu.betonun üstünde duruyor acaba ondan mı
Delinmiş olmasın? :26:
canım ben daha geçmedim ki onlaracanım çok kırışır.bu arada benim yorganlar hava almış geri şişmiş seninkiler ne alemde çok sinirim bozuldu.betonun üstünde duruyor acaba ondan mı
bende çok tecrübeli değilim de canım koçtaştan almıştım...içinde 4 tane var..biri büyük yorganları falan alıyo diğerleri daha küçükTatlım öncelikle kolay gelsin, bu vakumlu torbalarla ilgili sorum var, büyüklükleri ne kadar, kaç x kaç ?
Ne kadar eşya alıyo? Mesela bir tanesine neleri sığdırabildin? Ben de seneye kullanırım belki, şimdiden nasıl taşınılır öğreneyim
benim o üniformaları ve fazlalıklarını yakasım geliyo heryerden şapka çıkıyo,ruganlar desen 50 tane ohaa diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?