Asker Eşleri

merhaba canm..hayırlı olsun tayin yeriniz...mersin güzel şehir tabi ama ben en çok forumunu birde göksel tantunisini seviyordum...malum adanaya 1 saaat bile değil...ne güzel gidiyorduk...

Mersin'e hiç gitmedim ama tantunisine bayılıyorum Hamileler siz duymamış olun

iyiyim caım.. saol...

bu seçim öncesi puanlar düştü baya ama en az bi 77 falan almak lazım.. ben hiç hazırlanmadım canm inşallah seneye atanırım...

Biraz çalışsan yaparsın tatlım kesinlikle, ben iki kere girdim ilkinde hiç çalışmadan 78 almıştım, ama yetmedi tabi, ikincisinde çalışıp 90 aldım ve atandım Hem de ilk tercihime , kadrolu

Biraz çalışsan yaparsın tatlım kesinlikle, ben iki kere girdim ilkinde hiç çalışmadan 78 almıştım, ama yetmedi tabi, ikincisinde çalışıp 90 aldım ve atandım Hem de ilk tercihime , kadrolu

branş neydi canım? ben ingilizceci olduğum için gk gy konusunda pek iyi değilim özellikle matematikte...
eğer temelin iyiyse çalışmadan alırsın ama işte senelerdir ingilizceyle uğraşınca diğerleri eksik kalıo
ahh bi ingilizce sınav yapsalar bana bitiririm olayı tebrik ederim buarada canm 90 süper:)

Son düzenleme:
anam topikteki hatunların özelliklerini saymakla bitiremiyorum hem hamaratlar,hem güzeller,hem zekiler:)benim hakkariye yada şırnağa hazine avukatı olarak atanabilmem için 92 almam gerekiyodu en az:)

Fen ve Teknoloji canım, matematiğim iyiydi benim, ama emin ol bütün fen ve teknoloji öğretmenlerinin öyle. Senin için de aynı şey geçerli, senin kötüyse diğer ingilizce öğretmenleri de aynı durumda. Sen kendi branşındakilerle yarışıyorsun unutma

anam topikteki hatunların özelliklerini saymakla bitiremiyorum hem hamaratlar,hem güzeller,hem zekiler:)benim hakkariye yada şırnağa hazine avukatı olarak atanabilmem için 92 almam gerekiyodu en az:)

Azmet canım alırsın, Hakkari dağlarını delersin. Çalışmıyor musun sen? Yani özel sektörde de olsa.

yoo çok iyi matematiği olanlar da var ve zaten sadece matematikle de bitmiyor olay..
hepsinde iyi olmak lazım
tabiki ingilizce öğretmenleriyle yarışıyorum ama benm takıldığım olay diğer bütün bölümler
kensi branşlarıyla ilgili soruları çözerken müzik öğretmeni, ingilizce öğretmeni vs hiç alakası
olmadığı soruları çözmek zorunda kalıyor.. ve malesef ingilizcesi çok iyi olmayan bir kişi sırf kpssyi geçtiği için niteliksiz öğretmen oluyor
benim sitemimim buna...

ben öğretmenlerin böyle bir sınava tabi olmasına karşıyım bence eğitim fakültelerinin sayısını azaltacak ve mezunlarının hepsini alacak başka türlü olmaz

ben öğretmenlerin böyle bir sınava tabi olmasına karşıyım bence eğitim fakültelerinin sayısını azaltacak ve mezunlarının hepsini alacak başka türlü olmaz
evet kayılıyorum..
bir de şu var belli bir emeklilik yaşı olmalı bence..
geçen sene staja gitiğim okulda ingilizce öğretmeni 60ına yaklaşmış bir bayandı
ve ben şok oluyordum onun ders anlatışını izlerken..yanlış anlaşılmasın beğenmemek falan değil
ama yeni nesile uygun ve onların ihtiyaçlarını karşılayacak bir şekilde anlatımı yoktu..

Bir ara bakan hanım bu fikirdeydi ama............ tey tey
Bir de atanınca aday öğretmen olarak göreve başlıyorsun ve adaylığının kalkması için milli eğitim müdürlüğünün açtığı bir kursa devam ediyorsun. tekrar bir iki sınava daha girip adaylığını kaldırıyor öğretmen oluyorsun. Bin dereden su yani...

ay mono benim birlikte çalıştığım(daha doğrusu kendi çalışmayan) avukat 63 yaşında bilgisayar kullanamıyor dolayısı ile dilekçe yazamıyor,icra hukuku değişti onun bundan haberi yok,hacze çıkmıyo,duruşmaya girmiyo ama benden çok maaaş alıyo düşün artık,idare mahkemelerine cevap dilekçesi vermemiş yani bir avukatın yapmaması gereken herşeyi yapıyo anlayacağın ve utanmadan daha iki yılım var diyo

bizde aday memur sınavına girdik ilk altı ay ve son altı ay olmak üzere

daha neler var neler.. hiç şaşırmadımm..
sonra türkiye neden böyle, öğrenciler neden başarısız, şu kurum neden böyle diye ağlaşırlar.
valla mesleklerimiz adına çok acı şeyler bence üzerinde düşünülmesi, değiştirilmesi gereken şeyler..

Son düzenleme:

Süpermiş, herkes yapamaz bak onun yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…