Asker Eşleri

günaydın hanımlar,
işe başladım bugün tekrar, izinden sonra dönmek çok zor oluyormuş ya, ilk defa bu kadar uzun süre izin aldım.
derinciğim iboş mu yerim ben onu yaa, kıyamam neler aldınız? tatil güzeldi,ama evimizi özlemişiz.
ayesercim resim koymuştum bi ara ama kaldırdım, eşime ve ailesine yakalanmamak için. malum konularım var çünkü. bi ara koyarım bakarsınız silerim sonra cnm.

günaydın herkese.bende okuldayım seminerdeyiz.çok sıksıcı geçiyo.bizde hakkari yüksekova öncesi tatil planladık bodruma gitcez kısmetse temmuzda.herkese güzel bir gün diliyorum.

günaydın tatlım nasılsın :82:

merhaba okyonuscum, iyiym işte çalışmaya adapte olmak zor.
bu arada geçmiş sayfalarda gördüm geçmiş olsun gözün nasıl oldu?

günaydınlar herkese:)gegçmişe baktım sinirlendim duygulandım ama bir öğüt veresim geldi...okyNUSS SAKIN ALTINLARINI KİMSEYE ERME...SALAK BEN GİBİ)gitti benim birsürü altınım borç die kayınpedere üstüne su içiyorum:)birde üstüne iyi gelin olsaydım keşke adam benle konuşmadı uzun süre...hatta şimdide tayinimizin çıktığını biliyorlar insan bir kere beni aarayıp hayıırlı olsun demezmi...sevmiyorum işte kayınpederide kaynanayıda

günaydın herkese.bende okuldayım seminerdeyiz.çok sıksıcı geçiyo.bizde hakkari yüksekova öncesi tatil planladık bodruma gitcez kısmetse temmuzda.herkese güzel bir gün diliyorum.

merhaba canım, iyi tatiller size, bodrum iyi bir seçim kampı da güzel,moral olur tayinden önce.

merhaba okyonuscum, iyiym işte çalışmaya adapte olmak zor.
bu arada geçmiş sayfalarda gördüm geçmiş olsun gözün nasıl oldu?

saol tatlım iyi oldu çok şükür hemen doktora gittim bir sorun çıkmadı o yüzden hemen aldılar camı ama çok canımı yaktı göz damalarımı kullanıyorum 2 gün nişanlım burdaydı damlattı sağolsun bu gün iş yerindekiler damlatıcak

takılan çeyrek altınları kayınvalidem sanırım alcakmış eger takılna çeyrek altınları alırsa bende bizim taraftan toplanan çeyrek altınları vericem anneme ben neden alayım ozaman annem kullansın ama bileziklerimi vermem kimseye 10 bilezik yaptı kayınvalidem bir takı seti onların taraftan gelen bizim taraftan gelen olck onları alıcam

canım ya altın konusu sıkıntılı, ben baştan aldım önlemimi. hemen saydım ve hakim olan nedimeme verdim, sağlam yerdeydi. 2 gün sonra da hemen kasaya koyduk çok rahatım. evde tek küçük altın bile bırakmam, kayınvalidem her yeri karıştırıyor malum.

kesinlikle en iyisi kasa...içim acıyor halaneyse sağlık olsun diyelim.canım sıkkın birz..kızlar eşim test yaptırdı..çocuk düşüşnüyoruzya olmuyor ama...test sonucunu bugun alacağız...dua edin nolur...bebiş istiyorum ben

selam kızlaarrr....mataraniciğim hayırlısı olsun üzme kendini çok merak ettim test sonucunu mutlaka bildir bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…