aynen yaa bu kadar bi haber olunurmu ya
kizlar selamassolistiniz geldi
nelerden birhaber yaşayan insanlar tanıyoruz öğreniyoruz..çalışan,hizmet weren,eğitim weren, koruyan, hatta bizden bile olan..bilinçsiz..
haklısın aslındayarın mesai var ben yatayım canım öperim iyi geceler
Merhaba canım, sen gelince saate bakıyorum o kadar geç oldu mu diye
amaniin hem geç olmuş hem de ayıp olmuş mesajı daha yeni gördümnasılsın canım
İyiyim tatlım sağol, m,nik bebeğimi uyuttum koca bebeğimle ilgileniyorum şimdi de, uzaktan uzağa
günaydın hanımlar,
işe başladım bugün tekrar, izinden sonra dönmek çok zor oluyormuş ya, ilk defa bu kadar uzun süre izin aldım.
derinciğim iboş muyerim ben onu yaa, kıyamam neler aldınız? tatil güzeldi,ama evimizi özlemişiz.
ayesercim resim koymuştum bi ara ama kaldırdım, eşime ve ailesine yakalanmamak için. malum konularım var çünkü. bi ara koyarım bakarsınız silerim sonra cnm.
günaydın herkese.bende okuldayım seminerdeyiz.çok sıksıcı geçiyo.bizde hakkari yüksekova öncesi tatil planladık bodruma gitcez kısmetse temmuzda.herkese güzel bir gün diliyorum.
merhaba okyonuscum, iyiym işte çalışmaya adapte olmak zor.
bu arada geçmiş sayfalarda gördüm geçmiş olsun gözün nasıl oldu?
günaydınlar herkese:)gegçmişe baktım sinirlendim duygulandım ama bir öğüt veresim geldi...okyNUSS SAKIN ALTINLARINI KİMSEYE ERME...SALAK BEN GİBİ)gitti benim birsürü altınım borç die kayınpedere üstüne su içiyorum:)birde üstüne iyi gelin olsaydım keşke adam benle konuşmadı uzun süre...hatta şimdide tayinimizin çıktığını biliyorlar insan bir kere beni aarayıp hayıırlı olsun demezmi...sevmiyorum işte kayınpederide kaynanayıda
günaydınlar herkese:)gegçmişe baktım sinirlendim duygulandım ama bir öğüt veresim geldi...okyNUSS SAKIN ALTINLARINI KİMSEYE ERME...SALAK BEN GİBİ)gitti benim birsürü altınım borç die kayınpedere üstüne su içiyorum:)birde üstüne iyi gelin olsaydım keşke adam benle konuşmadı uzun süre...hatta şimdide tayinimizin çıktığını biliyorlar insan bir kere beni aarayıp hayıırlı olsun demezmi...sevmiyorum işte kayınpederide kaynanayıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?