Asker Eşleri

iyi akşamlar hanımlar, işleri anca bitirdim, keyifler nasıl?
İyi akşamlar canım, keyfler iyi de eşimle irtibat kuramadım bu gece, yüzünü göremeyeceğim.

Merhaba canım, sevindim sıkılmadığına. Ben de dans etmeyi özledim ,aslında ben herşeyi özledim, dediğin gibi böyle yerler iyi fırsat oluyor dans etmeye, yoksa evde olmuyor

ben de haber alamadım canım,aramadı bile bu gece. iyidirler inşallah

moralim bozuldu ya akşam akşamev taşıyacağız daha piyasa ev yok.kaloriferli ev bulmak mesele içindekiler ne zaman çıkacak belli değilbölük.k.izne gidiyor yerine eşim bakacak, gelince de ilişik kesecek yine eşim bakacak yani bu yaz izinlerimiz iptal olduancak eylülde kullanabileceğiz tüm yaz nasıl geçer burada o kadar bunaldık ki ikimizde

iyi akşamlar hanımlar..modofhooner benim 3 senedir arkadaşım...hayatı tiye almak gerek çoğu zaman..oda bunu çok iyi beceriyor...ne çok uzadı bu konuda yazılanları beğenmiyorsanız cevap vermezsiniz.hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarız...kimse kimseye nasıl konuşacağını öğretemez hakkı da yok...

herneysebu ev toplama telaşında eşimin arkadaşı geldi...iki gün bizde kalacak:)aslında severim misafiri çok ama karışık bir zaman oldu sanırım

ya bu izin işlerine sinir oluyorum..iki senedir izinlerimi rezil oldu...bir 10 gün bir 5 gün sonra iş çıktı geri geldi üfff

bu karmaşa biraz zor olur misafir gerçekten canım

canım ne güzel oluyor eşinle dans etmek dimi? o geceler de olmasa zaten doğru dürüst dans edemiyoruz eşlerimizi bulup da evde bazen açıyorum dans edelim diye ama fazla uzun sürmüyor yalnızken

Evet canım hala heyecanlanıyorum ben ya Sizde de oluyor mu? Eşlerimizi bulunca dans etmeye fırsat kalmıyor ki

Evet iyiki de gitmişiz zorla oldu ama iyi oldu Ne zaman gelcekti canım eşin? Kusura bakma daha önce sormuş olabiliriz,unuttum sanırım:44:

canım belki bi iki hafta fırsat bulursunuz, mutlaka birileri yeni tayin olup gelecektir bölük kom olarak, sıkma canını.

olmaz mı derincim, haftada bir geldiği için mi bilmiyorum ama her gördüğümde bile heyecanlanıyorum kapıdan girer girmez heyecanımdan boğuyorum adamı

canım belki bi iki hafta fırsat bulursunuz, mutlaka birileri yeni tayin olup gelecektir bölük kom olarak, sıkma canını.
canım gelecek zaten erzurumdan biri gelecek, ama gelince hemen başlamayacak meyil falan derken ağustosu bulacak ramazan ayında da ben istemiyorum yani kaldık eylüle

olmaz mı derincim, haftada bir geldiği için mi bilmiyorum ama her gördüğümde bile heyecanlanıyorum kapıdan girer girmez heyecanımdan boğuyorum adamı
bende eve geleceği zaman çocuk gibi seviniyorum. şimdi perşembe gelecek bir aksilik olmazsa çarşamba günüm çok güzel geçiyo perşem günü gelecek diye

ben de cumayı bekliyorum , eşim bi hafta ankarada görevli olacak, her ne kadar muhteşem 3lü ziyarete gelecek olsa da, eşim yanımda olacak. sonra da izne ayrılacağız. çok heyecanlıyım.
diyarbakıra gitmeden bi kaç haftamız bari güzel geçsin istiyorum. inşallah huzurumuzu kaçırmazlar.

ayşecim sen de evde planlar yaparsın artık, zamanı iyi değerlendirmeye bak..değerini bil tatlım. keşke biz de tatile gidemesek de aynı evde olabilsek gitmese eşim

kızlar bu meslekten olduklaraı için hep heyecanımızı yaşatacağız...aslında güzel birşey hep aşkımız zinde kalıyor

Önemli değil tatlım, bend ekarıştırıyorum kalabalık sayılırız burda,
Eşim temmuz ortasında gelecek izne, sonra tekrar gidecek, ekim başı gibi tamamen gelecek.
Zaman bazen akmıyor :97:

Ne güzel birşey bu yaaa
Hatırlıyorum da eşim eve gelir gelmez daha botlarının bağını çözmeden kepini benim başıma geçirirdi. Sonra botlarını çözüp gelirdi, uzunca bir koklaşma hergün hergün

işte hafta 1 günle idare ediyoruz canım.hergün akşam gelse hiç önemli değilde haftanın 6 günü yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…