Asker Eşleri

üf ya stres stres...ömürden ömür gidiyor resmen...bizim belli canım ya sınıftan dolayı oluyor sanırım yani bilmiyorum da tam.kız ne zaman görüşek aaa aynı şehirdeyiz bi görüşemedik

canım valla biz haftaya gidiyoruz galiba bu hafta da pasaport işlemleriyle uğraşacam ailemin yanına gitcem ben de inşllah müsait bi zaman da görüşürüz yaa ben de çok istiyorum

il içilerin heyecanıyla beklemekteyim nasıl olduğumu sen tahmin et...off yine mi etelendi..neyse geç olsun güç olmasın kısa zamanda kavuşun..sen nasılsın bebik nasıl

biz iyiyiz canım ya iyileşmeye çalışıyoruz ana oğul:)inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım.merakla bekliyorum bende...

Daha neler yapacak neler,

slm kızlar istanbuldan döndüm yarım saat önce bol bol lışveriş yaptım çokta rahatladım bugün mango ve batige dadandım çok güzel şeyler aldım
sıra ayakkabıda onlara uygunda bir kaç ayakkabı almam lazım

Ohhh süper süper,geziler alışverişler Mango deme canım, içim burkuluyor Burada yok da...Ankara'ya gidince kendimi atıcam ankamall'e,gerçi o zamana kadar üstüme olmaz onların hiç biri,artık xl falan alırım ne bulduysam

bulursun tatlım üzülme çok var her bayana hitap eden kiyafet var oh bulduğunu alırsın

Kızlar doktorumuz aradı perşembe günü kontrol vardı,izne gidecekmiş bugün gelin dedi. Bizde gittik,bebişin cinsiyeti belli oldu...% 90 erkek dedi. Hislerimde yanılmadım sanırım. Oğluş geliyor:)))

Kızlar doktorumuz aradı perşembe günü kontrol vardı,izne gidecekmiş bugün gelin dedi. Bizde gittik,bebişin cinsiyeti belli oldu...% 90 erkek dedi. Hislerimde yanılmadım sanırım. Oğluş geliyor:)))

ayy süperrrr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:)bu haftada hareket etmesinden belli zaten erkek olduğu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…