Asker Eşleri

kızlar biz 3 aylık evliyken herşeyimizi çaldılar evimize hırsız giridi o yüzden okyanus evde 1 lira dahi bırakma...ben evden 1 saatliğne çıktım gündüz vakti soydular herşeyimi. bileziklerimi bir kere bile takamadım

hadi yaa çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun bırakmıycam herşeyi banka kasasına koyucaz

ayy geçmiş olsun kıyamam yaaaa,kasaya koymak lazım kızlar

pisliklerrr haram olsun inaşşallah.... ben de takmadım hacı gerek yok takmaya:) benim de hepsi eve gitti işte arkasından el salladım:)

Herkese iyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Bi ara gerilmiş topiğimiz iyi cevaplar vermişsiniz,hepiniizn eline sağlık Sweet tatlım hoşgeldin nasıldı tatil? Okyonus gittimi paşan? İyimiyidi hafta sonunuz? Özlemcim tekrar geçmiş olsun canım. Dünürüm nasılsınız? Embriyo napıyor? Biz bugün iboşa ciciş aldık

iyiyiz çok şükür bacım,emriyo artık ben burdayım diyo:)ben yerim o iboşuuuu sağlıkla giysin inşallah

iyi akşamlar tatlım evet topik gerildi bir ara sinirlendik aldı cvbını merakını giderdik :)iboşun cicişler hazırlanıyor ne güzl sağlıklı güzel günlerinde giymek nasip olsun inş. paşam gitti akşam üzeri haftasonu güzeldi o olduğunda günler çabucak geçiyor haftaya yine gelcek

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım.

ayy inanamıyorum geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…