Asker Eşleri

Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben çok mutluyum,bebeğimin ilk hareketlerini hissattim bu gün:) Çok güzel bir duyguymuş...Bugün sık sık hareket etti ve hissedebiliyorum artık. Sanki ayaklarıyla karnıma dokunuyor:) Henüz tekmeleme diyemeyiz ama bi faaliyet var:)))

oooo seninki anne ben burdayım demeye başlamış allahım çok güzel bir duygudur eminim umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza..derinciğim sen hamilesin duaların kabul olur benim için de dua et ben de alayım bebişimi kucağıma

derincim çok sevindim adına kendi hamileliğim geldi aklıma kelebekler uçuşuyo gibi oluyodur içinde ayyy çok heyecan verici.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

bugün eşimin ilk babalar günü ama o nöbetçi..biz yine oğlumla ikimiziz..napalım sağlık olsun..atladık arabaya oğlumla bruncha gittik bir de havuz keyfi ama bi yanımız eksikti .. bugün anladım ki eşim bizim herşeyimiz..Allah hiçbirimizin çocuğunu babasız bırakmasın başımızdan eksik olmasınlar ..

Amin canım...Allah isteyen herkese nasip etsin. Hep dua ediyorum tatlım ama senin için özellikle edicem Güzel haberlerini bekliyoruz

derincim çok sevindim adına kendi hamileliğim geldi aklıma kelebekler uçuşuyo gibi oluyodur içinde ayyy çok heyecan verici.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Evet canım aynen öyle,o duyguyu bi de babsına aşık olduğumda yaşamıştımAminn canım amin...

eveeeeet evi depoda olanlar kervanına katıldım hadi hayırlı olsun

zuzum deponuz hayırlı olsun....kaça tuttunuz? lojman mı belkiyosunuz?

oy oooyyyy harika enfes duygu yaaa..tadını çıkar bebişim

özlemcim darısı başına olsun...inşallah en kısa zamanda alırsın tatlıcım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?kocişin izinler iptal olduyanımda olucaktı dün ama gelemedi.olsun sabır son 3 gün:)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?kocişin izinler iptal olduyanımda olucaktı dün ama gelemedi.olsun sabır son 3 gün:)

il içilerin heyecanıyla beklemekteyim nasıl olduğumu sen tahmin et...off yine mi etelendi..neyse geç olsun güç olmasın kısa zamanda kavuşun..sen nasılsın bebik nasıl

birtanem aylık 150 tl,lojman beklemiyoruz annemin karşı apartmanında bi ve boşalacak,ordak oturanlarda asker onların çıkmasını bekliyoruz lojman sayılabilir tabi:)

benim eskişehirde oturduğum lojman yeni bir lojmandı ve çok güzeldi dahada öyle bi lojmanda oturamam sanırım

selam kızlar:)made hayırlı olsun deponuz şimdi annenlerde mi kalıyorsun canım.
özlem ne zaman belli olcak kuzum..dualarım seninle inşallh...daha neler var kaçırıyorum yavs:)

selam kızlar:)made hayırlı olsun deponuz şimdi annenlerde mi kalıyorsun canım.
özlem ne zaman belli olcak kuzum..dualarım seninle inşallh...daha neler var kaçırıyorum yavs:)

selam kuzu..yarın açıklanacak diye biliyoruz..eşim aradı ama 22 sinden önce açıklamazlar demişlerr...offff çıldiriiccciimmm...sizin belli mi il içi??

selam kuzu..yarın açıklanacak diye biliyoruz..eşim aradı ama 22 sinden önce açıklamazlar demişlerr...offff çıldiriiccciimmm...sizin belli mi il içi??

üf ya stres stres...ömürden ömür gidiyor resmen...bizim belli canım ya sınıftan dolayı oluyor sanırım yani bilmiyorum da tam.kız ne zaman görüşek aaa aynı şehirdeyiz bi görüşemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…