Asker Eşleri

İyi akşamlar islem sende hoşgeldin aramıza,aminn güzel duan içinde...14+2 günlüğüz canım...

süper :) nacizane fikrim sakın olumsuz düşünme hiçbişeyi endişlenme hiç hamileleğin ne kadar iyi olursa bebiş o kadar huzurlu oluyo ben çok iyi bir hamilelik geçirmeme rağmen son hafta stres yapıp ailem daha gelmemişti yanıma onlar gelmeden doğurmıcam die diye normal giden doğm sürecimi durdurdum açılmam olduğu halde bebek gelmedi.. o yüzden stres yapma hamileleik süper bişey ben 16 haftalıkken ev taşımıştım hemde eşimle ikimiz yalnız ve bol bol dinlenn uyuuu :)

canım ya tedirgin olma bak hemen ne var ki, olumlu şeyler düşün hep nası güzel bi heyecandır tahmin edebiliyorum canım, kendine çok iyi bak, üzülme hiçbişeye

insan kötü bişey yaşadığı zaman elinde olmuyo sweetcim,eşimde bende paranoyak haldeyiz şu sıralar...kalp atışlarını duyabilmek için habire doktora gidiyoduk başka başka,eve ultrason aleti almayı bile düşündük inan

inan çok deniyorum islemcim umarım rahatlarım ve huzurlu bi hamilelik geçiririm

Tez zamanda gelsin o halatın sonu o zaman Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim Biraz göbek büyüsün eklerim yenilerini
bende çok beğendim şaç rengin sen harikasın canım.aynı rengi uzun yıllar kullandım çok severim ama şimdi bakır tonlarınde saçım uzun sürede bunu kullanırım herhalde.evet göbüşlü resimlerde isteriz

Son düzenleme:
inan çok deniyorum islemcim umarım rahatlarım ve huzurlu bi hamilelik geçiririm

lütfennn onun sana çok ihtiyacı var biliyosun dimi sen iyi ol ki o da iyi olsun kötü düşünme nolurr bak ben son 3 haftaya kadar çalıştım doğurmadan 1 hafta önceye kadar araba kullandım önce Allaha emanet et kendini stresten etkilendiğini büyüdükçe hareketlerinden anlıcaksın herşey güsel olucak merak etme inşallah biz de burdan doğum haberini alıcaz:)

Ben bir türlü cesaret edemiyorum saçımın rengini değiştirmeye. Doğal rengini çok seviyor olmam en büyük etkenlerden biri. Halbuki çok beğeniyorum bazı renkleri. Değişiklik yapabilmem için çok fena gaza gelmem lazım.

ayyy canım benim nasıl güzel yazmışsın,inşallah o güzel günü görürüm çok saol

aynen canım ben de cesaret edemedim hiç, eşim izin vermiyor boyatmama. doğal kalsın diyor. sıkıldım ama yaa

aynen yaaaa mesela sarı olsam nasıl olurum çok merak ediyorum:)

ben bu sene o kadar çok değiştirdim ki duysan saçın nasıl dayandı diye hayret edersin.
önce sarıdan kumrala döndüm sonra kzılın tüm renklerini kullandım sonra onu açtım ama beğenmedim siyah yaptım siyahı açtım gittim kumral yaptırdım yine şimdi de bakır ama bu son bu içime sindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…