Asker Eşleri

derincim annemin çok kötü geçmişti, ben ilkokulu bitirmek üzereydim annem kardeşime hamileyken.branş öğretmeniydi ama asker eşi olduğu için köy okulunda görevliydi, hoplaya zıplaya okula gidiyordu her gün. aylarca serumla yattı evde, hiç bişey yiyemedi, kilo verdi hamileliğinde. çok şükür dünya tatlısı bi kardeşim var, şimdi liseye başlayacak. ben de korkuyorum öyle geçer hamileliğim ilerde diye. basarım raporu yatarım valla, hiç kafana takma sen de. yapabildiğin kadar kapris yap. bi tanıdığımız alışveriş aşerdiğini söylerdi eşine, kredi kartını alıp alıp giderdi

Kızlar yarın akşam yemek+eğlence gibi bi şeyler varmış burda. Eşim nöbetçide arayıp söyledi şimdi. Galiba katılmamız gerekiyormuş İlk defa bulunucam böyle bi organizasyonda. Ne giyilir,napılır bana tüyo verin biraz:44:

hahahahahhihihihohoho ben de hamiş olursam hep alışveriş aşererim heralde... :44::44: evet evet kesinnn

hiç bulunmadım...ama kısa zarif bir elbise,saçlar at kuyruğu, topulu ayakkabı, küçük bir çanta olabilir yaneeeee:44::44::44:

derincim sade bir elbise giyebilirsin, diz altı dar, siyah ya da gece mavisi tercih edilir genelde. ufak bi çanta. bi de hamile olduğun için rahat ama şık bi ayakkabı. saçını ve makyajını da sade tercih etmende fayda var,hiç ihtiyacın yok çünkü bence zaten klasik asker eşi fönü vardır ya kabarık arkaya doğru kat kat, herkes öyle gelir

Yaa ne sıkıntılar çekmiş anneciğin,Allah bağışlasın evlatlarını Yok canım geçmez inşallah. Anneni okul yıldırmış baksana. Malesef ben raporuda basamıyorum,her bir güne ihtiyacım var idareli kullanmalıyım Canım benim okulumda güya merkez,en berbat uzak mahallesindeyim,zaten idarecilerim hepsi asker eşiyim diye resmen kabir azabı yaşatıyorlar bana. Eşimede söyleyemiyorum çok fazla,büyütür o biliyorum. Sineye çekiyorum, seneye tayin olcaz da kurtulcaz. Kapris yapmak benim fıtratımda yokki canım. Bak eşimin o yaptıklarından sonra gene küsemedim,o yapıyor aksine bana:44: Bu işte bi yanlışlık var

ayyy o fön nasıl oluyor yaaa

ayyy o fön nasıl oluyor yaaa

canım asker kızı olduğumdan o fönle büyüdm ben, herkes mi aynı olur ya asker hep aynı fönü çekiyor işte napsın. kabartabildği kadar kabartır böyle, dışarı doğru uçları. havalı bi fön işte.
bence kırık fön yaptırabilirsin derincim yakışır sana

selam hatunlar nasılsınız????
ben sinirliyim bugün biraz diyete başladım da :86: yemeyince sinir oluyo bende:)

derincim eğlence varmış sanırım ben de bi kere gittim çok komikti:) herkes çıkıo oynuyo falan.. ben gri dizde bir elbise giymiştim altına topuklu ayakkabı bir de düz fön çektirmiştim sade makyaj bir de güzel omuştu:) çok abartılı gelenler de oluyor çok sade de ama sade olmak daha güzel bence:)

Son düzenleme:
hiç bulunmadım...ama kısa zarif bir elbise,saçlar at kuyruğu, topulu ayakkabı, küçük bir çanta olabilir yaneeeee:44::44::44:

Evet güzel bi kombin sağolasın canımcım Bu arada ben o fönlüleri görüyorum lojmanda hepsi aynı model,aynı kuaförden çıktıkları için

Heheyytt iltifatıda kaptım Teşekkür ederim tatlım sen asker kızı olarak daha deneyimlisin bizden Az çok oturdu ne giycem kafamda. Mini olacak, iki elbisem var mini olan. biri siyah tek omuzlu. Diğeride kalın askılı kare yaka dar mini pudra rengi. Sanırım siyahı giyerim. Topuklu giyerim sanırım,giymezsem boy farkımız çok komik oluyor,biraz kapatayım Saçalrımıda öylesine toplasam bile renginden dolayı kaldırıyor...

Klasik asker eşi fönü

Derincim verilen tavsiyeler güzel, ceket etek , ya da çeket pantolon giyenler deoluyor ma nasıl bir gece bu , tam çözemedim. Sırf eğlenmek için mi?

selam canım hoşgeldinnn diyet haa hadi bakalım

Ben de yemezsem pek asabi olurum:44: Evet eşimde sen sıkılırsın orda oynayıp duruyolar dedi Ben de izlerim oynayanları artık...Zaten sade olurum canım,normaldede aşırı makyajı sevmem yapmamda,hafif yaparım kendim,saçlarımıda kalın bi maşayla kıvırırım iri dalgalar olur tamamdır

Klasik asker eşi fönü

Derincim verilen tavsiyeler güzel, ceket etek , ya da çeket pantolon giyenler deoluyor ma nasıl bir gece bu , tam çözemedim. Sırf eğlenmek için mi?

Evet canım eğlenceymiş,elbise giycem galiba, aslında yorgun yorgun ne gerek varsa eğlenmeye falan:44:

iyi gecelerr kıslarr...nasılsınızz...

bir bilene sorun demişler ya..bende sorayım dedim
nerelerdesiniz..daha önce nerelerdeydiniz bilemiyorum ama belki duymuş yada görmüşsünüzdür..
tayinimiz tuzlaya çıktı da lojmanlar sanırım boşmuş.
Ancak yeni mi uzak mı(gebze de çalışıyorum da) güsel mi
bi fikrim yok..bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz(bakın hem beni hem karnısımdaki bebişlerimi sevindiriiceksiniz

Ben de sıkılıorum eğlencelerde, hiç oynak değilimdir. Seçimlerin güzel bu arada.

İkiz bebek taşımak çok daha değişik bir duygu olsa gerek. Tekmelemeye başlayınc a biri ordan biri ordan, süper
Tuzla ile gebze çok uzak olmasa gerek. ama istanbulun o taraflarını çok iyi bilmiyorum tatlım. Umarım gönlünüzce olur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…