yok tatlım daha belli değil çok stresliyiz inşallah beni götürebileceği bi yer olur tek dileğimiz bu
ben kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler
ay ben de yatayım..waktim geçmiş bir tuhaf yazmaya başladım :) iyi geceler
iyiakşamlar kızlar..bu siteye gebelik için üye olmuştum bugece şansa buldum burayı ben de asker eşiyim ne kadar güüzel muhabbet varmı burda keşke daha önce katılsaymışım buaralar fazla giremem bebişim war 3 aylık..beni de aranıza alır mısınız arasıra da gelsem acaba?
ohh canım döktürmüşsün, afiyet olsun, iyi eğlenceler
günaydın kızlarr nasılsınızz
günaydın canım burda hava yine kapalı keyifsizim o yüzden senden ne var ne yok?
kızlar size birşey sorucam siz evlenirken nasıl mobilyalar aldınız tayincisiniz sizde taşınmak zor oluyormuş pek pahalı bişi bakma diyorlar ama öle adi bişide istemiyorum ben oturma odası yemek odası yatak odası almayı düşünüyorum siz nasıl yaptınız anlatırmısınız bide tavsiye ettiğiniz mobilya ve beyaz eşya markası varmı beyaz eşyayı bosh düşünüyoruz biz:82:
burda hava güneşli ama akşam geç uyuduğum için çok uykum var sabah zor uyandımnişanlım ve ailem başka şehirlerde ben burda bide tek kalıyorum çokta bunaldım uyuyamıyorum
genelde ebatı küçük mobilyalar almaya çalıştık lojmanları düşünerek ki iyiki öyle yapmışız diyorum şimdi,oturma gruplarının hepsi mümkünse yatak olabilenlerden olsun çünkü göreceksinki düğünden sonra evin harp okuluna dönecekbize taa diyarbakırdan misafir gelmişti eşimin devresi beyaz eşyalarımızıda beko almıştık servisi yaygın diye
nerdesin sen okyonuscum?öğretmensin sanırım?yanılıyorsam düzelt lütfen
bende yatak olanlardan istiyorum canım lojmanlar küçükmüş sığmak zor oluyormuş ve gelen miasafirleride salonda yatırıcam kullanışlı birşey olması gerekiyor :82: taşınırken çok zarar görüyormu eşyalar bide doğu haricinde pek lojman seçilmiyormuş ilk dönemlerde puanla alakalıymış sanırım daha çok yeniyim öğrenicem:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?