üf ya stres stres...ömürden ömür gidiyor resmen...bizim belli canım ya sınıftan dolayı oluyor sanırım yani bilmiyorum da tam.kız ne zaman görüşek aaa aynı şehirdeyiz bi görüşemedik
il içilerin heyecanıyla beklemekteyim nasıl olduğumu sen tahmin et...off yine mi etelendi..neyse geç olsun güç olmasın kısa zamanda kavuşun..sen nasılsın bebik nasıl
biz iyiyiz canım ya iyileşmeye çalışıyoruz ana oğul:)inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım.merakla bekliyorum bende...
slm canım...hoşgeldin
Bırakmam ki hele bir ayrılsın yanımdan yapisicm birakmicam hic:)
Nöbete de gidersin sen şimdi, araziye de çıkarsın
hahahahhehehehhihihi kırma kızın hevesini dur hele...biz de bu laflara kanmadık mı
valla benim eşim her zaman çok gerçekciydi bile bile mi gittim ne
Kızlar merhaba,nasılsınız? Ben çok mutluyum,bebeğimin ilk hareketlerini hissattim bu gün:) Çok güzel bir duyguymuş...Bugün sık sık hareket etti ve hissedebiliyorum artık. Sanki ayaklarıyla karnıma dokunuyor:) Henüz tekmeleme diyemeyiz ama bi faaliyet var:)))
Nöbete de gidersin sen şimdi, araziye de çıkarsın
biz gitmedik bacım atladık...benim koca da anlatmaya çalıştı ama ben bulmuşum kocayı bırakır mıyım ehe ehe
hahahahhehehehhihihi kırma kızın hevesini dur hele...biz de bu laflara kanmadık mı
slm kızlar istanbuldan döndüm yarım saat önce bol bol lışveriş yaptım çokta rahatladım bugün mango ve batige dadandım çok güzel şeyler aldım
sıra ayakkabıda onlara uygunda bir kaç ayakkabı almam lazım
Ohhh süper süper,geziler alışverişlerMango deme canım, içim burkuluyor Burada yok da...Ankara'ya gidince kendimi atıcam ankamall'e,gerçi o zamana kadar üstüme olmaz onların hiç biri,artık xl falan alırım ne bulduysam
selam kızlar:)made hayırlı olsun deponuz şimdi annenlerde mi kalıyorsun canım.
özlem ne zaman belli olcak kuzum..dualarım seninle inşallh...daha neler var kaçırıyorum yavs:)
Kızlar doktorumuz aradı perşembe günü kontrol vardı,izne gidecekmiş bugün gelin dedi. Bizde gittik,bebişin cinsiyeti belli oldu...% 90 erkek dedi. Hislerimde yanılmadım sanırım. Oğluş geliyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?