Asker Eşleri

dönersin canım değişiklik iyidir.dur ben de ekliyim resim albümün adı rengarenk olacak

Bekliyoruz canım

derin yaaaa öldüm gülmekten...kuzum benim nasıl heyecanlandıysan artık[/QUOTE]

Tatlım benim eşim alışkın rezilliklerime Ama bu komikti valla ilk tanıştığımız günkü heyecala karşılıyorum onu heyecandan saçmılıyorum işte

Bekliyoruz canım

derin yaaaa öldüm gülmekten...kuzum benim nasıl heyecanlandıysan artık

Tatlım benim eşim alışkın rezilliklerime Ama bu komikti valla ilk tanıştığımız günkü heyecala karşılıyorum onu heyecandan saçmılıyorum işte[/QUOTE]

ayy asıl rezalet tanıştığımız bir kurmay albayın ismini hatırlayamadım ve adamı görüncede neden heyecanlandıysam aa merhaba kurmay albay bey demişim dipteyimmmm dipteeeee...nasıl güldü anlatamam:)

ben şuan kendi saç rengimdeyim karpuzumu bi doğurayım anan geldi yavru kuşum diyecem yeni imajımla:)
çok tatlısın ya
bu arada bende hamişken boyatmıştım kuaförüm organik boya kullanıyordu koku falan hiç bir şey olmuyo

resim yükledim ama arkadaşlarım görebiliyor sadece

kızlar abbas traveller öperim hepinizi gıdıktan siyuuu

bu geceki özlü sözümüzarabalarımızın arkasına yazdırıyoruz)askeri liselim:)

Neler yapıyorsun canım?
hafta da 2 kere maske kullanırım.zaten krem her yıkmada kullanıyorum.çıkınca bir karışımım var.
fısfıs kabın içine biraz menekşe yağı,badem yağı,gliserin katıyorum biraz çalkalayıp hergün saç uçlarına sıkıyorum kırıkları canlandırıyor ve saçım mis gibi kokuyor.kuförlerden bakım suları serumları alırım hep.öyle işte

amaniiin.. ne güzel zamanın war bunları yapmaya..
benim de sağlılıdır saçlarım ben mayonez kullanıyorum bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…