Asker Eşleri

ayşecim kızın da sen de çok güzelsiniz maşalllaaaaaaaaaaaaahhh kızıl saçli halin bomba allah nazarlardan saklasın

ayşecim kızın da sen de çok güzelsiniz maşalllaaaaaaaaaaaaahhh kızıl saçli halin bomba allah nazarlardan saklasın

teşekkür ederim canım.sanırım bir daha kızıl olmam zor kurtuldumhavlular kıpkırmızı oluyordu öğğ gelmişti
ne güzel maaşallah :) benim kızım 21 aylık..2 yaşına az kaldı
ne güzel canım Allah bağışlasın canım ağustos annesi misin sende

saçtan bahsetmişsiniz ben de bu konuda çok cesaretsizim bir kaç kere bakır yaptım üniveristedeyken o kadar hep siyah kullanıyorum artık kendi rengi siyahın yakıştığı söyleniyor ama ben de skıldım gibi sanki:44:

ayşeceylin fotolarına ben de baktım:) en çok kızıl yakıştırdım gözlerinle çok yakışmış kızına da bayıldımmm maşallah:)

Son düzenleme:

merhaba canım..
insan bir süreden sonra sıkılıyor saç renginden..ama alıştıysa dönüp dolaşıp aynı renge geri dönüyor :) misal ben..

merhaba canım..
insan bir süreden sonra sıkılıyor saç renginden..ama alıştıysa dönüp dolaşıp aynı renge geri dönüyor :) misal ben..

evet ya siyahı çok seviyorum ben birde benm saçlarım simsiyah boya mı diye soruo herkes ve kaç kere kuaföre gittim boyatmak için komik ama kuaför vazgeçirdi
eskişehirdemisin bu arada biz eskişehirdeyiz?

ayşeceylin fotolarına ben de baktım:) en çok kızıl yakıştırdım gözlerinle çok yakışmış kızına da bayıldımmm maşallah:)
teşekkürler canım ama bir daha ne kızıl ne de siyah boyamam dönüşü zor renkler bana gelmiyor değişikliği seviyorum ben
sıkıldıysan değiştir sende canım değişilik iyidir her zaman:79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…