bütün askerlerimize her zaman duacıyız.. neden bi art niyet çıkardınız ki bundanbenm de eniştem asker doğuda.. Allah hepsini korusun.. sadece ortam olarak nasıl hakkari nası bi yer şehir olarak vs. anlamında sormuştum. neyse yanlış anlaşıldım belli ki..iyi akşamlar
kıyamam yaaaa vardır bizlerinde kocalarıyla her sabaha uyanacağı günler arkadaşlar
made ağlattın beni
canımsın...biliyorum zaten...biz birtaneyle birbirimize davetiye göndermiştik ama nasip olmadı gidemedik
Sanki gelince hiç uyumayacak sürekli birbirimizi seyredecek gibiyiz. Çok özledik...
Allah kavuştursun canım,
kızlar hepiniz benim düğünüme geliceksiiz inş.şafak 103
dağda taşta vatanı için canını kanını ortaya koymuş evi yurdu dağlar karakollar olmuş askerler polisler her an kötü bir hbr gelicek diye yüreği ağzında bekleyen eşler var merak etme sevgiline birşey olmaz vatanı koruyan asker polisler olduğu sürece....
derinle ben bebişleri bekliyo olucaz o zaman keşke gelebilseydik
gelemeyenlere düğün salonundan naklen yayın yaparım
hatta kkya gir okyonus gelişmeleri de aynı anda yaz düğün esnasında
kız okyanus helal sana kızzzz...şimdi tam olarak asker eşi olmaya hazırsın iştetam bir asker eşi olacan
bu konuda çok hassasız sinirlendirdihbrleri izlemiyor herhalde yurtsışında yaşıyor soruyor öğretmelere yönelik birşey varmı diye tamda yerine yazmış
hatta kkya gir okyonus gelişmeleri de aynı anda yaz düğün esnasında
kızlar ya duygulandık eşimle, evlendiğimiz salonu gördük behzat.ç de, 1 yıl oldu neredeyse. inş uzun yıllar birlikte olabilirz, bu ayrlıklar tez zamanda biter.
kızlar ya duygulandık eşimle, evlendiğimiz salonu gördük behzat.ç de, 1 yıl oldu neredeyse. inş uzun yıllar birlikte olabilirz, bu ayrlıklar tez zamanda biter.
olur kk ya yazarım kaç altın toplandı fln
evet en önemli mevzu o zaten teeek teeekkkk bakmak lazım
evet en önemli mevzu o zaten teeek teeekkkk bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?