düşük tehditi geçirmiştim kızlar onun üstünede kasık ağrım bi türlü geçmemişti meğer plesantam aşşağıda ve arkadaymış o yüzden yatıyorum,çok teşekkürler..
düşük tehditi geçirmiştim kızlar onun üstünede kasık ağrım bi türlü geçmemişti meğer plesantam aşşağıda ve arkadaymış o yüzden yatıyorum,çok teşekkürler..
ayy canım ya geçmiş olsun..benim de plasantam (her ikisi de) rahime yapışık..bende üç hafta kadar raporluydum,hastanede de yattım..zor oluyor gerçekten..sonrasında da..hiççç hareket etmemen gerekiyorr...bazal metabolizmam hareketsizlikten çok düştü bu seferde 17. haftadayım ama altı kg aldımamann yaa napim..sağ salim doğsunlar da bebişlerimm..
canım yaa geçmiş olsuniyi bak kendine boşwer işi falan senden bebeğinden önemli mi, keyfine bak,kocişin geldiğinde naz yap acil şifalar diliyorum tatlım
canım benim çok saol...bizim sekiz ay önce bir kaybımız olduğundan naz yapmama gerek kalmıyo herkes diken üstünde zaten
çok geçmiş olsun canım inş. hayırlısıyla yaparsın doğumunu Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn
canım benim çok saol...bizim sekiz ay önce bir kaybımız olduğundan naz yapmama gerek kalmıyo herkes diken üstünde zaten
slm kızlarr 2012 nin yazına diye planlanan düğünüm 8 ekim 2011 tarihine alındıeylüldede nikahımız var günü belli değil daha 8-9 ekim çanakkale kına gecesi ve düğün 15 ekim burdurda düğün :123:çok heyecanlıyım bir okadarda şakınım inş. istediğimiz gibi olur herşey gelinlik modeli beğenmeye başladım
slm kızlarr 2012 nin yazına diye planlanan düğünüm 8 ekim 2011 tarihine alındıeylüldede nikahımız var günü belli değil daha 8-9 ekim çanakkale kına gecesi ve düğün 15 ekim burdurda düğün :123:çok heyecanlıyım bir okadarda şakınım inş. istediğimiz gibi olur herşey gelinlik modeli beğenmeye başladım
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben yorgunum,uykusuzum dün pizza beklemekten uykusuz kaldımUrfa sıcakları başladı, okulda fena sıcaktı...Sınıfım çok kalabalık,aşırı bulantım oldu okulda Artık öğrencilerime bile tahammülüm kalmadı sabır sabır 3 haftamız kaldı tatil geliyor şükür
iyiyiz şeker...gece gece yersen urfa usulü pizzaları bulandırır bebişin böyle mideni
Yok cicim sabah kahvaltı bile yaptım Urfa pizzasından değildir bulantı sınıfım 50 ye yakın havasız oluyor, hepsi küçük daha,biraz da pasaklılar
okyonus canım tebrik ederim,hızlı ilerliyorsunuz maşallah,çok mutlu olun tatlım
madeofhonor, canım çok geçmiş olsun, unut o günleri hatırlama bile,sen güzel güzel yat
derincim kalabalıktan öğrencilerin de sıcaktan ter kokusu havasızlık vs seni rahatsız ediyordur,annem de kardeşime hamileyken öğretmen olduğu için çok zorlanıyordu, beni bile yaklaştırmıyordu yanına midesi bulanırdı hep. az kaldı ama canım 3 haftacık daha dayan
offf canım bilirim o durumu az kaldı dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?