Asker Eşleri

hazalcım art niyet çıkarmadık ama soruna bakarsan nasıl bencilce olduğunu görürsün,ÖĞRETMENLERE YÖNELİK Bİ TEHDİT VAR MI? ee diğerleri ne olacak?bide olaylara bu kadar duyarsız olmamalı diye düşünüyorum hiçkimse,hakkariden bahsediyoruz muğla bodrumdan değil,az çok sende biliyosundur,terörün kol gezdiği yer işte...sen bide bunu eşlerini üç aydan üç aya belki gören ve operasyona çıkan insanların eşlerine soruyosun öğretmenlere yönelik tehdit varmı diye?

kız okyanus helal sana kızzzz...şimdi tam olarak asker eşi olmaya hazırsın işte tam bir asker eşi olacan

kız okyanus helal sana kızzzz...şimdi tam olarak asker eşi olmaya hazırsın işte tam bir asker eşi olacan

bu konuda çok hassasız sinirlendirdi hbrleri izlemiyor herhalde yurtsışında yaşıyor soruyor öğretmelere yönelik birşey varmı diye tamda yerine yazmış

bu konuda çok hassasız sinirlendirdi hbrleri izlemiyor herhalde yurtsışında yaşıyor soruyor öğretmelere yönelik birşey varmı diye tamda yerine yazmış

neyse boşverin kızlar,ben memuriyet tercihi yaparken hiç düşünmemiştim hakkari tunceli diye...hatta ilk tercihlerimdi...terörü aklıma bile getirmmeiştim nedense...bayrağın dalgalandığı yerde çalışırım demekki buymuşş..

kızlar ya duygulandık eşimle, evlendiğimiz salonu gördük behzat.ç de, 1 yıl oldu neredeyse. inş uzun yıllar birlikte olabilirz, bu ayrlıklar tez zamanda biter.
kızlar boşwerin bozmayın sinirlerinizi, yaşamayan anlamaz. allah kimsenin canını acıtmasın. benim eşim karakol komutanı, her gece operasyona çıkacak belki, ama o tehlikede değil, o benim kahramanım. korkmuyorum asla, hepimizin duaları onunla, sizinkilerle, asklerlerimizle polislerimizle olduğu sürece...korkması gerekn hainler korksun.

Son düzenleme:
kızlar ya duygulandık eşimle, evlendiğimiz salonu gördük behzat.ç de, 1 yıl oldu neredeyse. inş uzun yıllar birlikte olabilirz, bu ayrlıklar tez zamanda biter.

şimdi gözünüzün önüne gelmiştir herşey canm:) biter inşallah..çok uzun yıllarımız var daha hepimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…