Asker Eşleri

hoşgeldin islem

ohh canım döktürmüşsün, afiyet olsun, iyi eğlenceler

döktürdüm valla saat 1e kadarda oturdular çok yoruldum valla. bide üstüne üstlük mutfak musluğunun borusu patlamış bi baktım halım ıslanmış offf gece gece onla uğraştık eşimle oda zavallım yarın işi var ama bırakamdı öyle, o kadar uğraşmaya yapamadı ama bakalım vanayı kapadık yarın akşama kadar napacam bilmiyorum.

selam..ayesercim demek ki çıkacak yakında..darısı başımıza

ne güzel kaynatmışsınız

eş karşılama vs. sizi okudukça evimi ve eşimi ne kadar özlediğimi bir kez daha anladım seneye bi gelsin daha güzel karşılıycam artık onu hem biz de evde dans edicez alla alla

bu arada yeni gelen arkadaşa da hoşgeldin

günaydın canımcım..biz ankaradaydık..sonra eşimin tayini sarıkamışa çıktı ama kaydılar anlatmıştım daha önce...daha güneyde bi yerde..ben annemlerdeyim şimdi oğlumuzla seneye tekrar tayin bekliyoruz bakalım...ayrıca evimiz de ankarada depoda
çok öptm minnoşum uyandı da görşz

kızlar size birşey sorucam siz evlenirken nasıl mobilyalar aldınız tayincisiniz sizde taşınmak zor oluyormuş pek pahalı bişi bakma diyorlar ama öle adi bişide istemiyorum ben oturma odası yemek odası yatak odası almayı düşünüyorum siz nasıl yaptınız anlatırmısınız bide tavsiye ettiğiniz mobilya ve beyaz eşya markası varmı beyaz eşyayı bosh düşünüyoruz biz:82:

günaydın canım burda hava yine kapalı keyifsizim o yüzden senden ne var ne yok?

burda hava güneşli ama akşam geç uyuduğum için çok uykum var sabah zor uyandım nişanlım ve ailem başka şehirlerde ben burda bide tek kalıyorum çokta bunaldım uyuyamıyorum

genelde ebatı küçük mobilyalar almaya çalıştık lojmanları düşünerek ki iyiki öyle yapmışız diyorum şimdi,oturma gruplarının hepsi mümkünse yatak olabilenlerden olsun çünkü göreceksinki düğünden sonra evin harp okuluna dönecekbize taa diyarbakırdan misafir gelmişti eşimin devresibeyaz eşyalarımızıda beko almıştık servisi yaygın diye

bende yatak olanlardan istiyorum canım lojmanlar küçükmüş sığmak zor oluyormuş ve gelen miasafirleride salonda yatırıcam kullanışlı birşey olması gerekiyor :82: taşınırken çok zarar görüyormu eşyalar bide doğu haricinde pek lojman seçilmiyormuş ilk dönemlerde puanla alakalıymış sanırım daha çok yeniyim öğrenicem:90:

nerdesin sen okyonuscum?öğretmensin sanırım?yanılıyorsam düzelt lütfen

tekirdağdayım canım yapı denetimde çalışıyorum denetçiyim ailem çanakkalede nişanlımda çanakkale geliboluda görev yapıyor seneye yazaydı düğün ama seneye tayin çıkma durumu varmış evlenices bide eş götürülemen yer çıkar 2 yıl yanlız kalırsın falan dedi nişanlım en azından 9 ay birlikte yaşarız tayin çıkmazsa 1 yıl daha birlikte olcas belki eş götürülen yer çıkar bende giderim hiç bişi belli değil karakola çıkıyormuş tayinleri daha rütbeleri küçük olduğu için öyle diyor

evet puanla en güzel lojmanı alıyosun:)biz bir kere taşındık hiç bişey olmadı çünkü evden eve kullanmıştık onlar gayet iyi sarıyolar eşyalarını,gözün arkada kalmıyo....ben eskide olsa lojmanları seviyorum ya,normalde eski, fazla yaşanmışlığı olan evleri sevmem ama lojmanlar bana çok güzel geliyo,bizimle aynı hisleri yaşayanların olduğunu bilmek güzel geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…