Kızlar doktorumuz aradı perşembe günü kontrol vardı,izne gidecekmiş bugün gelin dedi. Bizde gittik,bebişin cinsiyeti belli oldu...% 90 erkek dedi. Hislerimde yanılmadım sanırım. Oğluş geliyor:)))
Amin canım sana da aynı şekildeayy süperrrr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:)bu haftada hareket etmesinden belli zaten erkek olduğu:)
benim içime erkek doğuyor demiştim yanılmadımçok sevindim sağlıcakla doğar inş.
Amin canım sana da aynı şekildeEvet evet kıpır kıpır dünden beri
Evet sen de öyle tahmin etmiştin canım,tebriklerAminnn darısı size olsun evleninde bi
aminnn canım :82: ben beişten önce evliliği bir halletmeliyim kaldı düğüne 109 gündaha çok var nasıl geçicek :44:
Kızlar doktorumuz aradı perşembe günü kontrol vardı,izne gidecekmiş bugün gelin dedi. Bizde gittik,bebişin cinsiyeti belli oldu...% 90 erkek dedi. Hislerimde yanılmadım sanırım. Oğluş geliyor:)))
Ooo hemen geçer hemenHazırlıklarla zaman geçer gider...En güzel zamanlar bunlar tatlı heyecanlar Yorgunluktan nasıl uyuduğumu bilmezdim bende koşuşturmaktan.
aminnn canım :82: ben beişten önce evliliği bir halletmeliyim kaldı düğüne 109 gündaha çok var nasıl geçicek :44:
Emin ol çabucak geçiyor,
Canım benim, ismi de belli olmuş galiba, bak ben sana dedim hemen gösterir diye...
inş. hemen geçer hayırlısıyla olur düğünümüzçok evlenmek istiyorum çok aşığım
inş. hemen geçer hayırlısıyla olur düğünümüzçok evlenmek istiyorum çok aşığım
kemerden selamlar kızlar, haftaya dönüyoruz hepinizi öpüyorum
hayırlı olsun canım ...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar doktorumuz aradı perşembe günü kontrol vardı,izne gidecekmiş bugün gelin dedi. Bizde gittik,bebişin cinsiyeti belli oldu...% 90 erkek dedi. Hislerimde yanılmadım sanırım. Oğluş geliyor:)))
mataranim bacım hoşgeldin,özlemi hiç görmedim ya
hoşbulduk kuzum...ne habersin evde tekim yine ...zimmet olayları varmış eşimin kaç gündür bitmedi gitti ya
ayy evet ya ne uzun iştir o bizimkide geçen hafta öyleydi...ne zaman ilişik kesiyosunuz?
ayın sonunda kesecekmiş canım 15 gün meyil izni sonra ağrıda başlayacak işte...hayırlısıyla bir kesebilseydi listeyi gördüm o gün len bir sayfalık kağıtlar bilem varyani benide zimmetleyeekler neredeyse bide gelen tak. komutanı devrettiğinden tekrar alacak ayhhh çok sıkıcııı
lojmanı boşaltırkende bi ton işi var habire birilerine bişey imzalatacak ilişik keserkende:)ay mata vaveylanın açtığı topiği okudum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?