evet puanla en güzel lojmanı alıyosun:)biz bir kere taşındık hiç bişey olmadı çünkü evden eve kullanmıştık onlar gayet iyi sarıyolar eşyalarını,gözün arkada kalmıyo....ben eskide olsa lojmanları seviyorum ya,normalde eski, fazla yaşanmışlığı olan evleri sevmem ama lojmanlar bana çok güzel geliyo,bizimle aynı hisleri yaşayanların olduğunu bilmek güzel geliyo
kızlar çıkıyorum görüşürüz sonra öperim bi çok
kızlar size birşey sorucam siz evlenirken nasıl mobilyalar aldınız tayincisiniz sizde taşınmak zor oluyormuş pek pahalı bişi bakma diyorlar ama öle adi bişide istemiyorum ben oturma odası yemek odası yatak odası almayı düşünüyorum siz nasıl yaptınız anlatırmısınız bide tavsiye ettiğiniz mobilya ve beyaz eşya markası varmı beyaz eşyayı bosh düşünüyoruz biz:82:
tekirdağdayım canım yapı denetimde çalışıyorum denetçiyim ailem çanakkalede nişanlımda çanakkale geliboluda görev yapıyor seneye yazaydı düğün ama seneye tayin çıkma durumu varmış evlenices bide eş götürülemen yer çıkar 2 yıl yanlız kalırsın falan dedi nişanlım en azından 9 ay birlikte yaşarız tayin çıkmazsa 1 yıl daha birlikte olcas belki eş götürülen yer çıkar bende giderim hiç bişi belli değilkarakola çıkıyormuş tayinleri daha rütbeleri küçük olduğu için öyle diyor
selam kızlar. Bugün son saate girmedim okulda, eşim gelip aldı beni. Çok bulantım oldu,şimdi evde dinliyorum...
Canım merhaba, yer kaplamayacak mobilyalar almalısın bence. Bizde lojmandayız. 2 oda bi salon. Oturma odam köşeli,az yer kaplıyor ve yatak oluyor. Salon için de ben beyaz koltuk aldım lojmana hiç mi hiç yakışmadı:44: Resmen sırıtıyor. Beyaz eşyalarım da bosh benim. Çok memnunum her birinden...
merhaba tatlım bende bosh alamayı düşünüyorum çok tavsiye eden oldu bir takım koltuk alıcam bende yemek odası yatak odası alıcam bi odamada nişanlımın ve benim bekarlık hayatımızdan kalacak olan tekli bazalarımızı koyucazonunda şimdiki yaşadığı evinde var benimde durum böyle olunca belki koltuklarımı rahat kullanışlı hepsi yatak olmasına gerek olamayan türden alırım biri yatak olsun yeter fikir verdiğin için teşekkürler canım
selam kızlar. Bugün son saate girmedim okulda, eşim gelip aldı beni. Çok bulantım oldu,şimdi evde dinliyorum...
canım inşallah ayrı kalmazsınız, nişanlının dediği şey benim eşimin başına geldi malesef, iki sene ayrıyız. umarım size öyle bişey olmaz, bu arada olacak mı diye de kafana takma zamanın tadını çıkar.
inş. canım düşünmemeye çalışıyorum şimdi bide ayrı şehirlerdeyiz özledikçe aklıma geliyor evlenincede böyle ayrı kalırsak napçam diye evlendiğimde yanında olunca düşünmem ama şimdi kendime engel olamıyoruminş. hiç birimiz eşlerimizden ayrı kalmak zorunda kalmayız canım Allah sanada kolaylık sabır versin inş. çabucak atlatırsınız sağ salim gelir yanına
canım eşyaların kaba olmasın.sandıklı koltuklardan al ıvır zıvır için çok iyi oluyor.taşınırken zarar görüyor mutlaka biz buraya gelirken aldık eşyalarımızı kıbrıs a eşya götürülmediği almamıştık evlenince.yolda gelirken kamyon arızılanmış kamyon değiştirmişler kutulu olan eşyalarımız bile zarar görmüş servis sehpalarım kırılmış 1 tanesi sağlam kalmış.yatak odam çizilmiş burdan dönüşte yeni yatak odası alacağım beyazdı yatak odam kızım için elden geçirip ona göre düzenleyip ona vereceğim.bende yatak olanlardan istiyorum canım lojmanlar küçükmüş sığmak zor oluyormuş ve gelen miasafirleride salonda yatırıcam kullanışlı birşey olması gerekiyor :82: taşınırken çok zarar görüyormu eşyalar bide doğu haricinde pek lojman seçilmiyormuş ilk dönemlerde puanla alakalıymış sanırım daha çok yeniyim öğrenicem:90:
canım eşyaların kaba olmasın.sandıklı koltuklardan al ıvır zıvır için çok iyi oluyor.taşınırken zarar görüyor mutlaka biz buraya gelirken aldık eşyalarımızı kıbrıs a eşya götürülmediği almamıştık evlenince.yolda gelirken kamyon arızılanmış kamyon değiştirmişler kutulu olan eşyalarımız bile zarar görmüş servis sehpalarım kırılmış 1 tanesi sağlam kalmış.yatak odam çizilmiş burdan dönüşte yeni yatak odası alacağım beyazdı yatak odam kızım için elden geçirip ona göre düzenleyip ona vereceğim.
