Asker Eşleri

düşük tehditi geçirmiştim kızlar onun üstünede kasık ağrım bi türlü geçmemişti meğer plesantam aşşağıda ve arkadaymış o yüzden yatıyorum,çok teşekkürler..

düşük tehditi geçirmiştim kızlar onun üstünede kasık ağrım bi türlü geçmemişti meğer plesantam aşşağıda ve arkadaymış o yüzden yatıyorum,çok teşekkürler..

canım yaa geçmiş olsun iyi bak kendine boşwer işi falan senden bebeğinden önemli mi, keyfine bak,kocişin geldiğinde naz yap acil şifalar diliyorum tatlım

mrb hanımlar nasılsınız ...
dün geceden beri çok feci şimcek yagmur dolu derken elektirik gitti ve şarj bitmek üzere öptüm görüşürüz....

ayy canım ya geçmiş olsun..benim de plasantam (her ikisi de) rahime yapışık..bende üç hafta kadar raporluydum,hastanede de yattım..zor oluyor gerçekten..sonrasında da..hiççç hareket etmemen gerekiyorr...bazal metabolizmam hareketsizlikten çok düştü bu seferde 17. haftadayım ama altı kg aldım amann yaa napim..sağ salim doğsunlar da bebişlerimm..

şu ergenekon ve balyoz davalarında okuduğum tüm ceza hukuku bilgilerini silmem gerekiyo,ya bana yanlış öğrettiler yada kanun değişmiş benim haberim yok,pess diyorum

canım benim sanada geçmiş olsun aman onlar sağa salim doğsunlarda ben herşeye razıyım

canım benim çok saol...bizim sekiz ay önce bir kaybımız olduğundan naz yapmama gerek kalmıyo herkes diken üstünde zaten

çok geçmiş olsun canım inş. hayırlısıyla yaparsın doğumunu Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn

slm kızlarr 2012 nin yazına diye planlanan düğünüm 8 ekim 2011 tarihine alındıeylüldede nikahımız var günü belli değil daha 8-9 ekim çanakkale kına gecesi ve düğün 15 ekim burdurda düğün :123:çok heyecanlıyım bir okadarda şakınım inş. istediğimiz gibi olur herşey gelinlik modeli beğenmeye başladım

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin... çok heyecanlı bir süreç umarım her şey gönlünce olur...

ay ne güzel heyecanlar,rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah...bende düğünümle ilgili herşeyi burda paylaşmıştım

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben yorgunum,uykusuzum dün pizza beklemekten uykusuz kaldım Urfa sıcakları başladı, okulda fena sıcaktı...Sınıfım çok kalabalık,aşırı bulantım oldu okulda Artık öğrencilerime bile tahammülüm kalmadı sabır sabır 3 haftamız kaldı tatil geliyor şükür

iyiyiz şeker...gece gece yersen urfa usulü pizzaları bulandırır bebişin böyle mideni

okyonus canım tebrik ederim, hızlı ilerliyorsunuz maşallah,çok mutlu olun tatlım

madeofhonor, canım çok geçmiş olsun, unut o günleri hatırlama bile,sen güzel güzel yat

derincim kalabalıktan öğrencilerin de sıcaktan ter kokusu havasızlık vs seni rahatsız ediyordur,annem de kardeşime hamileyken öğretmen olduğu için çok zorlanıyordu, beni bile yaklaştırmıyordu yanına midesi bulanırdı hep. az kaldı ama canım 3 haftacık daha dayan

Ah canım şimdi çok çok iyi anlıyorum öğretmenleri. benim annemde öğretmendi ama evin küçüğü benim hamilelik falan görmedim...Okuldan sonra seminer var 2 hafta onada katılmam lazım,rapor lazım çünkü seneye. En azından çocuklar olmayacak öğretmenelr odasında oturup gidicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…