Selam canım, iyidir sen nasılsın
iyi ben de..çok sıcak çook bayıliciiim:82:
tayininiz nereye çıkmıştı
ağrıya çıktı canım tayinimiz.adanaya bişeler oldu bu sene yanmıyoruz çok güzel havaa
hayırlı olsun tayininiz canım..
ya adana bile sıcak değil batman niye bölekızım sıcaktan uyuyamıyor..
bugün tuvalet eğitimine başladım sıcaktan stres oldum..pes ettim anlamayacak gibi zateneşim daha ilk gün olacak tabi bunlar diyor ama bir gün ona bıraksam ne yapar acaba
teşekkürler canım:)kızın ne kadarlık iblmiyorum ama çocuk kendini hazır hissetmiyorsa yani kasları gelişmemişse henüz skın zorlama canım..tuvlet eğitimindeki yaşananlar bütün hayatı etkiliyor..ama hazırsa saatlere bölebilirsin
hayırlı olsun tayininiz canım..
ya adana bile sıcak değil batman niye bölekızım sıcaktan uyuyamıyor..
bugün tuvalet eğitimine başladım sıcaktan stres oldum..pes ettim anlamayacak gibi zateneşim daha ilk gün olacak tabi bunlar diyor ama bir gün ona bıraksam ne yapar acaba
Canım merhaba,biz de sıcaktan bayılanlardanız. Urfa-Batman-Diyarbakır yanıyor diyordu hava durumunda. Dam sezonu açıldı buradaTuvalet eğitimi konusunda zorlama kızını. Gereken gelişimi tamamlaması gerekiyor.O da şu şekilde anlaşıyor gece tuvaletini kaçırıyor mu yoksa tutuyor mu? Genel itibariyle tutabiliyorsa başlayın. Bunlar kitaplardan,eğitim,gelişim derslerinden öğrendiklerimiz canım,tabiki bu eğitimi vermiş anneler daha iyi aydınlatırlar seni.
derin siz nerdeydiniz..yaştan we çocuktan dolayı hafızayı resetledim istemeyerek
Sabır ve ödülle ilerle tatlım. Her doğru adımında ödüllendir kızınıÇok normal unutman tatlım,kaç kişi yazıyor karışıyor doğal olarak. Biz Urfa'dayız. Damdan düşmeler burdada var Geçenlerde Batman'a da geldik. Hasankeyf'e gelmiştik Batman'a da geçtik. Merkezi gayet güzelmiş,beğendik biz
ödüllendiricem onu yarın bi olsun :)
ewet batman güzel şehirdir..biz küçük bir beldedeyiz..çok doğu şehrine göre gelişmiş bir yer batman..
Yalan söylüyor
slm kızlar bende inşallah aranıza katılmak istiyorum 5 yıllık bir ilişkim var uzmanlığa uğraşıyoruz vallahi şuan tek istediğim asker eşi olabilmek(uzman çavuş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?