derincim annemin çok kötü geçmişti, ben ilkokulu bitirmek üzereydim annem kardeşime hamileyken.branş öğretmeniydi ama asker eşi olduğu için köy okulunda görevliydi, hoplaya zıplaya okula gidiyordu her gün. aylarca serumla yattı evde, hiç bişey yiyemedi, kilo verdi hamileliğinde. çok şükür dünya tatlısı bi kardeşim var, şimdi liseye başlayacak. ben de korkuyorum öyle geçer hamileliğim ilerde diye. basarım raporu yatarım valla, hiç kafana takma sen de. yapabildiğin kadar kapris yap. bi tanıdığımız alışveriş aşerdiğini söylerdi eşine, kredi kartını alıp alıp giderdi
Kızlar yarın akşam yemek+eğlence gibi bi şeyler varmış burda. Eşim nöbetçide arayıp söyledi şimdi. Galiba katılmamız gerekiyormuşİlk defa bulunucam böyle bi organizasyonda. Ne giyilir,napılır bana tüyo verin biraz:44:
derincim annemin çok kötü geçmişti, ben ilkokulu bitirmek üzereydim annem kardeşime hamileyken.branş öğretmeniydi ama asker eşi olduğu için köy okulunda görevliydi, hoplaya zıplaya okula gidiyordu her gün. aylarca serumla yattı evde, hiç bişey yiyemedi, kilo verdi hamileliğinde. çok şükür dünya tatlısı bi kardeşim var, şimdi liseye başlayacak. ben de korkuyorum öyle geçer hamileliğim ilerde diye. basarım raporu yatarım valla, hiç kafana takma sen de. yapabildiğin kadar kapris yap. bi tanıdığımız alışveriş aşerdiğini söylerdi eşine, kredi kartını alıp alıp giderdi
derincim sade bir elbise giyebilirsin, diz altı dar, siyah ya da gece mavisi tercih edilir genelde. ufak bi çanta. bi de hamile olduğun için rahat ama şık bi ayakkabı. saçını ve makyajını da sade tercih etmende fayda var,hiç ihtiyacın yok çünkü bencezaten klasik asker eşi fönü vardır ya kabarık arkaya doğru kat kat, herkes öyle gelir
ayyy o fön nasıl oluyor yaaa
hiç bulunmadım...ama kısa zarif bir elbise,saçlar at kuyruğu, topulu ayakkabı, küçük bir çanta olabilir yaneeeee:44::44::44:
derincim sade bir elbise giyebilirsin, diz altı dar, siyah ya da gece mavisi tercih edilir genelde. ufak bi çanta. bi de hamile olduğun için rahat ama şık bi ayakkabı. saçını ve makyajını da sade tercih etmende fayda var,hiç ihtiyacın yok çünkü bencezaten klasik asker eşi fönü vardır ya kabarık arkaya doğru kat kat, herkes öyle gelir
selam hatunlar nasılsınız????
ben sinirliyim bugün biraz diyete başladım da :86: yemeyince sinir oluyo bende:)
derincim eğlence varmış sanırım ben de bi kere gittim çok komikti:) herkes çıkıo oynuyo falan.. ben gri dizde bir elbise giymiştim altına topuklu ayakkabı bir de düz fön çektirmiştim sade makyaj bir de güzel omuştu:) çok abartılı gelenler de oluyor çok sade de ama sade olmak daha güzel bence:)
selam canım hoşgeldinnn diyet haa hadi bakalım
selam hatunlar nasılsınız????
ben sinirliyim bugün biraz diyete başladım da :86: yemeyince sinir oluyo bende:)
derincim eğlence varmış sanırım ben de bi kere gittim çok komikti:) herkes çıkıo oynuyo falan.. ben gri dizde bir elbise giymiştim altına topuklu ayakkabı bir de düz fön çektirmiştim sade makyaj bir de güzel omuştu:) çok abartılı gelenler de oluyor çok sade de ama sade olmak daha güzel bence:)
Klasik asker eşi fönü
Derincim verilen tavsiyeler güzel, ceket etek , ya da çeket pantolon giyenler deoluyor ma nasıl bir gece bu , tam çözemedim. Sırf eğlenmek için mi?
evet diyet canm yakında kitap yazcam usta oldum artık kilo alıp vere vere:86:
Ben de yemezsem pek asabi olurum:44: Evet eşimde sen sıkılırsın orda oynayıp duruyolar dediBen de izlerim oynayanları artık...Zaten sade olurum canım,normaldede aşırı makyajı sevmem yapmamda,hafif yaparım kendim,saçlarımıda kalın bi maşayla kıvırırım iri dalgalar olur tamamdır
Evet canım eğlenceymiş,elbise giycem galiba, aslında yorgun yorgun ne gerek varsa eğlenmeye falan:44:
ben de her gün diyet yapıcam diye niyetlenip akşamına bozuyorum
iyi gecelerr kıslarr...nasılsınızz...
bir bilene sorun demişler ya..bende sorayım dedim
nerelerdesiniz..daha önce nerelerdeydiniz bilemiyorum ama belki duymuş yada görmüşsünüzdür..
tayinimiz tuzlaya çıktı da lojmanlar sanırım boşmuş.
Ancak yeni mi uzak mı(gebze de çalışıyorum da) güsel mi
bi fikrim yok..bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz(bakın hem beni hem karnısımdaki bebişlerimi sevindiriiceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?