ben daha çok bileziklerle ilgilenicemdüğünden naklen yayın yaparım ama düğünden sonra bir süre kayıplara karışıcam
bi de kimseye bırakmamak lazım, kasaya koymak lazım
bilezikte işçilikten düşüyo yavru kuşum sen mümkünse gramis istiyorum de
kızlar biz 3 aylık evliyken herşeyimizi çaldılar evimize hırsız giridi o yüzden okyanus evde 1 lira dahi bırakma...ben evden 1 saatliğne çıktım gündüz vakti soydular herşeyimi. bileziklerimi bir kere bile takamadım
kızlar biz 3 aylık evliyken herşeyimizi çaldılar evimize hırsız giridi o yüzden okyanus evde 1 lira dahi bırakma...ben evden 1 saatliğne çıktım gündüz vakti soydular herşeyimi. bileziklerimi bir kere bile takamadım
ay bencede süper olur
Herkese iyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Bi ara gerilmiş topiğimiz iyi cevaplar vermişsiniz,hepiniizn eline sağlıkSweet tatlım hoşgeldin nasıldı tatil? Okyonus gittimi paşan? İyimiyidi hafta sonunuz? Özlemcim tekrar geçmiş olsun canım. Dünürüm nasılsınız? Embriyo napıyor? Biz bugün iboşa ciciş aldık
Herkese iyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Bi ara gerilmiş topiğimiz iyi cevaplar vermişsiniz,hepiniizn eline sağlıkSweet tatlım hoşgeldin nasıldı tatil? Okyonus gittimi paşan? İyimiyidi hafta sonunuz? Özlemcim tekrar geçmiş olsun canım. Dünürüm nasılsınız? Embriyo napıyor? Biz bugün iboşa ciciş aldık
kizlar selamassolistiniz geldi
hoşbuldum .. nasılsın
iyiyim canım çok şükür sende ne var ne yok?
iyiyim ben de canım teşekkürler..
biri bir soru sormuş germiş ortamı onu okudum da neymiş diye..benim soruya gülesim geldi..enteresan..hayatı gerçek yaşayan biz we eşlerimiziz sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?