:78::78:çok teşekkür ederim canım kızım benden daha güzel ama teyzesi...
teşekkür canım benim annemle aramızda bir şakalaşma var onu hatırlattın.ben anneme en güzel kızı ben doğurdum derim, oda hayır en güzel kızı ben doğurdum derkızıııııım analar neler doğuruyo topiği açacam senin yüzünden maşallah tü tü tü tü
evet teyzesi resimdeki prensesim benimeminim öyledir
teşekkürler derincim sorma çok kıskanç zatensanada iyi geceler canımAyşeceylin kızın senden güzel,sen kızından güzelsin Eşine ALLAH KOLAYIK versin
teşekkürler canım haziranın 24 ünde 2 yaşına girecek inş.kızın da annesi gibi çok güzel canım :) kaç yaşında
teşekkürler canım haziranın 24 ünde 2 yaşına girecek inş.
:78::78:çok teşekkür ederim canım kızım benden daha güzel ama teyzesi...
ayşecim kızın da sen de çok güzelsiniz maşalllaaaaaaaaaaaaahhh kızıl saçli halin bomba allah nazarlardan saklasın
ne güzel canım Allah bağışlasın canım ağustos annesi misin sendene güzel maaşallah :) benim kızım 21 aylık..2 yaşına az kaldı
ne güzel canım Allah bağışlasın canım ağustos annesi misin sende
saçtan bahsetmişsiniz ben de bu konuda çok cesaretsizim bir kaç kere bakır yaptım üniveristedeyken o kadar hep siyah kullanıyorum artık kendi rengi siyahın yakıştığı söyleniyor ama ben de skıldım gibi sanki:44:
merhaba canım..
insan bir süreden sonra sıkılıyor saç renginden..ama alıştıysa dönüp dolaşıp aynı renge geri dönüyor :) misal ben..
teşekkürler canım ama bir daha ne kızıl ne de siyah boyamam dönüşü zor renkler bana gelmiyor değişikliği seviyorum benayşeceylin fotolarına ben de baktım:) en çok kızıl yakıştırdım gözlerinle çok yakışmış kızına da bayıldımmm maşallah:)
teşekkürler canım ama bir daha ne kızıl ne de siyah boyamam dönüşü zor renkler bana gelmiyor değişikliği seviyorum ben
sıkıldıysan değiştir sende canım değişilik iyidir her zaman:79:[/QUOT
haklısın zor olur.. düşünüyorum bu aralar ben de umarım vazgeçmem yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?