Asker Eşleri

anlıyorum seni eşin isteseydi daha farklı olurdu.belli olmaz cnm kısmetin de varsa atanırsın.artık boşuna üzme kendini yapacak bişey yok evde oturmak daha güzel

dimi çok güzel evde oturmak kendimi anlayamıyorum zaten normalde her konuda çok hırslı bi insanım ama neden böyle oluyor bilmiyorum

Son düzenleme:
selam kızlar, öğlen ankara kalesine gidelim hava güzel dedik yağmur indi şansa bakar mısınız? ben ne zaman çıksam yağıyor bu yağmur, ben işte çalışırken günlük güneşlik :26:

selam kızlar, öğlen ankara kalesine gidelim hava güzel dedik yağmur indi şansa bakar mısınız? ben ne zaman çıksam yağıyor bu yağmur, ben işte çalışırken günlük güneşlik :26:

evet canım yaza girdik ama hala havalar bi öyle bi böyle piknik yapalım hava süper diyoruz sonra şakır şakır yağmur

öyle canım ya, ben ankaraya güvenemediğim için düğünü açık havada yapamadım, korktum. şanslıyımdır kesin yağar dedim salonda yaptım mecburen

canım ben mobilyalarımı rapsodi mobilyadan aldım. yatak odası oturma grubu orta sehpa tv ünitesi masa 6 sandalye birde konsol 7.500 e aldık. ama bi hata yaptım koltuklarım çok büyük şu anda oturduğum eve sığıyor ama lojmanda oturmak zorunda kalsam sığmicak sanırım. beyaz eşyalarımızıda boshdan aldık. fırınlı ocakmı alsam set üstü ocakmı alsam diye çok düşündüm ayrı fırın alırım dedim. ama ayrı fırın alan kimse memnun değil fırını taşı getir götür sonra tepsileri çok küçük falan o yüzden fırınlı ocak aldım memnunum beyaz eşyalarımdan. mobilyalarımda çok güzeller ama nasıl olacak bilmiyorum.
çok büyük olmayan mobilyalar al canım birde ucuza koşma pişman olursun normal fiyatlarda olsun öyle çok pahalıda olmasın kalitesi önemli zaten. kalitesiz ürün alırsan bi taşınmada mahvolur zaten evden eve nakliyatlara vereceksin başında durursanda iyice sardırırsın bişeycikler olmaz. şu an tayini çıkan bi arkadaş var 6 yıllık evli hala ilk eşyalarını kullanıyor bişeyde olmamış 4 kezde taşınmışlar. kaliteli olunca bişey olmuyo demekki.

Bu topik benim için bitmiştir artık hepinize güzel sohbetler ....

ablacım nereye neden gidiyosun muhabbeti uymayan kişilerle konuşmazsın olur biter ablacım sensiz olurmu burası tadı olmazkiiiii

herkese selamlar nasılsınız kızlar hava berbat yaa baya bi kapalı karanlık dityebilirm yani ne sıkıcı

canım bende hikaye çok nikah günümüzde de deli gibi yağmıştı sağolsun, saçımı bozmadan nikah dairesine gidebilmek için kırk takla atmıştık

ben şanslıyım valla adanada kışın bile doğru düzgün yağmur yağmadığı için mezuniyetim de düğünümde de hava acayip sıcaktı tabi ilerleyen saatlerde nemden akan makyajımla bozulan saçımı saymazsak

oda yavastan baslar artık yazmaya kolay değil dag basında 2yıl ,Allah ıkınızede cok sabır versın.. internetede sanırım ancak carsı ıznı gibi olunca yanı yıne konvoylar halınde gidip geldıklerı bi vakıt gırebılır ama yınede belli olmaz tabi.. en ıyı sen bılırsın
basın saolsun canım senın acın bendende buyukmus emınım çok zor atlatmıssındır o zor gunlerını..Rabbim şimdiki bebişini saglıcakla kucagına almanı nasip etsın ınsallah AMİİNNN
dun aksam esıme bakıp karnımı gosterıp 2gun once buırda bebegımız vardı dedım basladım ağlamaya ( eşimde yıne yaparız uzulme dıo..hem sana bısey olmadı onemli olan sensın benım için filan dedi teselli etmeye calıstı ama böyle seyler soyleyıncede kızıyorum esıme bebegımın hiçmi degerı yokmus aşkımda dıyorum nıye uzuldugunu banada belli etmıyorkı ben istiyorumkı acımızı beraber yasayalım ama esım benım yanımda hep guclu imajı verıyor kasıyor kendını yanı eşim içinde korkuyorum bişey olacak diye benım yanımdada ağlasın ıstıyorum tek basına yapmasın ağlama faslını yani..
çok sağol derıncım aminnn insallah canım bu 3ayı iple cekıcem hemencık gecıversın dıye.. tabı sonrası kısmet bakalım..
Allah senınde hamıleliğini sorunsuz gecırtsın canım insallah sag saglım kucagına alırsın
sağol canım benım.. insallah çok fazla bekletmez bizi.. insan istiyorkı hemen hamıle kalayım acılarımı unutayım ama emınım ozamanda hep aklımda olacak ,demek ben bunları yasayacakmısım kaderımde varmıs demek daha dogru belkıde.
ilk gebe oldugumu oğrendgımde 1hafta sonra haber verebilmiştim aileme onuda kanser onleyıcı ası yaptırmıstım ve korunma suresı ıcerısınde hamıle kalmıstım doktordan kesın bi evet sorun yok dedıkten sonra herkese soyleyebıldım.. şimdi dusuk yaptıgımı kımseye dıyemıyorum dilim varmıyor cesaret edemıyorum biturlu babamda dusuk yaptıgımı oğrenırse kanser tedavısıne yanıt vermezse diye korkuma soyleyemıyorum zaten gec teshıs ve ıhmal var 2.5yıl oyuzden babamın ıyılesme olasıgı çokaz..bide ben tuzbıber olmayayım ıstiyorum..
çokk üzüldümmm yaaaaa ama kendini suçlama allahın takdiri umarım yine güzel haberlerini alırız canm ...

