kızlar size iyi geceler, yarın mesai var, ben çıkıyım artık yarın devam ederiz sohbete
kolay gelsin canım, toplanma, taşınma zor işler. yazdığın kadarı ile işlerin çoğunu bitirmişsinizgünaydın hanımlar...ben ölüyorum yorgunluktan...Allahım ne işgencedir bu böyle...ama az kaldı çok şükür...bütün battaniyeler yorganlar yıkandı...kışlıklar vs kaldırıldı....yemek takımları kahvaltı takımları vs de kalktı...kitaplık boşaltıldı...eşim de oturdu ordu antep maçı izledi...sinirden çatlattı...annemler burdaya hiçbişeye karışmaz oldu...tamam yeni geldi diye sesimi çıkarmıyorum ama bir çay koyamaz mı
delircektim
kolay gelsin canım, toplanma, taşınma zor işler. yazdığın kadarı ile işlerin çoğunu bitirmişsiniz
günaydın hanımlar, yeni bir hafta başlıyor. işe gelirken servisle kaza atlattık kıl payı, çok şükür ki geldim burdayım tek parça:18:
lacey ablacım nasılsın
günaydın herkesegünaydın hanımlar, yeni bir hafta başlıyor. işe gelirken servisle kaza atlattık kıl payı, çok şükür ki geldim burdayım tek parça:18:
lacey ablacım nasılsın
Günaydın canımm hayırdır birşey olmamıştır inşallah :26:
günaydın herkese
geçmiş olsun cnm
günaydın ablacım, yok çok şükür ama serviste baya bi tartışma çıktı, şoföre çok yüklendi bazı arkadaşlar dikkat et diye, her gün bişe atlatıyoruz ama bugün kılpayı kurtardık.ben sesimi çıkarmadım adamın iyice dikkatini dağıtmayalım yoldayız hala diye. malum istanbul yolu sabah cehennem gibi oluyor
günaydın ablacım, yok çok şükür ama serviste baya bi tartışma çıktı, şoföre çok yüklendi bazı arkadaşlar dikkat et diye, her gün bişe atlatıyoruz ama bugün kılpayı kurtardık.ben sesimi çıkarmadım adamın iyice dikkatini dağıtmayalım yoldayız hala diye. malum istanbul yolu sabah cehennem gibi oluyor
aman canım Allah korusun.geçmiş olsun.uuff istanbul yolu gerçekten feci olur sabah akşam..kasaptan ehliyet almış hanzolarla dolu olur
Günaydın kızlar,geçmiş olsun sweet canımız kimlere emanet
günaydın canımgünaydın hanımlar, yeni bir hafta başlıyor. işe gelirken servisle kaza atlattık kıl payı, çok şükür ki geldim burdayım tek parça:18:
lacey ablacım nasılsın
Günaydın nilgüncümm keyifli sabahlarrr
Günaydın canımm hayırdır birşey olmamıştır inşallah :26:
eşim birkaç kere uyarmış şoförü ,düzelecek gibi değil canım. alışmışlar trafik canavarı olmaya.aslında şikayet edebilirsin ama insan ekmeğiyle oynamıyım diye düşünüyo işte...off ben raporluyum haziranın 27 sine kadar acayip sıkılıyorum o kadar alışmışımki çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?