Asker Eşleri

evet ya siyahı çok seviyorum ben birde benm saçlarım simsiyah boya mı diye soruo herkes ve kaç kere kuaföre gittim boyatmak için komik ama kuaför vazgeçirdi
eskişehirdemisin bu arada biz eskişehirdeyiz?

aaaa ne güzel.. ben eskişehirliyim.. ama tayinden dolayı geziyoruz işte..
özledim memleketimi..daha geçen ay oradaydım ama

aaaa ne güzel.. ben eskişehirliyim.. ama tayinden dolayı geziyoruz işte..
özledim memleketimi..daha geçen ay oradaydım ama

topicte buluyorum bi kaç eskişehirli ama hep başka yere tayinleri çıkmış oluo:) valla güzel memleket ya ben çok seviyorum 5. senem burada benim:)

selam bayanlar...eşimin arkadaşı bizde daha yeni oturdum...yatağınıda hazırlayıp kaçtım içeri:)

napayım kuzu yaa yayılıyorum evde...yarın temizlik yapcam öfleyip pöflüyorum ev toplu olunca insanın hiç temizlik yapası da gelmiyo her yer koli sen napıyon

ben bugün yaptım biraz ama yarına da kaldı bigünde yapamıyorum:) evet zor olur öyle.

ay bu da güzel :) ne büyük şans üni we esk..bende üniversiteyi orda okudum..sonra elin adamı geldi beni dağın başına getirdi :)

ne çok istedim eskişehirde kalmayı bilemezsin sonra eşimim tayini de buraya çıktı çok mutlu oldum ama seneye beni de götürcek dağın başına valla:)

ne çok istedim eskişehirde kalmayı bilemezsin sonra eşimim tayini de buraya çıktı çok mutlu oldum ama seneye beni de götürcek dağın başına valla:)
jandarma eşinin kaderi bu canım :) pat diye ordan oraya..sürprizlerle dolu bu sınıf:97: ben yaşıyorum bunları..yaşamaya dewam

selam canm misafirin mi var kız bir de ev topluosun ha:)

evet kuşum allahtan eeşi yok çünkü ev bildiğiniz gibi değil...kli koli koliayıp olmamıştır umarım ki valla hizmetimi etmiş bulunmaktayım...bir baktım net açık kalmış...sayfalarr uzamış gitmiş...bayanlara saç muhabbeti deyince akan sular duruyor.ama ben boyaıorum arrtık.doğala dönüş yaptım uzun süredir

ayşeceylin maşallah sana diyim

gerçekten jandarmalar ve piyadelerin işleri zor gerçekten...Allah sizlere kolaylık versin

ne ayıp olcak kuzum ya taşınacaksınız yani:) evet ya ben de uzun zamandır boyamıyorum ama düşünüorum bu aralar altın karamel falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…