Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben çok mutluyum,bebeğimin ilk hareketlerini hissattim bu gün:) Çok güzel bir duyguymuş...Bugün sık sık hareket etti ve hissedebiliyorum artık. Sanki ayaklarıyla karnıma dokunuyor:) Henüz tekmeleme diyemeyiz ama bi faaliyet var:)))
derincim çok sevindim adına kendi hamileliğim geldi aklıma kelebekler uçuşuyo gibi oluyodur içinde ayyy çok heyecan verici.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben çok mutluyum,bebeğimin ilk hareketlerini hissattim bu gün:) Çok güzel bir duyguymuş...Bugün sık sık hareket etti ve hissedebiliyorum artık. Sanki ayaklarıyla karnıma dokunuyor:) Henüz tekmeleme diyemeyiz ama bi faaliyet var:)))
oooo seninki anne ben burdayım demeye başlamışallahım çok güzel bir duygudur eminim umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza..derinciğim sen hamilesin duaların kabul olur benim için de dua et ben de alayım bebişimi kucağıma
derincim çok sevindim adına kendi hamileliğim geldi aklıma kelebekler uçuşuyo gibi oluyodur içinde ayyy çok heyecan verici.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
eveeeeet evi depoda olanlar kervanına katıldım hadi hayırlı olsun
aaaaa neden????
eveeeeet evi depoda olanlar kervanına katıldım hadi hayırlı olsun
Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben çok mutluyum,bebeğimin ilk hareketlerini hissattim bu gün:) Çok güzel bir duyguymuş...Bugün sık sık hareket etti ve hissedebiliyorum artık. Sanki ayaklarıyla karnıma dokunuyor:) Henüz tekmeleme diyemeyiz ama bi faaliyet var:)))
oooo seninki anne ben burdayım demeye başlamışallahım çok güzel bir duygudur eminim umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza..derinciğim sen hamilesin duaların kabul olur benim için de dua et ben de alayım bebişimi kucağıma
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?kocişin izinler iptal olduyanımda olucaktı dün ama gelemedi.olsun sabır son 3 gün:)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?kocişin izinler iptal olduyanımda olucaktı dün ama gelemedi.olsun sabır son 3 gün:)
bizimki de iptal olmuştu canımcım üzülme..hayırlısı olsun..geç olsun güç olmasın:))
selam kızlar:)made hayırlı olsun deponuz şimdi annenlerde mi kalıyorsun canım.
özlem ne zaman belli olcak kuzum..dualarım seninle inşallh...daha neler var kaçırıyorum yavs:)
selam kuzu..yarın açıklanacak diye biliyoruz..eşim aradı ama 22 sinden önce açıklamazlar demişlerr...offff çıldiriiccciimmm...sizin belli mi il içi??
selam kızlarrrrr:81::81:
selam pazar güzeli:)anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?