bir sürü hurç almayıda unutmayın kızlar,yastıklar perdelerde onlara konuyo bide bazı şeyleri yıkamadan koyun nasılsa orda yıkayacaksınız
zaten vakumladıklarımı büyük yorgan hurçlarına koydum ayrıca, patlıyo çünkü. küçük çorap hurçları benim baya bi işime yaradı çeyizlerimi felan koydum..yastık hurçlarına da dedğin gibi perde, havlu,çarşaf takımlarını felan koydum çok düzenli oldu o küçük hurçlarıda büyük hurcun içine attım...ev de her yer hurç hurç hurç
nbr matarani..ev mi topluyosun canım..kolay gelsin erken değil mi... biz geçen yıl bu sene hala yan gelip yatmakla meşguldük deevden evecilere vermiştik..son bir hafta da koceciğim kırılacakları ve şahsi eşyalarımızı toplayıverdi sağolsun tabi biz taşınıcaz diye düşünmüştük..şimdi depoda bekleşip duruyolar.......
evet topladıkça farkettik eksik kutu ve hurç çok almam lazım cano...üfffbir sürü hurç almayıda unutmayın kızlar,yastıklar perdelerde onlara konuyo bide bazı şeyleri yıkamadan koyun nasılsa orda yıkayacaksınız
nbr matarani..ev mi topluyosun canım..kolay gelsin erken değil mi... biz geçen yıl bu sene hala yan gelip yatmakla meşguldük deevden evecilere vermiştik..son bir hafta da koceciğim kırılacakları ve şahsi eşyalarımızı toplayıverdi sağolsun tabi biz taşınıcaz diye düşünmüştük..şimdi depoda bekleşip duruyolar.......
valla bilmemki.koçtaşta indirim var canım 4 tanesi 20 liraydı.jumbo boyunu 2 yorgan sığıyor xxl a 1 yorgan 2 yastık, xl da kamuflajları koyduk seyahat boyu oluyor zaten o yada 2 yastık girer. ama en işe yarayanı xxl oldu heryere sığıyor çünkü
canım ben daha geçmedim ki onlaramutfağı salonu bitirdik işte sıra oralarda...açılmaması gerekiyordu bak şimdi bende sinir oldum ne anlamı kaldı o zaman
bende çok tecrübeli değilim de canım koçtaştan almıştım...içinde 4 tane var..biri büyük yorganları falan alıyo diğerleri daha küçük
valla ya hayır bir senedir elbise kılıfından çıkmayan okadar çok şey var ki yazık valla bana
Koçtaş görürsem alırımKars'ta Koçtaşa gitmiyorum ama evimi seviyorum.
biz de evden eveye vercez ama onlar çok dağınık topluyor açarken baya sorun oluyor ne nerde diye beynim bulanıyo ayrıca çok kirletiyorlar... kirli kirli battaniyelere sarıyolar. sadece mobilya montajı için iyi oluyor onlar.zaten anlaşırken eşyaları kendinizin topladığını söylerseniz fiyatta kolaylık olur.
Koçtaş görürsem alırımKars'ta Koçtaşa gitmiyorum ama evimi seviyorum.
canım walla biz bi kere ankara içi taşındık..hiç öyle değildi...gayet de güzel sarıp sarmalayıp hemencik akşama kadar da yerleştirdiler...tabi ki dokunulmasını istemediğim eşyaları kendim ufak tefek paketlemiştim ama genel olarak herşeyi onlar yaptı...zaten yerleşince hemen detaylı bi temizlik yapıldı a dan z ye herşeye o yüzden de hijyen konusu da aklıma takılmadı....ama şehir içiydi tabi.....
uzun yol girince araya daha dikkatli olmak lazım...yataklar çeyizler örtülervs....eşim saolsun her detayla ilgilenmişti ben hamiş olduğum için o dönem
bende taşınacam ama ne rahatım ya:)
sizin de mi tayin çıktı
evet ayşecim haftasonları buluşuyoruz sevgili gibi:)hafta içi kaçamak yapıyoruz action doluyuz yani:)
merhaba hanımlar iyisnizdir umarım gecmıswe soyle bi goz gezdırdım..
ben suan annmelerdeyım ama pztsı golcuge evime donucem ınsallah.. cuma gecesi kanamam oldu(( annemleri talsa dusurmemek için demedım..cumartesıde devam edınce ben carsıya cıkıyorum dıyıp acile gittim hemöen tekerlıklı sandalyeye oturttular boyle daha bı korktum basladım ağlamaya tek basımayım yaa bide üff (( neyse doktor dusuk tehlikesi atlattıgımı soyledi ve vajinal jel verdı 10gun boyunca sadece wcye gidceksın dedi (( artık annmelere demek zorunda kaldım ..babam kanser hastası oldugu için demek istememıstım ama mecbur kaldım işte (
kızlar ne olurr dua edin..bebegım benı bırakmasın(( çok afedersınız ama klosette pembe renkli (bıldıgınız et rengınde)parcacıklar gordum ödüm koptu (((
evıme gıdeyım kendı doktoruma gidicem hemen ..agır kladırmıstım bişey olmaz dedım ama olmus işte oldu işte(( dualarınızı eksık etmeyın ne olurr... şuan çok caresızım ((
eşim haftasonu nobetcı olunca anneme gelmıstım akrabama gıtmek yerıne..b,ilsem evımden çıkmazdım kalırdım 2gun daha tek basıma ne olacak((
selam canım siz de bizdensizni desene, biz de haftasonları buluşuyoruz sadece10 aylık evliyiz haftaiçi 10 gün anca geçirmişizdir birlikte.
kasvetliciğim çok üzüldüm ama dikkat et kendine bişey olmaz inş, benim annem de bana hamileyken düşük tehlikesi atlatmış yatmış bi kaç ay, hiçbişeycik olmamış, turp gibiyimüzme kendini tatlm, kıpırdaman yat sen. dualarımız seninle
selam kızlar, sayfaları okumaktan yazamıorum yarım saattir, iyi pazarlar diliyorum. kocişimi yolladım biraz önce yine ıspartaya, moral vermeye çalışıyorum tatile falan gideceğiz inşallah iki hafta sonra. göreviyle ilgili şeyleri duydukça kötü oluyorum.allahım korusun onu,2 yıl çabuk geçsin bi devresi daha bizimle aynı durumdaymış, kol komutanı olarak gidecekleri için zaten eş götürmeleri yasakmış. tayin olamıyorum diye üzülemiyorum artık
canım sizin nereye çıktı tayin?amaaan o sağ olsunda hafta sonlarıda yeter bana diyorum vardır bunda da bi hayır bizde bigün inşallah aynı çatı altında oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?