salon takımı aldmadım hem salon hem oturma odası bizimki burası küçük diye almamıştım iyi ki almamışım ileride almam.1 koltuk takımı tv sehpası orta sehpa bu kadar batıda bir kütüphane yaptırırım tamamdır.
çok eşya almanı tavsiye etmem taşınırken zor olur canım
yatağımı bazalı almak istiyorum ablamda bazalı yatak yüksek oluyor ilerde bebek olunca sorun yaşarsın diyor karar veremedim henüzbazalı olursa eşyalarımı toplar diye düşünüyorum :44:
tabiki bazalı al öyle yüksek falan değil hem bebekle alakasını anlamadım canım yanında yatmayacakki bebekyatağımı bazalı almak istiyorum ablamda bazalı yatak yüksek oluyor ilerde bebek olunca sorun yaşarsın diyor karar veremedim henüzbazalı olursa eşyalarımı toplar diye düşünüyorum :44:
canım bence de bazalı al, çok kullanışlı oluyor. lojmanlarda fazla dolap bulamazsın yatak yorgan koyacak yere ihtiyacın olur.
tabiki bazalı al öyle yüksek falan değil hem bebekle alakasını anlamadım canım yanında yatmayacakki bebek
selam kızlar nasılsınız?
ben çok kötüyüm ağlamak geliyor içimden yabugün öğretmen atamaları vardı geçen seneki ev arkadaşım atanmış yanlış anlamayın kıskanmak falan değil onun adına çok sevindm telefonda konuşuyoruz kaç saattir ama diyorum ben de yapabilirdim evlilik telaşına düştüm çalışamadım sınava aslında yapabilirdim pişmanmıyım bilmiyorum.. ve bu sene de hiç çalışmaıyorum bu sene de olmayacak evlilik farklı bir psikoloji ya öğrencilikle bi arada yürümüyor malesef
evet öyle olur canım malesef, bir de çoçuk olursa benim gibi çakılıp kalıyorsun. benim arkadaşımda atanmış sabah görüştüm 79 la rizeye atanmış.eşler de önemli bu konu da destek olursa işin daha kolay benimki istemediği için çalışmamı kpssye bile girmedim 3 senedir en son son sınıftayken girmiştimselam kızlar nasılsınız?
ben çok kötüyüm ağlamak geliyor içimden yabugün öğretmen atamaları vardı geçen seneki ev arkadaşım atanmış yanlış anlamayın kıskanmak falan değil onun adına çok sevindm telefonda konuşuyoruz kaç saattir ama diyorum ben de yapabilirdim evlilik telaşına düştüm çalışamadım sınava aslında yapabilirdim pişmanmıyım bilmiyorum.. ve bu sene de hiç çalışmaıyorum bu sene de olmayacak evlilik farklı bir psikoloji ya öğrencilikle bi arada yürümüyor malesef
evet öyle olur canım malesef, bir de çoçuk olursa benim gibi çakılıp kalıyorsun. benim arkadaşımda atanmış sabah görüştüm 79 la rizeye atanmış.eşler de önemli bu konu da destek olursa işin daha kolay benimki istemediği için çalışmamı kpssye bile girmedim 3 senedir en son son sınıftayken girmiştimburdan batıya gideceğiz tam rahata erecekken başka bir yere atanıp ayrı kalmayı göze alamam eşimde kabul etmez özel okularda çalışacağım artık ben üzülüyorum diye eşim bir kaç okulla görüşmüş bakalım burdan dönüşte kısmet artık.
kuzucum niye ağlıyosun bu kadar dünyanın sonu mu yaa...bak ben de evliyim evlilik telaşına düşüp atanamadım daha. hem yaşımız çok geç değil.seneye oturur güzelce çalışırsın.hem sizin şansınız çok yüksek lütfen üzme kendini.
anlıyorum seni eşin isteseydi daha farklı olurdu.belli olmaz cnm kısmetin de varsa atanırsın.artık boşuna üzme kendini yapacak bişey yok evde oturmak daha güzelbenim eşim de pek istemiyor onun da çok etkisi oluyor bende.. 73.5 le atandı ya birdaha asla bu kadar düşmez seçim ayağına aldılar ağustosta zaten çok az alım olacak bu sene yine kaldı yani. bilmiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?