nasıl duruyor acaba ne inatmış arkadaşben hayatta ütü yapmam ütü erkek iş bence
umarım düzelir aranız en kısa zamanda
Canım naz yap, hamilesin sen bunu kullan, canın bişey çeksin, gidip alsın o da , muhabbet olsun...
Aynen ben de hiç sevmiyorum ütü yapmayı, hep giymeden 5 dk önce ütülerimmecburiyetten. Bazıları nevresim, havlu, iç çamaşırı :92: herşeyi ütülüyor... Bu nasıl sabır
makinanın kırışık giderici tuşuna basınca kırışmıyor benimki çırpıp serdin oh mis gbinevresim ve çamaşır ütüleme deliliği bende de var yaaisanki ütüsüz nevresimim olsa pismiş gibi geliyo
Dur sana bulunması zor bişey bulalım bu akşam. Ama salladığımız da çok belli olmasınEşime böyle desem güler geçer valla:44:
Umarım...
Yapcam canım aklıma geldi bu sabah, ama gece olsun uykusundan uyandırıcam canım olmadık bişey isteyecek ama ne isteyecek bulamadım henüzBu arada o nevresim havlu çamaşır ütüleyen sabırlı ben oluyorum:44:
makinanın kırışık giderici tuşuna basınca kırışmıyor benimki çırpıp serdin oh mis gbi
Dur sana bulunması zor bişey bulalım bu akşam. Ama salladığımız da çok belli olmasın
Ben de çabucak asıyorum ki kırışmasın diyeiyide silkeliyorum.
Burda aklımıza gelenleri yazıp da gerçekten canını çektirmeyelim.
inş. yersin cnmİyi geceler kızlar. nasılsınız..
aşermeden konu açılmış..
maalesef bende iştah sıfır,akşama kadar mide bulantısından geberiorum yaa..
tam bişey canım çekti derken alıyoruz ama yiyemiyorum..,şimdi survivorda pizza yiyolardı canım çekti sipariş verdik bakalım yiyebilecekmiyim
inş. yersin canım ya...İyi geceler kızlar. nasılsınız..
aşermeden konu açılmış..
maalesef bende iştah sıfır,akşama kadar mide bulantısından geberiorum yaa..
tam bişey canım çekti derken alıyoruz ama yiyemiyorum..,şimdi survivorda pizza yiyolardı canım çekti sipariş verdik bakalım yiyebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?