Asker Eşleri

ağrıya çıktı canım tayinimiz.adanaya bişeler oldu bu sene yanmıyoruz çok güzel havaa

hayırlı olsun tayininiz canım..
ya adana bile sıcak değil batman niye böle kızım sıcaktan uyuyamıyor..

bugün tuvalet eğitimine başladım sıcaktan stres oldum..pes ettim anlamayacak gibi zaten eşim daha ilk gün olacak tabi bunlar diyor ama bir gün ona bıraksam ne yapar acaba

teşekkürler canım:)kızın ne kadarlık iblmiyorum ama çocuk kendini hazır hissetmiyorsa yani kasları gelişmemişse henüz skın zorlama canım..tuvlet eğitimindeki yaşananlar bütün hayatı etkiliyor..ama hazırsa saatlere bölebilirsin

21 aylık canım..haklısın çok ilginç ki tuvalet eğitimi kişiliğin ön parçalarını oluşturuyormuş.. işte bu yüzden stresli yaklaşmamam lazım kızıma.. annemle dalga geçiyorum kimbilir bana nasıl öğrettin ben böyle olmuşum diye
fiziksel we zihinsel gelişimi normal allaha şükür.. ama mesane kaslarını kullanabilr mi bilemiyorum..ben işin kolay tarafına kaçmak istiyorum sanırım ama annelik sabır gerektiriyor işte..

Canım merhaba,biz de sıcaktan bayılanlardanız. Urfa-Batman-Diyarbakır yanıyor diyordu hava durumunda. Dam sezonu açıldı burada Tuvalet eğitimi konusunda zorlama kızını. Gereken gelişimi tamamlaması gerekiyor.O da şu şekilde anlaşıyor gece tuvaletini kaçırıyor mu yoksa tutuyor mu? Genel itibariyle tutabiliyorsa başlayın. Bunlar kitaplardan,eğitim,gelişim derslerinden öğrendiklerimiz canım,tabiki bu eğitimi vermiş anneler daha iyi aydınlatırlar seni.

merhaba dam sezonu açıldı we damdan düşenler yüzünden eşim karakoldan gelemiyor eve:82:

çok sewindim werdiğin bilgiye benim dewam etmem lazım sanırım..gece olayını bilmiyordum..yarından itibaren tekrar başlıcam..çok teşekkürler :)

derin siz nerdeydiniz..yaştan we çocuktan dolayı hafızayı resetledim istemeyerek

Sabır ve ödülle ilerle tatlım. Her doğru adımında ödüllendir kızını Çok normal unutman tatlım,kaç kişi yazıyor karışıyor doğal olarak. Biz Urfa'dayız. Damdan düşmeler burdada var Geçenlerde Batman'a da geldik. Hasankeyf'e gelmiştik Batman'a da geçtik. Merkezi gayet güzelmiş,beğendik biz

ödüllendiricem onu yarın bi olsun :)
ewet batman güzel şehirdir..biz küçük bir beldedeyiz..çok doğu şehrine göre gelişmiş bir yer batman..

ödüllendiricem onu yarın bi olsun :)
ewet batman güzel şehirdir..biz küçük bir beldedeyiz..çok doğu şehrine göre gelişmiş bir yer batman..

Kaç yaşında kızın? Evet bize de önerdiler gidin bi kahvaltı yapın dediler. Biz de umutsuz olarak geldik fakat beklentilerimizn çok çok üstünde bi yer çıktı Batman.

Slmm kızlar nasıldınız bizde şimdi ablamla alışverişe çıkışda Çarşamba gunü paşamın dogum gunü onada hediye fln bakıcaz:))

slm kızlar bende inşallah aranıza katılmak istiyorum 5 yıllık bir ilişkim var uzmanlığa uğraşıyoruz vallahi şuan tek istediğim asker eşi olabilmek (uzman çavuş)

babam asker kimseye tavsiye etmiyorum
böyle bir şeyi kaldırmak her bünyeye uymuyor
lütfen iyi düşünün
sivil hayattan cazip görünebilir ama içinde olduğunuzda çok zorluğu var
normal bir hayat yaşamak varken böyle bir zorluğu seçmeyin

slm hanımlar nasılsınız bakalım bir gün girmiyorum bir sürü şey konuşulmuş oluyor geçmişi okumaya korkuyorum o sırada oglum uyanacak diye şimdide aynı durumdayım umarım herkes iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…