Asker Eşleri

bir sürü hurç almayıda unutmayın kızlar,yastıklar perdelerde onlara konuyo bide bazı şeyleri yıkamadan koyun nasılsa orda yıkayacaksınız

nbr matarani..ev mi topluyosun canım..kolay gelsin erken değil mi... biz geçen yıl bu sene hala yan gelip yatmakla meşguldük de evden evecilere vermiştik..son bir hafta da koceciğim kırılacakları ve şahsi eşyalarımızı toplayıverdi sağolsun tabi biz taşınıcaz diye düşünmüştük..şimdi depoda bekleşip duruyolar.......

bir sürü hurç almayıda unutmayın kızlar,yastıklar perdelerde onlara konuyo bide bazı şeyleri yıkamadan koyun nasılsa orda yıkayacaksınız

zaten vakumladıklarımı büyük yorgan hurçlarına koydum ayrıca, patlıyo çünkü. küçük çorap hurçları benim baya bi işime yaradı çeyizlerimi felan koydum..yastık hurçlarına da dedğin gibi perde, havlu,çarşaf takımlarını felan koydum çok düzenli oldu o küçük hurçlarıda büyük hurcun içine attım...ev de her yer hurç hurç hurç

bide bir sürü çengelli iğne alın hurçların fermuarları açılabiliyor...

biz de evden eveye vercez ama onlar çok dağınık topluyor açarken baya sorun oluyor ne nerde diye beynim bulanıyo ayrıca çok kirletiyorlar... kirli kirli battaniyelere sarıyolar. sadece mobilya montajı için iyi oluyor onlar.zaten anlaşırken eşyaları kendinizin topladığını söylerseniz fiyatta kolaylık olur.

evet topladıkça farkettik eksik kutu ve hurç çok almam lazım cano...üfff

ahh be güzelim kocam sağolsun içerde film izlemekle meşgulannem de diyor işte ben burdayken bitirelim diye...yoksa ben tek başıma çok zorlanırdım k şimdide bağırıyor hadi diyeev dandini sen nettesin diyor...neyse canlar hepinizi öperim ben gidim akşama gelirimhpşçakalın

ay matarani daha öğrenemedinmi bunları adamlar emir kipine alışık yaparmısın demiycem aşkım şunu kapa,şunu sar,şunu tut bak nasıl koşullanmış sorgulamadan yapacak

Koçtaş görürsem alırım Kars'ta Koçtaşa gitmiyorum ama evimi seviyorum.

canım walla biz bi kere ankara içi taşındık..hiç öyle değildi...gayet de güzel sarıp sarmalayıp hemencik akşama kadar da yerleştirdiler...tabi ki dokunulmasını istemediğim eşyaları kendim ufak tefek paketlemiştim ama genel olarak herşeyi onlar yaptı...zaten yerleşince hemen detaylı bi temizlik yapıldı a dan z ye herşeye o yüzden de hijyen konusu da aklıma takılmadı....ama şehir içiydi tabi.....
uzun yol girince araya daha dikkatli olmak lazım...yataklar çeyizler örtülervs....eşim saolsun her detayla ilgilenmişti ben hamiş olduğum için o dönem

kolay gelsin matarani.....
slm ayeser sweet...oğlum iice çıldırdı benimle ilgilen gezelim gidelim diye...ben kaçtım görşz...

tabi canım haklısın firmadan firmaya şehirden şehre değişir. burası adana

evet ayşecim haftasonları buluşuyoruz sevgili gibi:)hafta içi kaçamak yapıyoruz action doluyuz yani:)

selam canım siz de bizdensizni desene, biz de haftasonları buluşuyoruz sadece 10 aylık evliyiz haftaiçi 10 gün anca geçirmişizdir birlikte.

kasvetliciğim çok üzüldüm ama dikkat et kendine bişey olmaz inş, benim annem de bana hamileyken düşük tehlikesi atlatmış yatmış bi kaç ay, hiçbişeycik olmamış, turp gibiyim üzme kendini tatlm, kıpırdaman yat sen. dualarımız seninle

selam kızlar, sayfaları okumaktan yazamıorum yarım saattir, iyi pazarlar diliyorum. kocişimi yolladım biraz önce yine ıspartaya, moral vermeye çalışıyorum tatile falan gideceğiz inşallah iki hafta sonra. göreviyle ilgili şeyleri duydukça kötü oluyorum. allahım korusun onu,2 yıl çabuk geçsin bi devresi daha bizimle aynı durumdaymış, kol komutanı olarak gidecekleri için zaten eş götürmeleri yasakmış. tayin olamıyorum diye üzülemiyorum artık

canım sizin nereye çıktı tayin?amaaan o sağ olsunda hafta sonlarıda yeter bana diyorum vardır bunda da bi hayır bizde bigün inşallah aynı çatı altında oluruz

canım sizin nereye çıktı tayin?amaaan o sağ olsunda hafta sonlarıda yeter bana diyorum vardır bunda da bi hayır bizde bigün inşallah aynı çatı altında oluruz

canım diyarbaıkrın bi ilçesinin dağındaki karakolları gezecekmiş. sınıfı dışında tayin geldi. çok moralimiz bozuk ama belli etmemeye şakaya vurmaya çalışıyoruz. diyarbakır türküleri fln öğretiyorum eşime. inş geçer bu günler de kavuşuruz, sağlıklı olsun da uzak olmaya da razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…