Sen süpersin canım, planımız işe yaradı , barıştınız yaniYazık ama, bak gecenin yarısı çıktı aldı , sağolsun. Her ne kadar etekten sarı olsan da
anladım canım, inşallah tadınızı kaçırmazlar ,neyse boşver eşinle başbaşa geçireceğiniz tatili düşünüp , biraz rahatlarsınablacım eşim tayin olduğu için biz çağırdık, eşim bi hafta ankarada görevli olacak,o hafta gelsinler diye düşündük. kaynım zaten tayini duyar duymaz biz geliyoruz ankaraya dedi, davet beklemez sağolsun.sonra da oyumuzu kullanıp tatile gideceğiz inş. bi hafta beni uyuz edicekler artıkgün gün gelişmeleri aktarırım
derincim, eşim eşini bulup arkasından çevirdiğimiz dolapları anlatacakmış.
küstükten sonra barışması çok tatlı oluyor zatenEvet canım her ne kadar kızsamda böyle yapınca unutuveriyorum olanları sağolsun tabi... Zaten etek sarı yı dinleyince son ses anladım barışmak istediğini Böyle bi iletişime sahipiz çok garip dimi
Ya ben hamile olduğumdan beri 1,5 kilo aldım eşim 2 kilo almışSabahları koşmaya başladı vercekmiş o 2 kiloyu
derincim, eşim eşini bulup arkasından çevirdiğimiz dolapları anlatacakmış.
derincim eşin pizzayı kendi yapmaya girişti galiba
bende en çok ben yemek yaparken bana yardım etmesini isterdim sofrayı kurmasını yada kaldırmaya yardım etmesini, söylersem yapar ama ben kendi düşünsün istiyorum arada da kızıyorum çok şey istiyorum herhalde
sweetcim tatile birlikte mi gideceksiniz:26:inş. canını sıkmazlar yine
alemsin özlemcimoooooo kızlar kocişleri mi çekiştiriyoruzz bakalım hemen hızlı bir giriş yapayım sorun nedir pizza yapamıyor oluşları mı
hoşbuldum :97: naber..
oğlun nasıl
alemsin özlemcimevet benimki pizza yapamıyor
siz balayındayken yeni gelin evinde mi kaldılar yuhhhh artıkyok canım allah korusun, onlarla pikniğe bile gitmem bengüzel bi otel seçip gideceğiz bakalım, şu ailesi bi gelsin gitsin de, doğal afeti atlatatım önce bi eşim demiş zaten siz gelin bi hafta sonra biz tatile gidicez gezicez. benim korkum bunlar biz tatildeyken de bizim evde kalmayı düşünebilirler, biz balayındayken yaptıkları gibi. eşime söyledim kesinlikle izin vermeyeceğimi. söyler gönderirim merak etme dedi. hiç takmıyorum ben de valla, eşim için bi hafta evimi açacağım mecbur.
yok canım allah korusun, onlarla pikniğe bile gitmem bengüzel bi otel seçip gideceğiz bakalım, şu ailesi bi gelsin gitsin de, doğal afeti atlatatım önce bi eşim demiş zaten siz gelin bi hafta sonra biz tatile gidicez gezicez. benim korkum bunlar biz tatildeyken de bizim evde kalmayı düşünebilirler, biz balayındayken yaptıkları gibi. eşime söyledim kesinlikle izin vermeyeceğimi. söyler gönderirim merak etme dedi. hiç takmıyorum ben de valla, eşim için bi hafta evimi açacağım mecbur.
oooooo kızlar kocişleri mi çekiştiriyoruzz bakalım hemen hızlı bir giriş yapayım sorun nedir pizza yapamıyor oluşları mı
siz balayındayken yeni gelin evinde mi kaldılar yuhhhh artık
bu tatil inş. 2.balayınız olur canım
küstükten sonra barışması çok tatlı oluyor zaten
inanmıyorum bornoz kullanılır mı ya hem de daha sen hiç bir eşyanı kullanmamışkencanım balayından önce de kaldılar,balayındayken de balayından dönünce deartık gülüyorum valla, üzülüyodum baya bi zor atlattım.evimden soğumuştum. çeyizliklerimi falan hep kullanmışlardı. bornoz setim dahil. eşim yenisini aldı çok şükür. bu gelişlerinde eskilerini alıp yüzlerine atıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?