Yazılanları üzülerek okudum maalesef 3 senedir bu topik var bugüne kadar böyle şeyler yazılmadı hiç....
Lütfen hepimiz yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim burayı sadece bizler okumuyoruz okadar misafirler oluyor site içinde başka arkadaşlarda gelip okuyordur...
Asker eşi olarak bu olanlara yazılanlara şaşırdım açıkcası vede yakıştıramadım....
aslında topiğin ziyaretcilere kapatılmasını isteyebiliriz bence çokta güzel.lütfen kimse kötü niyetli değil böyle tatsızlıklar,atışmalar olmasın kızlar lütfenvalla ablacım bende üzüldüm.. benimde en büyük derdim ziyaretçilerdi.. topik ziyaretçilere kapalı olsa bu kadar umursamam.. zaten toplumda asker eşleri şöyle asker eşleri böyle okadar laf varki bizde laf veriyoruz iyice ben sıkıntımı belirttim gayet ukalaca bi cvp aldım çok soğudum topikten,
böyle devam ederse uğramam zaten, burda herkes birbirinin derdine derman olur şeyler yaşanmazdı..
handan ablacım yazılanların bir kısmını bende okudum arkadaşlar geyik yapmışlar ben kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum
valla ablacım bende üzüldüm.. benimde en büyük derdim ziyaretçilerdi.. topik ziyaretçilere kapalı olsa bu kadar umursamam.. zaten toplumda asker eşleri şöyle asker eşleri böyle okadar laf varki bizde laf veriyoruz iyice ben sıkıntımı belirttim gayet ukalaca bi cvp aldım çok soğudum topikten,
böyle devam ederse uğramam zaten, burda herkes birbirinin derdine derman olur şeyler yaşanmazdı..
aslında topiğin ziyaretcilere kapatılmasını isteyebiliriz bence çokta güzel.lütfen kimse kötü niyetli değil böyle tatsızlıklar,atışmalar olmasın kızlar lütfen
aslında topiğin ziyaretcilere kapatılmasını isteyebiliriz bence çokta güzel.lütfen kimse kötü niyetli değil böyle tatsızlıklar,atışmalar olmasın kızlar lütfen
Bu işin geyiği olmaz ayşecim yazılanları lütfen daha dikkatli okumanı isterim, bir çok kişi okuyor burayı oynayan kişilerin sallanan göğüslerine kadar gitmiş geyik işi dışardan okuyan kimseler ne dşünür acaba .Ben çok üzüldüm ama hiç böyle şeyler yazılmazdı burada...Hepimiz dert dinler derman olmaya çalışırdık
Çok üzüldüm bende ya şaşırdım resmen hiç bu kadarını beklemezdim şaşkınlık içindeyim hala
haklısın canım, hayat sen istesen de istemesen de yapacağını yapıyor.
ben de iyi sayılıyırım, eşimin diyarbakır uçak biletini aldım bugün...tek yön..dönüş bileti yok ilk evlilik yıldönümümüzde yanımda olmayacak
kasvetli malesef ben bebeğimi 35. haftamda kaybettim,kalbi durdu kızımın bu yüzden acını emin ol çok iyi anlıyorum,kendini sakın sıkma ve ağlamak istiyorsan ağla,şöyle düşün belki seni bundan sonra çok büyük bir mükafat bekliyor belki böylesi daha hayırlıydı senin için,allah bir daha yaşatmasın
canım onu da düşündüm ama eşim gelemezmiş, bi girdimi çıkamıyo yani kolay kolay. konvoy halinde gidiş geliş yapıyorlarmış. ekime kadar da eve yollamazlarmış. bayram seyran falan da gelemiyormuş. berbat ötesi bi iş yani, neresinden tutsan elimde kalıyor ama tek duam sağ salim dönsün bana. ayrılıklara alışkınız biz.
