sweettttt bize hakkari merkez çıktııııııııııııııı.....sweet geçmişi okuyo bu arada. 3 gün önce yazdığım şeyi beğendi....uleeeeeeeennn ses verin yaaa kimse yokmuuuuuu
selam kizlar
bu sefer kaçanı dövcem haa
sweet cevap yaz bize özledik senii nasıldı tatilin
selam kızlaaar, hoşbulduuuk, geçmişi okumaktan yazamadım ama güzel haberler aldım çok sevindim özlemcim, dualarımız tuttu demek, çok mutlu olursunuz canım inş, görevi de rahattır inş. derincim bebiş erkekmiş, hayırlı olsun tatlım oğluş annesi olucaksn ne güzel
yeni gelen arkadaşlarımız olmş hoşgelmişler hepsi
tatilden dün döndük evimize geldik kızlar çok yoruldum, insanın evi gibisi yok valla. pzartesi işe başlayacağım, sonra eşimin meyil izni var 15 gün kadar. temmuzun ortasında gidicek. düşünmek istemiyorum, sanki hiç gitmicekmiş gibi geçiyor günler.
selam kızlaaar, hoşbulduuuk, geçmişi okumaktan yazamadım ama güzel haberler aldım çok sevindim özlemcim, dualarımız tuttu demek, çok mutlu olursunuz canım inş, görevi de rahattır inş. derincim bebiş erkekmiş, hayırlı olsun tatlım oğluş annesi olucaksn ne güzel
yeni gelen arkadaşlarımız olmş hoşgelmişler hepsi
tatilden dün döndük evimize geldik kızlar çok yoruldum, insanın evi gibisi yok valla. pzartesi işe başlayacağım, sonra eşimin meyil izni var 15 gün kadar. temmuzun ortasında gidicek. düşünmek istemiyorum, sanki hiç gitmicekmiş gibi geçiyor günler.
hoşgeldin canm:) nasılsın?
selam kizlar
bu sefer kaçanı dövcem haa
selam okyonuscum nişanlılık nasıl geçiyor, beklemek zor ama güzeldirbir yıl oldu evleneli neredeyse nasıl geçti anlamadım ben
selam monarosacm, iyiyim, tatil güzeldi. havalar çok sıcak olmadığı için erken gittiğimiz iyi oldu. 10 gün kadar gezdik, çok güzel yerleri var memleketin ama her yer turist, memleketin sefasını yabancılar çekiyor cefasını bizim beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?