canım ben senı anlıyorum esımın çok yakın arkadası suan karakolda ve dediğin gibi konvoylarla gıdıp gelıyorlar ..birde tanınmaz haldelermıs eger oyle eve gelecek olursa bu kım ya dıyıp eşinin yuzune kapıyı ortme.. daha acık yazmayayım anla
sağol canım benım aminnn insallahhhh.. nasıl bi psikolojıyse hemen tekrar hamıle kalmka ıstıyorum 3ayı beklemeden acımı unutucam sanıyorum belkıde kımbılır.zaman herseyın ılacı gercektende dogru sımdılık iş yapamıyorum oyuzden hep aklımda ev ısı yanı.henuz toparlanamadım sadece wc için kalkıyorum yataktan ,atlatıcsm bugunlerıde ınsallah..

kasvetli canım daha iyisin bugün maşallah, toparlıcaksın tatlım kısa zamanda, 3 ay dediğin nedir ki
eşim laptopunu götürecek, ordan girme şansı olur diye düşünüyoruz artık. bi de oturup kurmaylığa çalışmak için vakti olacağını söylemişler ama ben istemiyorum, yabancı dilini geliştirmesi daha önemli diye düşünüyorum:26:

tavsiyedir..koltuklarınızı parçaları ayrılan cinsinden alın..ben çok rahat ettim taşınırken..gayet şık we deri.. bir arkadaş geldi buraya daha yeni büyük olduğu için we ayrılmadığı ,için parçaları deriyi yırtmışlar içeri alırken..yazık ama..bir de yeni evliler..hiç kullanmadan hayırladılar..
ben sadece yatak odamdan memnun değilim ..çok gösterişli we her bir parçasını sararken 3 kişi tuttuk..zaman we emek kaybı..

yenı gelenlerler olmus ,,,hoşgeldınız

monarosacım senı atlamısım farkında olmadan,çok sagol canım ınsallah bugunlerıde atlatıcam..

okyonus -doru yazdım umarım nıkını- 2+1 lojman olucak sanırım.. klasık oturma gruplarını sevıyorsan en azından 3lü olan 2kısılık yatak olma durumu olsun ve 2li koltukta acılıdgında yıne 2kilişk yatak olanlardan secersen iyi olur su tek koltuklar hem çok yer kaplıyor ve bana gore gereksız yıne senbılırsın..

benım evımde tercıhım.. herseyım spor bitane klasık esyam yoktur.. oturma odası bellonadan aldık ,yatak odası tepe mutlaka kapaklı al raylar bisure sonra deformasyona ugruyor .beyaz esylarım buzdolabı arcelık gerısı bosch
tek pişmanlıgım salon takımını yerel bi yerden almıstım ne vaktınde geldı ustune fiyat aldılar mobilyalarım eksık geldi hemde renkler tutmuyor bırbırıne!!! salonada acılabılen karsılıklı iki cekyat gorunumunde 2li koltuk bide ne haltıma yarıcaksa 2 tane teklı koltuk aldık..

kasvetli çok geçmiş olsun...gerçekten herşeyin hayırlısı..eminim en yakın zamanda yeniden yaşayacaksın o güzel duyguyu

ben de eşya konusunda biraz acemice davrandım yeni evli olduğum için bir hevesle birsürü gereksiz şey almışım malesef..

mesela keşke sadece salon takımı alsaydım.. hem salon takımı hem de oturma grubu aldım ben. oturma grubumla yatak odam bellona , salonumu özel yaptırmıştım yerel bi mağazada ve gerçekten koltuklar çok büyük.salon koltuklarımın ikisi de 3lü benm ve yatak oluyor tabi iki tane berjer var. ve salonda ayrıca kocaman bir yemek masam var yetmezmiş gibi bir de mutfağa masa takımı aldımoturma odam da iki 3lü koltuk ve 2 tekli keşke köşe alsaymışım diyorum. beyaz eşyalarım da hepsi arçelik.şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl taşınacak bu ev diye.

Son düzenleme:
kasvetli okuduğum kadarıyla düşük yapmışssın..geçmiş olsun..umarım toparlamışsındır kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…