- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
anlıyorum seni eşin isteseydi daha farklı olurdu.belli olmaz cnm kısmetin de varsa atanırsın.artık boşuna üzme kendini yapacak bişey yok evde oturmak daha güzel
anlıyorum seni eşin isteseydi daha farklı olurdu.belli olmaz cnm kısmetin de varsa atanırsın.artık boşuna üzme kendini yapacak bişey yok evde oturmak daha güzel
selam kızlar, öğlen ankara kalesine gidelim hava güzel dedik yağmur indişansa bakar mısınız? ben ne zaman çıksam yağıyor bu yağmur, ben işte çalışırken günlük güneşlik :26:
öyle canım ya, ben ankaraya güvenemediğim için düğünü açık havada yapamadım, korktum. şanslıyımdır kesin yağar dedim salonda yaptım mecburen
kızlar size birşey sorucam siz evlenirken nasıl mobilyalar aldınız tayincisiniz sizde taşınmak zor oluyormuş pek pahalı bişi bakma diyorlar ama öle adi bişide istemiyorum ben oturma odası yemek odası yatak odası almayı düşünüyorum siz nasıl yaptınız anlatırmısınız bide tavsiye ettiğiniz mobilya ve beyaz eşya markası varmı beyaz eşyayı bosh düşünüyoruz biz:82:
Bu topik benim için bitmiştir artık hepinize güzel sohbetler ....
hahaha yağdı mı bari
salonda yaptığımız için yağmadı, açıkta yapsak kesin yağardımezuniyet törenimde saatlerce yağdı mübarek, bi fotoğraflarım var saçlarımdan şıpır şıpır sular akıyo elimde diploma
sweetciğim hakikaten çok şanslıymışsın
canım bende hikaye çoknikah günümüzde de deli gibi yağmıştı sağolsun, saçımı bozmadan nikah dairesine gidebilmek için kırk takla atmıştık
oda yavastan baslar artık yazmayacanım ya, çok güzel fikir. eşim yazmaz ama ben çıkmaya başladığımızdan beri önemli günleri falan da yazdığım bi defter tutuyorum. zaten tayini duyunca hemen aldım defteri elime. eşim dalga geçiyor hala günlük mü tutuyorsun diye. halbuki yıllardır ona mektup yazar gibi yazıyorum ben. gidince yine başlıcam artık. internete falan girebilir inşallah, msnde de görmezsem çatlarım
basın saolsun canımkasvetli malesef ben bebeğimi 35. haftamda kaybettim,kalbi durdu kızımın bu yüzden acını emin ol çok iyi anlıyorum,kendini sakın sıkma ve ağlamak istiyorsan ağla,şöyle düşün belki seni bundan sonra çok büyük bir mükafat bekliyor belki böylesi daha hayırlıydı senin için,allah bir daha yaşatmasın
çok sağol derıncımCanım benim çok geçmiş olsun,inan çok üzüldüm ve etkilendim...Söyleyecek bi şey bulamıyorum, inşallah en yakın zamanda bu güzel duyguyu tekrar tadarsın...Allah sana eşine sağlık sıhat versin ...Kendine dikkat et...
sağol canım benım.. insallah çok fazla bekletmez bizi.. insan istiyorkı hemen hamıle kalayım acılarımı unutayım ama emınım ozamanda hep aklımda olacak ,demek ben bunları yasayacakmısım kaderımde varmıs demek daha dogru belkıde.
Canım çok geçmiş olsun, herşeyde bir hayır vardır derler. Doktorun haklı belki de,
Sen ve eşin sağlıklısınız buna şükret. Yenisi gelir merak etme. Zaman herşeyin ilacı.
Bu arada anlayamadım da ben, annenler hamile olduğunu bilmiyorlardı değil mi, sakladığın hamilelik mi düşük mü? Ayrıca onlara da geçmiş olsun.
çokk üzüldümmm yaaaaa ama kendini suçlama allahın takdiri umarım yine güzel haberlerini alırız canm ...
canım ben senı anlıyorum esımın çok yakın arkadası suan karakolda ve dediğin gibi konvoylarla gıdıp gelıyorlar ..birde tanınmaz haldelermıs eger oyle eve gelecek olursa bu kım ya dıyıp eşinin yuzune kapıyı ortme.. daha acık yazmayayım anlacanım onu da düşündüm ama eşim gelemezmiş, bi girdimi çıkamıyo yani kolay kolay. konvoy halinde gidiş geliş yapıyorlarmış. ekime kadar da eve yollamazlarmış. bayram seyran falan da gelemiyormuş. berbat ötesi bi iş yani, neresinden tutsan elimde kalıyor ama tek duam sağ salim dönsün bana. ayrılıklara alışkınız biz.
sağol canım benım aminnn insallahhhh.. nasıl bi psikolojıyse hemen tekrar hamıle kalmka ıstıyorum 3ayı beklemeden acımı unutucam sanıyorum belkıde kımbılır.zaman herseyın ılacı gercektende dogru sımdılık iş yapamıyorum oyuzden hep aklımda ev ısı yanı.henuz toparlanamadım sadece wc için kalkıyorum yataktan ,atlatıcsm bugunlerıde ınsallah..canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun üzme kendini herşeyde bi hayır vardır. ağla atma içine ama sürekli aklına getiripte kendine eziyet etme. eşinle birlikte aşarsınız bunu. allah en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin canım.
canım ben mobilyalarımı rapsodi mobilyadan aldım. yatak odası oturma grubu orta sehpa tv ünitesi masa 6 sandalye birde konsol 7.500 e aldık. ama bi hata yaptım koltuklarım çok büyük şu anda oturduğum eve sığıyor ama lojmanda oturmak zorunda kalsam sığmicak sanırım. beyaz eşyalarımızıda boshdan aldık. fırınlı ocakmı alsam set üstü ocakmı alsam diye çok düşündüm ayrı fırın alırım dedim. ama ayrı fırın alan kimse memnun değil fırını taşı getir götür sonra tepsileri çok küçük falan o yüzden fırınlı ocak aldım memnunum beyaz eşyalarımdan. mobilyalarımda çok güzeller ama nasıl olacak bilmiyorum.
çok büyük olmayan mobilyalar al canım birde ucuza koşma pişman olursun normal fiyatlarda olsun öyle çok pahalıda olmasın kalitesi önemli zaten. kalitesiz ürün alırsan bi taşınmada mahvolur zaten evden eve nakliyatlara vereceksin başında durursanda iyice sardırırsın bişeycikler olmaz. şu an tayini çıkan bi arkadaş var 6 yıllık evli hala ilk eşyalarını kullanıyor bişeyde olmamış 4 kezde taşınmışlar. kaliteli olunca bişey olmuyo demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?