İyi akşamlar canım, keyfler iyi de eşimle irtibat kuramadım bu gece, yüzünü göremeyeceğim.iyi akşamlar hanımlar, işleri anca bitirdim, keyifler nasıl?
İyi akşamlar kızlar,nasılsınız? Erken kalktık geceden...güzel bi akşamdı...Gayet eğlenceliydi,ben oynamadım ama oynayanları seyrederken bile neşeleniyor insan...Eşimle dans etmeyi özlemişim bu gecenin en güzel yanı buydu
İyi akşamlar canım, keyfler iyi de eşimle irtibat kuramadım bu gece, yüzünü göremeyeceğim.
Merhaba canım, sevindim sıkılmadığına. Ben de dans etmeyi özledim ,aslında ben herşeyi özledim, dediğin gibi böyle yerler iyi fırsat oluyor dans etmeye, yoksa evde olmuyor
moralim bozuldu ya akşam akşamev taşıyacağız daha piyasa ev yok.kaloriferli ev bulmak mesele içindekiler ne zaman çıkacak belli değilbölük.k.izne gidiyor yerine eşim bakacak, gelince de ilişik kesecek yine eşim bakacak yani bu yaz izinlerimiz iptal oldu ancak eylülde kullanabileceğiz tüm yaz nasıl geçer burada o kadar bunaldık ki ikimizde
bu karmaşa biraz zor olur misafir gerçekten canımiyi akşamlar hanımlar..modofhooner benim 3 senedir arkadaşım...hayatı tiye almak gerek çoğu zaman..oda bunu çok iyi beceriyor...ne çok uzadı bu konuda yazılanları beğenmiyorsanız cevap vermezsiniz.hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarız...kimse kimseye nasıl konuşacağını öğretemez hakkı da yok...
herneysebu ev toplama telaşında eşimin arkadaşı geldi...iki gün bizde kalacak:)aslında severim misafiri çok ama karışık bir zaman oldu sanırım
canım ne güzel oluyor eşinle dans etmek dimi?o geceler de olmasa zaten doğru dürüst dans edemiyoruz eşlerimizi bulup da evde bazen açıyorum dans edelim diye ama fazla uzun sürmüyor yalnızken
İyi akşamlar canım, keyfler iyi de eşimle irtibat kuramadım bu gece, yüzünü göremeyeceğim.
Merhaba canım, sevindim sıkılmadığına. Ben de dans etmeyi özledim ,aslında ben herşeyi özledim, dediğin gibi böyle yerler iyi fırsat oluyor dans etmeye, yoksa evde olmuyor
moralim bozuldu ya akşam akşamev taşıyacağız daha piyasa ev yok.kaloriferli ev bulmak mesele içindekiler ne zaman çıkacak belli değilbölük.k.izne gidiyor yerine eşim bakacak, gelince de ilişik kesecek yine eşim bakacak yani bu yaz izinlerimiz iptal oldu ancak eylülde kullanabileceğiz tüm yaz nasıl geçer burada o kadar bunaldık ki ikimizde
canım gelecek zaten erzurumdan biri gelecek, ama gelince hemen başlamayacak meyil falan derken ağustosu bulacak ramazan ayında da ben istemiyorum yani kaldık eylülecanım belki bi iki hafta fırsat bulursunuz, mutlaka birileri yeni tayin olup gelecektir bölük kom olarak, sıkma canını.
bende eve geleceği zaman çocuk gibi seviniyorum. şimdi perşembe gelecek bir aksilik olmazsa çarşamba günüm çok güzel geçiyo perşem günü gelecek diyeolmaz mı derincim, haftada bir geldiği için mi bilmiyorum ama her gördüğümde bile heyecanlanıyorumkapıdan girer girmez heyecanımdan boğuyorum adamı
Evet canım hala heyecanlanıyorum ben yaSizde de oluyor mu? Eşlerimizi bulunca dans etmeye fırsat kalmıyor ki
Evet iyiki de gitmişiz zorla oldu ama iyi olduNe zaman gelcekti canım eşin? Kusura bakma daha önce sormuş olabiliriz,unuttum sanırım:44:
Ne güzel birşey bu yaaaolmaz mı derincim, haftada bir geldiği için mi bilmiyorum ama her gördüğümde bile heyecanlanıyorumkapıdan girer girmez heyecanımdan boğuyorum adamı
ben de cumayı bekliyorum , eşim bi hafta ankarada görevli olacak, her ne kadar muhteşem 3lü ziyarete gelecek olsa da, eşim yanımda olacak. sonra da izne ayrılacağız. çok heyecanlıyım.
diyarbakıra gitmeden bi kaç haftamız bari güzel geçsin istiyorum. inşallah huzurumuzu kaçırmazlar.
ayşecim sen de evde planlar yaparsın artık, zamanı iyi değerlendirmeye bak..değerini bil tatlım. keşke biz de tatile gidemesek de aynı evde olabilsek gitmese eşim
işte hafta 1 günle idare ediyoruz canım.hergün akşam gelse hiç önemli değilde haftanın 6 günü yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?