canım diyarbaıkrın bi ilçesinin dağındaki karakolları gezecekmiş. sınıfı dışında tayin geldi. çok moralimiz bozuk ama belli etmemeye şakaya vurmaya çalışıyoruz. diyarbakır türküleri fln öğretiyorum eşime.inş geçer bu günler de kavuşuruz, sağlıklı olsun da uzak olmaya da razıyım.
allah kolaylık versin arkadaşım rabbim ordaki zamanı su gibi akıp geçirsin....
ay canım benim yaaa markasını özelden yazyım sana istersen internetten bulabilirsin belki
canım hamileymişsin, yeni gördüm çizelgeni. hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Selamm kızlarr iyi pazarlarr hepinizeee ne var ne yokk herkesler iyidir inşallah
selam ablacım, iyi pazarlar sana dakocişi yolladım evimi temizledim oturuyorum tek başıma çay içiyorum. eşim yokken ev ne kadar boş, iyi ki sizler varsınız
benim eşimde yarın gelecek haftasonlarından nefret eder oldum bura yalnız hiç çekilmiyor
o bende de çok oluyordu sonra ne bulursa yiyordum abur cubur ama artık diyetteyimcanım bişeyler yemek istiyo ama ne yemek istediğimi bilmiyorum
o bende de çok oluyordu sonra ne bulursa yiyordum abur cubur ama artık diyetteyim
nasıl duruyor acaba ne inatmış arkadaşNasılsınız kızlar? Ben tüm gün çamaşır ütü yemek uğraştım durdum. Eşimle de bozuğuz hala, iyice büyüdü olay, hiç konuşmadık tüm gün evin içinde. Ben o kadar uğraştım adam akşama kadar plastation oynadı...
Canım naz yap, hamilesin sen bunu kullan, canın bişey çeksin, gidip alsın o da , muhabbet olsun...Nasılsınız kızlar? Ben tüm gün çamaşır ütü yemek uğraştım durdum. Eşimle de bozuğuz hala, iyice büyüdü olay, hiç konuşmadık tüm gün evin içinde. Ben o kadar uğraştım adam akşama kadar plastation oynadı...
nasıl duruyor acaba ne inatmış arkadaşben hayatta ütü yapmam ütü erkek iş bence
aynen canım ya benimde hiç sabrım yok ütüye bizim evde koçiş ütüler kıyafetleri bende giyerimCanım naz yap, hamilesin sen bunu kullan, canın bişey çeksin, gidip alsın o da , muhabbet olsun...
Aynen ben de hiç sevmiyorum ütü yapmayı, hep giymeden 5 dk önce ütülerimmecburiyetten. Bazıları nevresim, havlu, iç çamaşırı :92: herşeyi ütülüyor... Bu nasıl sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?