Asker Eşleri

valla ablacım bende üzüldüm.. benimde en büyük derdim ziyaretçilerdi.. topik ziyaretçilere kapalı olsa bu kadar umursamam.. zaten toplumda asker eşleri şöyle asker eşleri böyle okadar laf varki bizde laf veriyoruz iyice ben sıkıntımı belirttim gayet ukalaca bi cvp aldım çok soğudum topikten,
böyle devam ederse uğramam zaten, burda herkes birbirinin derdine derman olur şeyler yaşanmazdı..

aslında topiğin ziyaretcilere kapatılmasını isteyebiliriz bence çokta güzel.lütfen kimse kötü niyetli değil böyle tatsızlıklar,atışmalar olmasın kızlar lütfen

handan ablacım yazılanların bir kısmını bende okudum arkadaşlar geyik yapmışlar ben kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum

Bu işin geyiği olmaz ayşecim yazılanları lütfen daha dikkatli okumanı isterim, bir çok kişi okuyor burayı oynayan kişilerin sallanan göğüslerine kadar gitmiş geyik işi dışardan okuyan kimseler ne dşünür acaba .Ben çok üzüldüm ama hiç böyle şeyler yazılmazdı burada...Hepimiz dert dinler derman olmaya çalışırdık

Çok üzüldüm bende ya şaşırdım resmen hiç bu kadarını beklemezdim şaşkınlık içindeyim hala

aslında topiğin ziyaretcilere kapatılmasını isteyebiliriz bence çokta güzel.lütfen kimse kötü niyetli değil böyle tatsızlıklar,atışmalar olmasın kızlar lütfen

bencede kapatılsın..
benim derdim kimin çayları sevip kimlerin sevmediği değil..
ben şanslıyım filomuzdaki bayanların hepsi iyi çaylarımız gayet keyifli geçiyor..
zaten bizde oynama falan yok,yemek yenir muhabbt edilir bu sayede çok güzel arkadaşlıklarım oldu.
ha belki başka filoya gidince çaylara gitmek banad eziyet olacak ama arkadan böyle konuşulması heleki böyle ortamlarda bence çok çok yanlış.

ayşeye katılıyorum kimse kötü niyetli değildi sadece hepimiz içinde bulunduğumuz durumu biraz tiye aldık.kendi üzerinden konuştu herkes. kimsenin arkasından laf edilmedi.bence de uzamasın artık konuşuldu ve bitti.herkes kendi payına düşeni almıştır.

ablacım kızma noluursun, kötü niyetli değildir arkadaşlar, bizim topiğimiz çok güzel nazar mı değdi:14
:

sweetciğim , öyle duygusal yazıyorsun ki çok üzülüyorum. dilerim 2 yılınız sağlıkla geçip bitsin

çok geçmiş olsun canım

Biz de cuma günü yapıyoruz canım...3 tane 1.sınıf öğretmeni birlikte hazırladık...Çocuklar çok heyacnlı ve mutlular...Ama inan çok yorucu:44:
kolay gelsin derinciğim , bende 1. sınıfları okuturken yapmıştım. haftalarca çalışmıştık. şiirler, oyunlar, skeçler hala CD lerini seyredip , minik hallerine gülüyoruz

yapma canımmm , aslında kötü niyetle yapılan bir şey değildi. sadece muhabbet için yazılmış şeylerdi. lütfen kırgınlıklar olmasın, samimiyet içinde yazışalımm

kesinlikle katılıyorum ayşeciğim, yönetime bildirip ziyaretcilere kapattırabiliriz. her defasında 3-4 kişi ziyaretçi olarak altta gözüküyorr

ablacım kızma noluursun, kötü niyetli değildir arkadaşlar, bizim topiğimiz çok güzel nazar mı değdi:14
:

:13::13:

ben editöre msj attım az önce ziyeretçilerle ilgili. kızlar isterseniz sizde atın umarım olumlu bir cevap gelir.

canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun üzme kendini herşeyde bi hayır vardır. ağla atma içine ama sürekli aklına getiripte kendine eziyet etme. eşinle birlikte aşarsınız bunu. allah en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin canım.

hayırdır misafir mi var yarına...bi tabak koyda gönder bacım

misafirim var bekliyorum gelmediler daha ay bir sürü şey yaptım. ıspanaklı yaş pasta- kakaolu kurabiye- acı bademli kurabiye-patatesli börek- pırasalı tavuklu börek- peynirli börek- kuru pasta
canım çıktı valla. eşim gelmiş ordumu gelecek hayatım diyor

misafir mi vardı canm?

misafirim var canım sende gell

ben editöre msj attım az önce ziyeretçilerle ilgili. kızlar isterseniz sizde atın umarım olumlu bir cevap gelir.

Canım ziyaretçi giremeyecek belki ama siteye üye olup asker eşi olmayan birsürü kişi girebilecek yine de, pek farkeden birşey yok bence.:44:

arkadaşlar dün gece yapılan muhabbette ben de çok şey yazdım ama bu eleştiri amaçlı değildi tabiki..biraz kafa dağıtmak ve eğlence amaçlıydı.. bu tarz yorumları yapan kızlar da asker eşi sonuçta.biraz özeleştiri yapmak ve her söyleneni üstümüze alınmamız gerekiyor bence...

kızlar madeofhonoru 4 yıldır tanıyorum..kendisi her ortamda tüm samimiyetiyle lafını sözünü esirgemeden gırgır şamata yapan ama asla kötüniyeti bünyesinde barındırmayan birisidir..özü sözü birdir.......hepimiz zor günler yaşıyoruz..hepimizin hayatı acabalar ve özlemlerle dolu...gülünmüş konuşulmuş bitmiş gitmiş işte.....bence bu konuyu abartmayalım...

hem zaten öyle bir dönemden geçiyoruz ki inanın TSKyı yıpratmak için asker eşlerini konuşmaya sıra bile gelmez...madem birileri burayı okur diye tedirginiz..o zaman eşlerimizin bu vatan için neleri feda ettiğini, bizim de onlarla beraber nelere katladığımızı ve kahramanlarımızın üzerinde oynanan çirkin oyunların hesabını konuşalım.....

sevgiler......

:81: :81: :81:

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız? Erken kalktık geceden...güzel bi akşamdı...Gayet eğlenceliydi,ben oynamadım ama oynayanları seyrederken bile neşeleniyor insan...Eşimle dans etmeyi özlemişim bu gecenin en güzel yanı buydu

canım ne güzel oluyor eşinle dans etmek dimi? o geceler de olmasa zaten doğru dürüst dans edemiyoruz eşlerimizi bulup da evde bazen açıyorum dans edelim diye ama fazla uzun sürmüyor yalnızken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…