Asker Eşleri

iyiakşamlar kızlar..bu siteye gebelik için üye olmuştum bugece şansa buldum burayı ben de asker eşiyim ne kadar güüzel muhabbet varmı burda keşke daha önce katılsaymışım buaralar fazla giremem bebişim war 3 aylık..beni de aranıza alır mısınız arasıra da gelsem acaba?

Hoşgeldin canım, güle güle büyüt bebeğini... İyice kalabalıklaşıyoruz. Yakında bir ordu kadar olacağız.

Sizin durumunuz neden böyle canım?
burası hudut birliği olduğu için çalışma sistemi böyle canım her gün nöbet yani gece çalışıyorlar gündüz 1 e kadar yatıyorlar sonra ertesi gün 6-7 ye kdar çalışıyorlar karakolda kalıyorlar
sadece bölük k. ile bölük.ast.gündüz çalışıyordu akşam eve gidiyorduama şimdi onlarda gece çalışıyor.sabaha karşı eve geliyorlar gündüz 1 de işe gidiyorlar

Son düzenleme:

hoşgeldin canım,

işte hafta 1 günle idare ediyoruz canım.hergün akşam gelse hiç önemli değilde haftanın 6 günü yokki

of canım, çok zor gerçekten. hafta sonu için yaşıyoruz resmen biz de. yeni evliyken de çok zor oluyor. 20 yıllık evli falan olsak iyi bile gelir belki ara sıra gelmeleri

hoşgeldin..allah bağışlasın canım

hoşgeldin canım sağlıcakla büyüt bebişini..hangi şehirdesin cnm

Önemli değil tatlım, bend ekarıştırıyorum kalabalık sayılırız burda,
Eşim temmuz ortasında gelecek izne, sonra tekrar gidecek, ekim başı gibi tamamen gelecek.
Zaman bazen akmıyor :97:

Neyseki çok kalmamış canım. Yaz çabuk geçiyor zaten...Arada gelecekmiş bi de. İple çekiyosundur sen temmuz ortasını

hoşgeldin canım,

of canım, çok zor gerçekten. hafta sonu için yaşıyoruz resmen biz de. yeni evliyken de çok zor oluyor. 20 yıllık evli falan olsak iyi bile gelir belki ara sıra gelmeleri

Canım geçen eşim eve geldi kapıyı açtım hoşgeldinnn dedim ama her zil çalındığında olduğu gibi heyecanla açtım kapıyı. O da "hoşbuldukk canım napıyosunn" diyerek içeri girdi. Benim verdiğim cevap şuydu " hoşbuldukkk" Eşim de gülmekten bir hal oldu "Hoşgeldin hoşgeldin" dedi durdu Benim eşime rezil oluşlarımı takip ettiniz gerçi bu da bi tanesi

evet güsel yer ama burası köy gibi bir de doğumyapıp eve tıkılınca zor oluyo öğretmenim ben de doğum iznimdeyim şimdi ama çalışan bir kadının birden eve tıkılması zor oluyomuş

Herkesin ayrı bir ayrılık hikayesi var.

süpersin canım,
Çekmez olurmuyum, iğle hatta halatla çekiyorum
Bu arada albümdeki fotoğraflarına bakktım, çok hoşlar :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…