Asker Eşleri

off offf offf...

Açık renkler yaşı biraz daha büyük gösteriyor gibi geliyor bana. İyice sıkılınca bana gaz vermenizi isteyebilirim ilerleyen aylarda ya da yıllarda

bide makyajda gerektiriyo yoksa soluk oluyosun ama beğeniyorum sarı saçı ya derinde süper gözüküyo bence

bir ara topluca gaza gelelim bence

aynen yaaaa mesela sarı olsam nasıl olurum çok merak ediyorum:)
canım içinde kalmasın yaptır ileride saçın beyazladı zaman istesen de tutturamazsın istediğin rengi
ben tüm renkleri denedim.pembe ,mavi falan kaldı uatnmasam onları bile yaparım saç konusunda çok çılgınımdır

sanırım siz de hamilesiniz Allah hayırlı doğum versin tek avazda kurtarsın inşallah..

Öncelikle hoş geldin aramıza canım. Evet ben de hamileyim. Bu cuma 11. haftamıza giriyoruz inşallah. Bu arada ben de öğretmenim. Senin branş neydi?

Tatlım çok teşekkürler,ne güzel iltifatlar aldım ben bu gece,pek mutlu oldum Ben seviyorum canım sarıyı, 4 senedir sarıyım,zaten normaldede açık tenli,kumralım boyayla çakma sarışın Bakırı ben de seviyorum canım ama sarıya çok alıştığım için nasıl dönerim bilmem. Zaten doğuma kadar boya falan yok

bende kendi renginde duramıyorum hiç eşimde seviyor birlikte seçiyoruz rengini
son 4 aydır boyadığım renkleri eklesem 5 renk değiştirmişim

Hakikaten nasıl dayanıyor saçın? :26: Ben bu aralar uzatmaya çalışıyorum saçımı. Eşimi balkondan saçımı sarkıtıp çekeceğim eve,

bide makyajda gerektiriyo yoksa soluk oluyosun ama beğeniyorum sarı saçı ya derinde süper gözüküyo bence

bir ara topluca gaza gelelim bence
Ben sizi gaza getirebilirim

dönersin canım değişiklik iyidir.dur ben de ekliyim resim albümün adı rengarenk olacak

Canım geçen eşim eve geldi kapıyı açtım hoşgeldinnn dedim ama her zil çalındığında olduğu gibi heyecanla açtım kapıyı. O da "hoşbuldukk canım napıyosunn" diyerek içeri girdi. Benim verdiğim cevap şuydu " hoşbuldukkk" Eşim de gülmekten bir hal oldu "Hoşgeldin hoşgeldin" dedi durdu Benim eşime rezil oluşlarımı takip ettiniz gerçi bu da bi tanesi[/QUOTE]

derin yaaaa öldüm gülmekten...kuzum benim nasıl heyecanlandıysan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…