Asker Eşleri

teşekkürler sizlerden öğreneceğim çok şey var nişanlımda diyor biraz karışıktır askeriye anlamak zordur :90:

günaydın hanımlar bu gün yazın ilk günü herkese bol deniz,kum,güneş ve kocişli günler diliyorum

Canım merhaba, yer kaplamayacak mobilyalar almalısın bence. Bizde lojmandayız. 2 oda bi salon. Oturma odam köşeli,az yer kaplıyor ve yatak oluyor. Salon için de ben beyaz koltuk aldım lojmana hiç mi hiç yakışmadı:44: Resmen sırıtıyor. Beyaz eşyalarım da bosh benim. Çok memnunum her birinden...

selam kızlar. Bugün son saate girmedim okulda, eşim gelip aldı beni. Çok bulantım oldu,şimdi evde dinliyorum...

canım inşallah ayrı kalmazsınız, nişanlının dediği şey benim eşimin başına geldi malesef, iki sene ayrıyız. umarım size öyle bişey olmaz, bu arada olacak mı diye de kafana takma zamanın tadını çıkar.

selam kızlar. Bugün son saate girmedim okulda, eşim gelip aldı beni. Çok bulantım oldu,şimdi evde dinliyorum...

geçmiş olsun derincim iyi bak kendine, dinlen,

havalar sıcak zor oluyordur hamilelik kuzenimde geçen yaz hamileydi çok zorlandı urfa buralara göre dhada bunaltıcı sıcak oluyormuş dikkat et kendine canım çok sıcakta kalmamaya çalış:82:

canım eşyaların kaba olmasın.sandıklı koltuklardan al ıvır zıvır için çok iyi oluyor.taşınırken zarar görüyor mutlaka biz buraya gelirken aldık eşyalarımızı kıbrıs a eşya götürülmediği almamıştık evlenince.yolda gelirken kamyon arızılanmış kamyon değiştirmişler kutulu olan eşyalarımız bile zarar görmüş servis sehpalarım kırılmış 1 tanesi sağlam kalmış.yatak odam çizilmiş burdan dönüşte yeni yatak odası alacağım beyazdı yatak odam kızım için elden geçirip ona göre düzenleyip ona vereceğim.

salon takımı aldmadım hem salon hem oturma odası bizimki burası küçük diye almamıştım iyi ki almamışım ileride almam.1 koltuk takımı tv sehpası orta sehpa bu kadar batıda bir kütüphane yaptırırım tamamdır.
çok eşya almanı tavsiye etmem taşınırken zor olur canım

Son düzenleme:

yatağımı bazalı almak istiyorum ablamda bazalı yatak yüksek oluyor ilerde bebek olunca sorun yaşarsın diyor karar veremedim henüz bazalı olursa eşyalarımı toplar diye düşünüyorum :44:

yatağımı bazalı almak istiyorum ablamda bazalı yatak yüksek oluyor ilerde bebek olunca sorun yaşarsın diyor karar veremedim henüz bazalı olursa eşyalarımı toplar diye düşünüyorum :44:

canım bence de bazalı al, çok kullanışlı oluyor. lojmanlarda fazla dolap bulamazsın yatak yorgan koyacak yere ihtiyacın olur.

tabiki bazalı al öyle yüksek falan değil hem bebekle alakasını anlamadım canım yanında yatmayacakki bebek

tabiki bazalı al öyle yüksek falan değil hem bebekle alakasını anlamadım canım yanında yatmayacakki bebek

evet canım çok yüksek değil netten baktım bir kaç modele ablamın bebeği öğle uykusunda fln beşiğinde uyumuyor huysuz biras yatağın üzerine yatırıyorda o yüzden dedi

selam kızlar nasılsınız?
ben çok kötüyüm ağlamak geliyor içimden ya bugün öğretmen atamaları vardı geçen seneki ev arkadaşım atanmış yanlış anlamayın kıskanmak falan değil onun adına çok sevindm telefonda konuşuyoruz kaç saattir ama diyorum ben de yapabilirdim evlilik telaşına düştüm çalışamadım sınava aslında yapabilirdim pişmanmıyım bilmiyorum.. ve bu sene de hiç çalışmaıyorum bu sene de olmayacak evlilik farklı bir psikoloji ya öğrencilikle bi arada yürümüyor malesef

kuzucum niye ağlıyosun bu kadar dünyanın sonu mu yaa...bak ben de evliyim evlilik telaşına düşüp atanamadım daha. hem yaşımız çok geç değil.seneye oturur güzelce çalışırsın.hem sizin şansınız çok yüksek lütfen üzme kendini.

evet öyle olur canım malesef, bir de çoçuk olursa benim gibi çakılıp kalıyorsun. benim arkadaşımda atanmış sabah görüştüm 79 la rizeye atanmış.eşler de önemli bu konu da destek olursa işin daha kolay benimki istemediği için çalışmamı kpssye bile girmedim 3 senedir en son son sınıftayken girmiştimburdan batıya gideceğiz tam rahata erecekken başka bir yere atanıp ayrı kalmayı göze alamam eşimde kabul etmez özel okularda çalışacağım artık ben üzülüyorum diye eşim bir kaç okulla görüşmüş bakalım burdan dönüşte kısmet artık.

benim eşim de pek istemiyor onun da çok etkisi oluyor bende.. 73.5 le atandı ya birdaha asla bu kadar düşmez seçim ayağına aldılar ağustosta zaten çok az alım olacak bu sene yine kaldı yani. bilmiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum

Son düzenleme:

ilk defa bu kadar kötü oldum ya dolmuşum demekki bir de annemle konuştum şimdi onunla konuşunca iyice ağlamaya başladım..o üzülme seneye olur dedikçe daha çok ağlamak istiyorum yaaaa.

anlıyorum seni eşin isteseydi daha farklı olurdu.belli olmaz cnm kısmetin de varsa atanırsın.artık boşuna üzme kendini yapacak bişey yok evde oturmak daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…