Asker Eşleri

Kızlar geldi benimki, elini yıkamaya girdi hemen yazayım dedim çiçek aramış bana bulamamış açık bi yer, Urfa meydanından gül koparmış gelmiş Çok tedirgin mobesaya yakalanmaktan korkuyorrr Bu arada pizza umduğumdan çok daha iyi gibi ...Hadi hepinize iyi geceler,bu hoşş plandan sonra barıştık hem de eşimi yormuş oldumm Hepinize teşekkürler Seviyorum sizi...

Kızlar ben deçıkayım yarın bana da mesai var, hatta gece de var
İyi geceler

günaydın hanımlar...ben ölüyorum yorgunluktan...Allahım ne işgencedir bu böyle...ama az kaldı çok şükür...bütün battaniyeler yorganlar yıkandı...kışlıklar vs kaldırıldı....yemek takımları kahvaltı takımları vs de kalktı...kitaplık boşaltıldı...eşim de oturdu ordu antep maçı izledi...sinirden çatlattı...annemler burdaya hiçbişeye karışmaz oldu...tamam yeni geldi diye sesimi çıkarmıyorum ama bir çay koyamaz mı
delircektim

kolay gelsin canım, toplanma, taşınma zor işler. yazdığın kadarı ile işlerin çoğunu bitirmişsiniz

günaydın hanımlar, yeni bir hafta başlıyor. işe gelirken servisle kaza atlattık kıl payı, çok şükür ki geldim burdayım tek parça:18:

lacey ablacım nasılsın

kolay gelsin canım, toplanma, taşınma zor işler. yazdığın kadarı ile işlerin çoğunu bitirmişsiniz

Günaydın nilgüncümm keyifli sabahlarrr

günaydın hanımlar, yeni bir hafta başlıyor. işe gelirken servisle kaza atlattık kıl payı, çok şükür ki geldim burdayım tek parça:18:

lacey ablacım nasılsın

Günaydın canımm hayırdır birşey olmamıştır inşallah :26:

günaydın ablacım, yok çok şükür ama serviste baya bi tartışma çıktı, şoföre çok yüklendi bazı arkadaşlar dikkat et diye, her gün bişe atlatıyoruz ama bugün kılpayı kurtardık.ben sesimi çıkarmadım adamın iyice dikkatini dağıtmayalım yoldayız hala diye. malum istanbul yolu sabah cehennem gibi oluyor

günaydın herkese
geçmiş olsun cnm

Günaydınn ayşecimm

Günaydın canım,aman çok şükür ucuz atlatmışsınız,birde o yol çok yoğun olur sabah trafiği birde

aman canım Allah korusun.geçmiş olsun.uuff istanbul yolu gerçekten feci olur sabah akşam..kasaptan ehliyet almış hanzolarla dolu olur

aslında şikayet edebilirsin ama insan ekmeğiyle oynamıyım diye düşünüyo işte...off ben raporluyum haziranın 27 sine kadar acayip sıkılıyorum o kadar alışmışımki çalışmaya

lacey ablacım nasılsın
günaydın canım geçmiş olsun ,sweetciğim en korktuğum yollardan biridir İstanbul yolu. hem çok yoğun hem de arabalar aşırı hızlı. eşimde hergün o yolu kullanıyor. malesef sizde ki canavar servis şöföründen onlarda da var

Günaydın nilgüncümm keyifli sabahlarrr

günaydın handancığımm

aslında şikayet edebilirsin ama insan ekmeğiyle oynamıyım diye düşünüyo işte...off ben raporluyum haziranın 27 sine kadar acayip sıkılıyorum o kadar alışmışımki çalışmaya
eşim birkaç kere uyarmış şoförü ,düzelecek gibi değil canım. alışmışlar trafik canavarı olmaya.
hayırdır canım ,rapor almışsın rahatsız mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…