Asker Eşleri

Kızlar doktorumuz aradı perşembe günü kontrol vardı,izne gidecekmiş bugün gelin dedi. Bizde gittik,bebişin cinsiyeti belli oldu...% 90 erkek dedi. Hislerimde yanılmadım sanırım. Oğluş geliyor:)))

benim içime erkek doğuyor demiştim yanılmadım çok sevindim sağlıcakla doğar inş.

ayy süperrrr allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:)bu haftada hareket etmesinden belli zaten erkek olduğu:)
Amin canım sana da aynı şekilde Evet evet kıpır kıpır dünden beri

benim içime erkek doğuyor demiştim yanılmadım çok sevindim sağlıcakla doğar inş.

Evet sen de öyle tahmin etmiştin canım,tebrikler Aminnn darısı size olsun evleninde bi

Amin canım sana da aynı şekilde Evet evet kıpır kıpır dünden beri

Evet sen de öyle tahmin etmiştin canım,tebrikler Aminnn darısı size olsun evleninde bi

aminnn canım :82: ben beişten önce evliliği bir halletmeliyim kaldı düğüne 109 gün daha çok var nasıl geçicek :44:

Kızlar doktorumuz aradı perşembe günü kontrol vardı,izne gidecekmiş bugün gelin dedi. Bizde gittik,bebişin cinsiyeti belli oldu...% 90 erkek dedi. Hislerimde yanılmadım sanırım. Oğluş geliyor:)))

Canım benim, ismi de belli olmuş galiba, bak ben sana dedim hemen gösterir diye...

Ooo hemen geçer hemen Hazırlıklarla zaman geçer gider...En güzel zamanlar bunlar tatlı heyecanlar Yorgunluktan nasıl uyuduğumu bilmezdim bende koşuşturmaktan.

inş. hemen geçer hayırlısıyla olur düğünümüz çok evlenmek istiyorum çok aşığım

hayırlı olsun canım ...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kemerden selamlar kızlar, haftaya dönüyoruz hepinizi öpüyorum

süper süper:)seminer bitince bizde gideceğiz tatile inşallh...hakettik artık

bu arada özlemden haberi olan var mı..tayin işi ne oldu?

ayy evet ya ne uzun iştir o bizimkide geçen hafta öyleydi...ne zaman ilişik kesiyosunuz?

ayın sonunda kesecekmiş canım 15 gün meyil izni sonra ağrıda başlayacak işte...hayırlısıyla bir kesebilseydi listeyi gördüm o gün len bir sayfalık kağıtlar bilem varyani benide zimmetleyeekler neredeysebide gelen tak. komutanı devrettiğinden tekrar alacak ayhhh çok sıkıcııı

lojmanı boşaltırkende bi ton işi var habire birilerine bişey imzalatacak ilişik keserkende:)ay mata vaveylanın açtığı topiği okudum yine

lojmanı boşaltırkende bi ton işi var habire birilerine bişey imzalatacak ilişik keserkende:)ay mata vaveylanın açtığı topiği okudum yine

off sorma arada bir bende bakıyorum vaveylanın yazılarına..hatta eşiyle ilgili yazıları varya içim yanıyor okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…