ay çok zor canım ya benim hiç bulantım olmadı ara da sırada sabahları oldu oda çok az seninki çok zor gerçekten ama gececek 2 ay sonra canıminş kızlar açım ya açç
su bile kötü tadıyor sanki..
bugün eşim tavuk yapalmmı dedi adı bile midemi allak bullak etmeye yetti
ay çok zor canım ya benim hiç bulantım olmadı ara da sırada sabahları oldu oda çok az seninki çok zor gerçekten ama gececek 2 ay sonra canım
Kızlar süpersinizBu arada canım ankara armudu,gözleme,pizza çekti Ama ben pizza istedim
bileBenimki oturmuş etek sarı sen etekten sarısan dinliyordu (bana ithaf eder bu türküyü ne romantik dimi!) ben de ciddi bi şekilde benim canım pizza istiyor dedim, güldü benimde sitedi ya dedi pizzacıyı aradı kapalı:44: Şimdi de gitti pizza bulmaya Oh olsunnn
ohhhhhh sefan olsun.derincim seninle yarış yapıyo hamişlik konusunda oda aşerdi bakKızlar süpersinizBu arada canım ankara armudu,gözleme,pizza çekti Ama ben pizza istedim
bileBenimki oturmuş etek sarı sen etekten sarısan dinliyordu (bana ithaf eder bu türküyü ne romantik dimi!) ben de ciddi bi şekilde benim canım pizza istiyor dedim, güldü benimde sitedi ya dedi pizzacıyı aradı kapalı:44: Şimdi de gitti pizza bulmaya Oh olsunnn
lütfen çabuk geçsin kolumu bile kaldıramıyorum.. çok halsizim evimi temizlemek istiyorum ben
afiyet olsun cnm..bol bol ye.. sizdemi survivor izliyodunuz yoksa
ohhhhhh sefan olsun.derincim seninle yarış yapıyo hamişlik konusunda oda aşerdi bak
gelmedi mi daha derincim yazık bulamadı mı acabaYok canım ben burdan okurken,senin pizzayı gördüm istedi canımHemen söyledim bende
Aynen canım...
gelmedi mi daha derincim yazık bulamadı mı acaba
derincim süpersin valla, pizza iyi seçim gece yarısı arasın dursun
kızlar ütü dediniz aklıma düşürdünüz, gece gece mutfak tülümü yıkadım astım, başardım sonundamekanizmalı olduğu için tek başıma yapamam diyordum kolaymış aslında.bu hazırlıkların haftaya gelecek olan kayınvalidemle bi ilgisi var mı acaba:26:
ben iç çamaşırına çorabına kadar ütülüyorum, ama yaranamadım. çantamı sen hazırlamıyorsun giderken diye kapris yaptı eşim bugün bana.
:
kızlar ütü dediniz aklıma düşürdünüz, gece gece mutfak tülümü yıkadım astım, başardım sonundamekanizmalı olduğu için tek başıma yapamam diyordum kolaymış aslında.bu hazırlıkların haftaya gelecek olan kayınvalidemle bi ilgisi var mı acaba:26:
ben iç çamaşırına çorabına kadar ütülüyorum, ama yaranamadım. çantamı sen hazırlamıyorsun giderken diye kapris yaptı eşim bugün bana.
:
Gelir şimdi eli kulağındaHaftaya mı geliyor kayınvaliden:44: Ah canım benim seni çok çok iyi anlıyorum,ben de öyle her şeyini ben yaparım gene de yaranamam işte gördüğün gibi 2 gündür 5 karış suratla geçirdik hafta sonunu
hoşgeldin canım, dilerim mide bulantıların kısa sürede geçer. bende oğluşta çok çektim üstelik benim ki 9 ay sürdü , pizza iyi fikirİyi geceler kızlar. nasılsınız..
aşermeden konu açılmış..
maalesef bende iştah sıfır,akşama kadar mide bulantısından geberiorum yaa..
tam bişey canım çekti derken alıyoruz ama yiyemiyorum..,şimdi survivorda pizza yiyolardı canım çekti sipariş verdik bakalım yiyebilecekmiyim
Kızlar süpersinizBu arada canım ankara armudu,gözleme,pizza çekti Ama ben pizza istedim
:
Gelir şimdi eli kulağındaHaftaya mı geliyor kayınvaliden:44: Ah canım benim seni çok çok iyi anlıyorum,ben de öyle her şeyini ben yaparım gene de yaranamam işte gördüğün gibi 2 gündür 5 karış suratla geçirdik hafta sonunu
canım böyle alıştırma bence yapsın kendi işini ne lazım olacağını o biliyor kendine.böyle yaparsan çok şımarır, o seni şımartsınevet canım muhteşem 3lü geliyor, eşimin tayini çıktı ya o yüzden gelicekler. kayınvalide kayınpeder ve kaynım. gelsinler bakalım, ben işe gidiyorum baksınlar başlarının çaresine ben evimi temiz bırakıyım da
canım bunların huyu böyle işte, sıkma sen canını. benimki de kursa gitti, oda arkadaşının eşi hazırlıyormuş da çantasını, ben niye hazırlamıyomuşum.o ev hanımı,vakti bol. ya dedim iç çamaşırına kadar ütüleyip her şeyini hazırlayıp çantanın yanına koyuyorum ne lazımsa alsın diye,sonra yok onu koymadın mı bunu niye koydun dicek biliyorum. hazırladım artık gönlü olsun diye, naz çekiyorum işte bebek gibi. senin eşinde senden fazla hamile canım resmen
ohhhhhh sefan olsun.derincim seninle yarış yapıyo hamişlik konusunda oda aşerdi bak
sizin eşlerinizde ne kadar alışmış hazıra herşey önlerine gelecek.göreve falan gideceği zaman benim eşim kendi hazırlar çantasına sende yanında dur der bana bende daha kızıyorum adama bana yardım etmiyorsun diye
evet canım muhteşem 3lü geliyor, eşimin tayini çıktı ya o yüzden gelicekler. kayınvalide kayınpeder ve kaynım. gelsinler bakalım, ben işe gidiyorum baksınlar başlarının çaresine ben evimi temiz bırakıyım da
canım bunların huyu böyle işte, sıkma sen canını. benimki de kursa gitti, oda arkadaşının eşi hazırlıyormuş da çantasını, ben niye hazırlamıyomuşum.o ev hanımı,vakti bol. ya dedim iç çamaşırına kadar ütüleyip her şeyini hazırlayıp çantanın yanına koyuyorum ne lazımsa alsın diye,sonra yok onu koymadın mı bunu niye koydun dicek biliyorum. hazırladım artık gönlü olsun diye, naz çekiyorum işte bebek gibi. senin eşinde senden fazla hamile canım resmen
hoşgeldin canım, dilerim mide bulantıların kısa sürede geçer. bende oğluşta çok çektim üstelik benim ki 9 ay sürdü , pizza iyi fikir
sefan olsunn derinciğim , sonunda zafer senindirayyy bu adamlar çok saf oluyorlar. hele mide konusunda çok zayıflar. şimdi benimde canım istedi gece gece pizza.
kolay gelsin canım, kayınvaliden mi geliyor haftaya, neden kii:26::26:
canım böyle alıştırma bence yapsın kendi işini ne lazım olacağını o biliyor kendine.böyle yaparsan çok şımarır, o seni şımartsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?