Asker Eşleri

hahay süperbiide ismini derin koydummu üçe katlarsınız artıkkız yazık kocana haber vereydin üsteğmen maaşıyla olcak iş değil bu akşam taksiye çıksın

Yetişemeyiz bacım,bi de benim öğretmen maaşı var o da ortada zaten. 20 gr altın ederYok yok kaçakçılık yapacak Kaçak çay,hap

ama kesinlikle evlilik aşkı bitiriyor diyenlere diyeceğim tek şey var...evlendikten sonra ben kocama deli gibi aşığıııııııııııııııım

Bitmezzzzzz
teşekkür ederim monarosa 22 ilgin için meslektaşız galiba sen ne öğretmenisisn ben sını öğrt .

Hoş geldin,ben de sınıf öğretmeniyim

Mersine gidince ilk işim tantuni yemek ve acılı şalgam suyu içmek oacak inşallah bayılırım bu ikiliye mersinli arkadaşlarım sayesinde bağımlısı oldum zaten oğlum da en çok buna seviniyo

Mersine gidince ilk işim tantuni yemek ve acılı şalgam suyu içmek oacak inşallah bayılırım bu ikiliye mersinli arkadaşlarım sayesinde bağımlısı oldum zaten oğlum da en çok buna seviniyo

ayy yenmez mi hiççç ben de hasret kaldım gideyim hemen ben de yicem.:)

Deme öyle deme,hamişler var biri de benim zaten made (dünürüm) şalgam aşeriyor,benim canım da tantuni ister şimdi

ayyy pardon yaaa valla hiçaklıma gelmedi hamişler, zaten ben tantuniden nefret ederm çok kötü ıyyyyyyyyyyyyyyyy iğrenç......

çıldırcem cidden bu ne bitmez zimmet işiydi aaaaa.....

yalnızlık sıcak hepsi bir yandan..yeni dizi başlamış..yazın izlerim bari :SS

Embriyomuzun anası Bi de seninkide ibo oluyomuş Yaa küçük ibo olmak kolaymı? Urfanın sıcağına dayanacak. İçiyorum canım içiyorum. Sende de şişlik oluyormu?

Kan dolaşımının iyi olması gerekiyor, bacak bacak üstüne atıp oturmamaya dikkat et, rahat ayakkabılar tercih et ve akşamları geldiğinde ayaklarını hafif yükselterek uzanarak biraz dinlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…