Asker Eşleri

selammm kızlar ayeser_ ben geliyom sen kaçıyon yaaa....madeciğim hakkariye mi geliyon gıı öle bişeler okudum sanırsam ben de atanmak istiyorum ben de kadro istiyorum monacığım sana katılıyorum yaa ben türkçeciyim niye matematikten sınıyolar yaaa..üzülme kuzum ben inanıyorum çalışınca olurr...hem neydi evde oturmak daha güzelll

ooooo sweet gelmiş hoşgeldin canım bittimi tatilinizbende nasipse 3 ay sonra çıkıcam tatile

sweettttt bize hakkari merkez çıktııııııııııııııı.....sweet geçmişi okuyo bu arada. 3 gün önce yazdığım şeyi beğendi....uleeeeeeeennn ses verin yaaa kimse yokmuuuuuu

selam kızlaaar, hoşbulduuuk, geçmişi okumaktan yazamadım ama güzel haberler aldım çok sevindim özlemcim, dualarımız tuttu demek, çok mutlu olursunuz canım inş, görevi de rahattır inş. derincim bebiş erkekmiş, hayırlı olsun tatlım oğluş annesi olucaksn ne güzel
yeni gelen arkadaşlarımız olmş hoşgelmişler hepsi
tatilden dün döndük evimize geldik kızlar çok yoruldum, insanın evi gibisi yok valla. pzartesi işe başlayacağım, sonra eşimin meyil izni var 15 gün kadar. temmuzun ortasında gidicek. düşünmek istemiyorum, sanki hiç gitmicekmiş gibi geçiyor günler.

hoşgeldin canım..
hayırlısı olsun hep beraber ayrılmayacağınız günleriniz de yakındır inşallah..herşey için sabır..

sağol kuzum yaaa sorma çok mutluyum...allahım sizi de en kısa zamanda kavuştursun...insan nelere alışmıyoki yeter ki sağlık olsun sen de bol bol dua et..tatil yaptınız ohhh misss tadını çıkarın 15 günün

hoşgeldin canm:) nasılsın?

selam monarosacm, iyiyim, tatil güzeldi. havalar çok sıcak olmadığı için erken gittiğimiz iyi oldu. 10 gün kadar gezdik, çok güzel yerleri var memleketin ama her yer turist, memleketin sefasını yabancılar çekiyor cefasını bizim beyler

bişey sorcam face den beni ekleyen arkdaş kim idü.. nicki hatırlayamadım..ismi betül olan kimdir:82:

selam okyonuscum nişanlılık nasıl geçiyor, beklemek zor ama güzeldir bir yıl oldu evleneli neredeyse nasıl geçti anlamadım ben

slm canım nişanlılık iyi çok şükür nişanlım tatbikatta arazide hazırlıklar durdu o yüzden :44: pazartesi evi tutucaz sanırım sonra ankaraya kursa gidicek agustos başı yapıcaz hazırlıkları 2 ayda tamamlıycaz inş. güzel telaşlar ama ayrıı şehirlerde olmak çok kötü

inş. eşin sağ sağlim tamamlar görevini gelir Allah yardımcınız olsun inş. bidaha ayrılık yaşamazsınız sizin içinde zor bir dönem bşlıycak sabırlı olucaz herzaman bu meslekte bunu öğrenmeye başladım yavaş yavaş

ohh ne güzel olmuşşş valla süperrr.

evet ya yabancılar sürüyor sefasını, her yerde rus

biz ağustosta çıkcaz ramazan olcak ama napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…