Asker Eşleri

merhaba canım, tanışamamıştık seninle, başınız sağolsun, allah ailenize sabır versin. kimselere yaşatmasın bu acıyı, yıllar geçse de acısı geçmiyordur.

Merhaba tatlım,çok sağol,Allah eşlerimizi ve tüm askerlerimizi korusun inşallah.
Evet acı aynı kalıyor,her şehit haberin de daha da artıyor
:2:

milletvekilliği sorunu yüzünden ülke yine karışıyor işte, olan yine gariban ailelere oluyor. ben neye yanıyorum biliyor musunuz, biz 3 gün ağlarız ederiz ama ateş düştüğü yeri yakar. 3 gün sonra herkes unutuyor, giden gitmiş oluyor soysuzlar yüzünden.

eşimi bekliyorum ama şehit haberi çok canımı sıktıface de ağrı sayfasına bakıyom hep pkk lı mı bunlar...Allahım bütün herkesi korusun..içim çok sıkılıyor....

içini ferah tut canım Allah korusun hepimizi dua etmekten başka birsey gelmiyor elimizden keşke gelsede engel olabilsek :85:

eşimi bekliyorum ama şehit haberi çok canımı sıktıface de ağrı sayfasına bakıyom hep pkk lı mı bunlar...Allahım bütün herkesi korusun..içim çok sıkılıyor....

sıkma canını tatlım, allah hepsini korusun, ben de diyarbakırı araştırıyordum bi ara ama bıraktım. van ı araştırdım bak bugün şehit düşen yere ama öncesinde hiç haber yok mesela. nerde ne olacağı belli olmuyor.

angel başıınız sağolsun...teşekkürler arkadaşlar işte dua etmekten başka bişe gelmiyor elden...bu sıkıntılarla cidden biz erkenden ölüp gidecez..off

eşimin doğu görevi bitince bi sürü hayal kuruyoruz, hayal falan kurmicam artık, sadece bana sağ salim dönsün başka bişey istemiyorum ben. ev alırız, bebek yaparız... hepsi bi tarafta kalsın yeter ki gelsin geri...
haberi okudukça deli oluyorum,adapazarına tayin olmuşlar. insanlar hiç gün yüzü görmicek mi?

kesinlikle canım canları sağolsun gerisi mühim değil....bende kendime acı çektirmeyi mi seviyorum bilmiyorum ama oturdum o şehitimizin eşinin facene falan baktım çok fena oldumAllahım sabır versin

kesinlikle canım canları sağolsun gerisi mühim değil....bende kendime acı çektirmeyi mi seviyorum bilmiyorum ama oturdum o şehitimizin eşinin facene falan baktım çok fena oldumAllahım sabır versin

canım insan tutamıyor kendini, acısını paylaşmak bir nebze olsun destek olmak istiyor. geçen sene 45 günlük evliyken balkonda şehit edilen pınar öğretmen benim eşimin devresinin hanımıydı. allah rahmet eylesin, melek oldu gitti. eşi facebookta var ama ekleyemedik çünkü isimlerimiz aynı eşiyle, morali bozulsun istemedim.

sorma canım ya osmaniyedeydi dibimizde yani...Allah rahmet eylesin eşinin cenazesinde dik durmaya çalışırken içinde fırtınalar kopan askerimizi hiç unutmuyorum...işte bizler bu kadar ince düşünürken birileri gelip öğretmene yönelik de tehdit varmı diyor...çıldırdım okurken...bizimkiler değersizya zaten...ne kadar ucuz görünüyor canlarımız..bu arada adaşız sanırım canım

evet adaş:)

bu arada eşim sonuçları getirdi herhangi bir problem yok demiş doktor...bende gitmiştim sorun yok demişti doktor...ozaman neden olmuyor((

çok duyuyorum ben canım hiç bi sorun yokken hemen çocuk sahibi olamayanları bence normal yani, doğal süreç böyle belki de. yumurtlama dönemlerini takip etmek lazım sanırım. sorun olmadığına göre dert de etme canım bence stres bu işin düşmanı bildiğim kadarıyla. koyver gitsin

evet adaş:)

bu arada eşim sonuçları getirdi herhangi bir problem yok demiş doktor...bende gitmiştim sorun yok demişti doktor...ozaman neden olmuyor((

hadi gözün aydın tatlım çok sevindim inş. en yakında olur bebişiniz sağlıcakla alırsınız kucağınıza

hadi gözün aydın tatlım çok sevindim inş. en yakında olur bebişiniz sağlıcakla alırsınız kucağınıza
teşekkürler birtanem inşallah...Ağrılı bebişim olsun:)

evet stres gerçekten herşeyin başıama yapım gereğide fazla ehamlı bir tipim işteçok kötü bir huyyyyy

mataranicim,geçen sene eşimin bi komutanının eşi de senin durumundaydı. hem de 4 yıldır falan deniyorlardı hiç bi sorunları da yoktu ama olmuyordu. sonraaa bi tatilde yurtdışına gittiler, çok romantiik bi yere, orda hamile kalmış. şimdi bebişleri var

deliii:))kızımkaç aydır kociş de tam yumurtlama zamanı yok kursta yok tatbikattaydı...ama bakalım bu ayda olmazsa depresyona gircem

bebiş fikrini aklından çıkarmak çok önemli canım benim,sen bebiş düşündükçe yumoşlar(yumurtaların)süper mariolara(spermlere)küsüyo,o yüzden sen düşünmeki kızlar mariolara atlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…