kolay gelsin derinciğim , bende 1. sınıfları okuturken yapmıştım. haftalarca çalışmıştık. şiirler, oyunlar, skeçler hala CD lerini seyredip , minik hallerine gülüyoruzBiz de cuma günü yapıyoruz canım...3 tane 1.sınıf öğretmeni birlikte hazırladık...Çocuklar çok heyacnlı ve mutlular...Ama inan çok yorucu:44:
yapma canımmm , aslında kötü niyetle yapılan bir şey değildi. sadece muhabbet için yazılmış şeylerdi. lütfen kırgınlıklar olmasın, samimiyet içinde yazışalımmvalla ablacım bende üzüldüm.. benimde en büyük derdim ziyaretçilerdi.. topik ziyaretçilere kapalı olsa bu kadar umursamam.. zaten toplumda asker eşleri şöyle asker eşleri böyle okadar laf varki bizde laf veriyoruz iyice ben sıkıntımı belirttim gayet ukalaca bi cvp aldım çok soğudum topikten,
ablacım kızma noluursun, kötü niyetli değildir arkadaşlar, bizim topiğimiz çok güzel nazar mı değdi:14:
merhaba hanımlar..
düşük yaptım benşuan benım için hersey boş anlamsız evde sevıncımde kalmadı..dokor kendımı suclamamamı ilahi takdir böyleymiş demek ilerse sakat olacakmıs dedi.. ben yınede kendımı acaba sundanmı bundanmı demekten alamıyorum kendımı.. eşimde benım yanımda gayet gucluydu ama tek basına kalınca gizli gizli ağladı ben görmedim sanıyor
trene bınmeden öncekı gece cok sıddetlı agrım oldu -adet sancısı halt etsın- bende sanıyordumkı bebegım bana tutunmak için savas verıyor içerde oyuzden bu agrıyı sancıyı cekıyorum ben .
iyki geldım evıme en azından burda rahatca aglıyuorum kasmama gerek yok..buarada ailelere soylemıces doktor 3ay sonra dedi ama kısmet insallah allah tekrar verır..
çok kısa bı surede olsa annelık duygularını tattım.. yettimi ? yetmedi elbet.. ama bunada sukur dıyorum kendimce.. nasıl hamıle oldugum zaman sevıncımı içimde yasadıysam sımdıde bebegımın kaybetmenın acısını içimizde yasıyacagız mecbren..arkadaslarıma bile diyemedim aileme karsı bi boşbogazlıkları olur dıye (eskısehırdekı lise ve ortaokul arkadaslarıma)arkadaslarım demese bile anneleri ağzından kacırır filan babam zaten kanser hastsı annem şekerli.. onlar bu masala inanmaya devam edecekler artık.. yenı bi masala baslayana kadar..
Rabbim kımseye yasatmasın benım bu durumumu...
hayırdır misafir mi var yarına...bi tabak koyda gönder bacım
misafir mi vardı canm?
ben editöre msj attım az önce ziyeretçilerle ilgili. kızlar isterseniz sizde atın umarım olumlu bir cevap gelir.
misafirim var canım sende gell
:81: :81: :81:kızlar madeofhonoru 4 yıldır tanıyorum..kendisi her ortamda tüm samimiyetiyle lafını sözünü esirgemeden gırgır şamata yapan ama asla kötüniyeti bünyesinde barındırmayan birisidir..özü sözü birdir.......hepimiz zor günler yaşıyoruz..hepimizin hayatı acabalar ve özlemlerle dolu...gülünmüş konuşulmuş bitmiş gitmiş işte.....bence bu konuyu abartmayalım...
hem zaten öyle bir dönemden geçiyoruz ki inanın TSKyı yıpratmak için asker eşlerini konuşmaya sıra bile gelmez...madem birileri burayı okur diye tedirginiz..o zaman eşlerimizin bu vatan için neleri feda ettiğini, bizim de onlarla beraber nelere katladığımızı ve kahramanlarımızın üzerinde oynanan çirkin oyunların hesabını konuşalım.....
sevgiler......
ayesercim minik Leventimizin dişi çıktı mı?
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız? Erken kalktık geceden...güzel bi akşamdı...Gayet eğlenceliydi,ben oynamadım ama oynayanları seyrederken bile neşeleniyor insan...Eşimle dans etmeyi özlemişim bu gecenin en güzel yanı buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?