Asker Eşleri

allah kolaylık versin arkadaşım rabbim ordaki zamanı su gibi akıp geçirsin....

ay canım benim yaaa markasını özelden yazyım sana istersen internetten bulabilirsin belki

Tamam canım bekliyorum, Evde bir iki tane var, taşınma işimiz olduğu için bir tanıdık verdi. Ama hiç açıp bakmadım nasıl birşey diye.

Kasvetli canım, çok takip edemedim de, sweet'in alıntısından okudum. Moralini bozma, benim hamileliğimde de başıma gelmişti. Parça şeklinde değil de hafif kahverengi pembe arası bir akıntı olmuştu, ben doktora gitmeden iki gün hiç kalkmadan dinlendim. Dizlerimi karnıma hafifçe çekip sırt üstü yattım. İlk fırsatımda da doktora gittim. Doktor neden hemen gelmedin diye kızdı bana. Ultrasonda baktı hafif bir kanama bölgen olmuş dedi. Zamanla o bölge kendini telafi edip kapattı. Oğlum turp gibi.
Özetle: hemen doktora görün tatlım. Senin ve bebeğinin sağlığının herşeyden önemli olduğunu unutma, bu ay naza çek, hiç bişeyle ilgilenme boşver. "Ben hamileyim" de her fırsatta. KEndine çok iyi bak. Bol su , mevsim sebzeleri... ceviz, kuru kayısı, fındık, kan üzümü bunlarla bir kokteyl yap her zaman çantanda olsun atıştır...

kasvetli canım bende yeni görüdm çok geçmiş olsun sıkma canını allahın izniyle bişeycik olmasbir arkadaşımda olmuştu öyle 4 5 gün yattı ben yardımcı oolmuştum ona sonradan herşy düzeldi sen dinlen sadece yeter...

selam ablacım, iyi pazarlar sana da kocişi yolladım evimi temizledim oturuyorum tek başıma çay içiyorum. eşim yokken ev ne kadar boş, iyi ki sizler varsınız

Selam canımcım sanada ohhh işlerde ypılmışş ne güzel şimdide çay keyfi bende içiyom çayımı şimdi uzattım ayaklarımı tv seyrediyorum..Tabi ya hepimiz için burası çok iyi en azından herşeyimizi paylaşıyoruz burada..

Nasılsınız kızlar? Ben tüm gün çamaşır ütü yemek uğraştım durdum. Eşimle de bozuğuz hala, iyice büyüdü olay, hiç konuşmadık tüm gün evin içinde. Ben o kadar uğraştım adam akşama kadar plastation oynadı...

nasıl duruyor acaba ne inatmış arkadaş ben hayatta ütü yapmam ütü erkek iş bence

Son düzenleme:
Canım naz yap, hamilesin sen bunu kullan, canın bişey çeksin, gidip alsın o da , muhabbet olsun...

nasıl duruyor acaba ne inatmış arkadaş ben hayatta ütü yapmam ütü erkek iş bence

Aynen ben de hiç sevmiyorum ütü yapmayı, hep giymeden 5 dk önce ütülerim mecburiyetten. Bazıları nevresim, havlu, iç çamaşırı :92: herşeyi ütülüyor... Bu nasıl sabır

aynen canım ya benimde hiç sabrım yok ütüye bizim evde koçiş ütüler kıyafetleri bende giyerim

bu arada aş erme olayı güzelmiş gerçekten bence dene bunu derincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…