nşanlın kaç kız?
hahay süperbiide ismini derin koydummu üçe katlarsınız artık kız yazık kocana haber vereydin üsteğmen maaşıyla olcak iş değil bu akşam taksiye çıksın
ama kesinlikle evlilik aşkı bitiriyor diyenlere diyeceğim tek şey var...evlendikten sonra ben kocama deli gibi aşığıııııııııııııııım
teşekkür ederim monarosa 22 ilgin için meslektaşız galiba sen ne öğretmenisisn ben sını öğrt .
Yetişemeyiz bacım,bi de benim öğretmen maaşı var o da ortada zaten. 20 gr altın ederYok yok kaçakçılık yapacak Kaçak çay,hap
Bitmezzzzzz
Hoş geldin,ben de sınıf öğretmeniyim
167 tatlım :44:ben topuklu ayakkabı giyemiycem ama olsun paşam yanımda olsunda terliksiz bile gezerim
167 tatlım :44:ben topuklu ayakkabı giyemiycem ama olsun paşam yanımda olsunda terliksiz bile gezerim
Mersine gidince ilk işim tantuni yemek ve acılı şalgam suyu içmek oacak inşallah bayılırım bu ikiliye mersinli arkadaşlarım sayesinde bağımlısı oldum zaten oğlum da en çok buna seviniyo
Mersine gidince ilk işim tantuni yemek ve acılı şalgam suyu içmek oacak inşallah bayılırım bu ikiliye mersinli arkadaşlarım sayesinde bağımlısı oldum zaten oğlum da en çok buna seviniyo
Canım sen bi evlen paşandan her gün ayakkabı isteyeceksin
kiizlar naber
tesadüf e bak matarani kurufaaasülye yaptım pişmek üzere
Na haber kzılar? Dünürüm napıyon? Heralde burası kadar sıcak değil kızlar oralar
Embriyomuzun anasıBi de seninkide ibo oluyomuş Yaa küçük ibo olmak kolaymı? Urfanın sıcağına dayanacak. İçiyorum canım içiyorum. Sende de şişlik oluyormu?
çıkılmıyo zatenbide rahim baskı yapıyo düşün artık bi pet şişem var ölçüm o:)
evet türkiyenin nerdeyse en sıcak yerinden en soğuk yerine gidiyoruzşans mı nedir onu bilmiyorum ama birde a lardan gidiyorum hep...ankara adana ağrı
selam hatunlarrrr.. huhuhuuuu kimse yok mu?:124:
rica ederim.. ben ingilizce öğretmeniyim ama henüz atamam olmadı canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?