inşallah iyidir canım,dopplerimizin pili bitmiş bugün kalp sesini dinleyemedim biraz tedirginim
süpriz, harikaolmadı canım benim ama biz zaten öğrenmek istemiyoruz,eşimle böyle bi karar aldık
İyi akşamlar islem sende hoşgeldin aramıza,aminn güzel duan içinde...14+2 günlüğüz canım...
süpersin canım,
Çekmez olurmuyum, iğle hatta halatla çekiyorum
Bu arada albümdeki fotoğraflarına bakktım, çok hoşlar :81:
canım ya tedirgin olma bak hemen ne var ki, olumlu şeyler düşün hepnası güzel bi heyecandır tahmin edebiliyorum canım, kendine çok iyi bak, üzülme hiçbişeye
sanırım siz de hamilesiniz Allah hayırlı doğum versin tek avazda kurtarsın inşallah..Tez zamanda gelsin o halatın sonu o zaman Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim Biraz göbek büyüsün eklerim yenilerini
süper :) nacizane fikrim sakın olumsuz düşünme hiçbişeyi endişlenme hiç hamileleğin ne kadar iyi olursa bebiş o kadar huzurlu oluyo ben çok iyi bir hamilelik geçirmeme rağmen son hafta stres yapıp ailem daha gelmemişti yanıma onlar gelmeden doğurmıcam die diye normal giden doğm sürecimi durdurdum açılmam olduğu halde bebek gelmedi.. o yüzden stres yapma hamileleik süper bişey ben 16 haftalıkken ev taşımıştım hemde eşimle ikimiz yalnız ve bol bol dinlenn uyuuu :)
mrb kızlar benim eşimde asker.topiği tesadüf gördüm.buradaki herkesin eşi asker mi şimdi??????????:2::2::2::2:
bende çok beğendim şaç rengin sen harikasın canım.aynı rengi uzun yıllar kullandım çok severim ama şimdi bakır tonlarınde saçım uzun sürede bunu kullanırım herhalde.evet göbüşlü resimlerde isterizTez zamanda gelsin o halatın sonu o zaman Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim Biraz göbek büyüsün eklerim yenilerini
mrb kızlar benim eşimde asker.topiği tesadüf gördüm.buradaki herkesin eşi asker mi şimdi??????????:2::2::2::2:
inan çok deniyorum islemcim umarım rahatlarım ve huzurlu bi hamilelik geçiririm
evet canım hoşgeldin...
matrani toplama işi bittimi?
lütfennn onun sana çok ihtiyacı var biliyosun dimi sen iyi ol ki o da iyi olsun kötü düşünme nolurr bak ben son 3 haftaya kadar çalıştım doğurmadan 1 hafta önceye kadar araba kullandım önce Allaha emanet et kendini stresten etkilendiğini büyüdükçe hareketlerinden anlıcaksın herşey güsel olucak merak etme inşallah biz de burdan doğum haberini alıcaz:)
Ben bir türlü cesaret edemiyorum saçımın rengini değiştirmeye. Doğal rengini çok seviyor olmam en büyük etkenlerden biri. Halbuki çok beğeniyorum bazı renkleri. Değişiklik yapabilmem için çok fena gaza gelmem lazım.
Ben bir türlü cesaret edemiyorum saçımın rengini değiştirmeye. Doğal rengini çok seviyor olmam en büyük etkenlerden biri. Halbuki çok beğeniyorum bazı renkleri. Değişiklik yapabilmem için çok fena gaza gelmem lazım.
ben bu sene o kadar çok değiştirdim ki duysan saçın nasıl dayandı diye hayret edersin.Ben bir türlü cesaret edemiyorum saçımın rengini değiştirmeye. Doğal rengini çok seviyor olmam en büyük etkenlerden biri. Halbuki çok beğeniyorum bazı renkleri. Değişiklik yapabilmem için çok fena gaza gelmem lazım.
aynen canım ben de cesaret edemedim hiç, eşim izin vermiyor boyatmama. doğal kalsın diyor. sıkıldım ama yaa
aynen yaaaa mesela sarı olsam nasıl olurum çok merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?