Asker Eşleri

hayırlısı olsun tatlım Allah gönülünüze göre versin duarım seninle güzel sonuçlar alırsınız inş.

en iyisini yapmışsın canım bakalım benim nolcak şuan bu konu muallak

okyonuscum işinize karışmak gibi olmasın ama küçük altın zaten çok gelir düğünde, bilezik dediğin o kadar çok gelmez. biz küçük altınlarla araba alırken peşinatımızı ödemiştik. yani az buz bi miktar değil. bence nişanlınla bi konuş, ikiniz de çalışıyorsunuz, ailesi ne masraf yapıyor ki senin altınlarını alıyor. nerden baksan düğünde takılanların yarısı küçük altındır, altın pahalı insanlar zor alıyor.

mataranicim inş bebiş haberlerini de duyacağız canım, güzel sonuçlarını bekliyoruz. bereketli bi topiğimiz var maşallah

Günaydın kızlar nasılsınız?okyonos'cum kızların dediği gibi en emniyetli yer kasa takıların için.O konu hep sıkıntıdır zaten.Ben anneme yolladım gerçi
Dün k.validem geldi,yarın gidecek
Burada hava kapalı ve soğuk,birde van'da 1 şehit vermişiz çok üzüldümRabbim bütün asker ve polislerimizi korusun,ailelerine ve bize sabır versin
Çok sıkıcı birgün

selam kızlarrrr

okyonuscum bence de evet neden alıyor ki kayınvaliden küçük altınları. çok şükür bizde hiç öyle birşey olmadı,
altınların hepsini biz aldık.

mataranicim umarım olumlu olur test sonuçları iyi haberlerinizi alırız...

ailesi düğün için kredi çekicek tatlım o yüzden alıcak sanırım bizim taraf ve onun taraf toplam 20 kalın bilzeik olucak onları alıcaz işçilik olmayan bileziklerden aldırdık :44:

iyiyim çalışıyorum tatlım sen nasılsın pazartesi sendromu yaşıyorum yine şehitmi var duymadım çok üzüldüm yaa bu terör bitmiycek ailerine Allah sabır versin çok zor

evet ya hava kapalı ve çok soğuk gece üşütmüşüm sanırım her yerim ağrıyor((
yine mi şehit off çok üzülüyorum yaa böle haberleri alınca. allah ailesine sabırlar versin...

iyiyim çalışıyorum tatlım sen nasılsın pazartesi sendromu yaşıyorum yine şehitmi var duymadım çok üzüldüm yaa bu terör bitmiycek ailerine Allah sabır versin çok zor

1 şehit 3 yaralı var.
Her zaman ki gibi HAİN PUSU malesef
Keşke çalışmaya başlasam da pazartesi sendromu yaşasam

evet ya hava kapalı ve çok soğuk gece üşütmüşüm sanırım her yerim ağrıyor((
yine mi şehit off çok üzülüyorum yaa böle haberleri alınca. allah ailesine sabırlar versin...

Çok geçmiş olsun canım,tam hastalık havası.
Amin,ben de bir şehit kardeşiyim2000 yılında tunceli pülümür'de şehit oldu abim
Her şehit haberi duyduğumda aynı acıyı tekrar yaşıyorum

saol canm..
offff ya offff ne zaman bitecek bu hain terör yaaa...
başınız sağolsun canım çok çok acı...

Allah sabır versin canım çok üzücü :85: Allah belalarını versin soysuzların ...

saol canm..
offff ya offff ne zaman bitecek bu hain terör yaaa...
başınız sağolsun canım çok çok acı...

Allah sabır versin canım çok üzücü :85: Allah belalarını versin soysuzların ...

sağ olun kızlar
İlk önce baştakinin Allah belasını versin de bu köpekler de kuyruklarını sıkıştırıp sussunlar
O orada yaşayıp,beslendiği sürece bunların sesi kesilmez

merhaba canım, tanışamamıştık seninle, başınız sağolsun, allah ailenize sabır versin. kimselere yaşatmasın bu acıyı, yıllar geçse de acısı geçmiyordur.

sağ olun kızlar
İlk önce baştakinin Allah belasını versin de bu köpekler de kuyruklarını sıkıştırıp sussunlar
O orada yaşayıp,beslendiği sürece bunların sesi kesilmez

onun yaşamasından ve bu seçimlerden kaynaklanıyor o yaşadığı sürece bunlar dinmeyecek :85:

eşimi bekliyorum ama şehit haberi çok canımı sıktıface de ağrı sayfasına bakıyom hep pkk lı mı bunlar...Allahım bütün herkesi korusun..içim çok sıkılıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…