merhaba canım, tanışamamıştık seninle, başınız sağolsun, allah ailenize sabır versin. kimselere yaşatmasın bu acıyı, yıllar geçse de acısı geçmiyordur.
onun yaşamasından ve bu seçimlerden kaynaklanıyor o yaşadığı sürece bunlar dinmeyecek :85:
eşimi bekliyorum ama şehit haberi çok canımı sıktıface de ağrı sayfasına bakıyom hep pkk lı mı bunlar ...Allahım bütün herkesi korusun..içim çok sıkılıyor....
eşimi bekliyorum ama şehit haberi çok canımı sıktıface de ağrı sayfasına bakıyom hep pkk lı mı bunlar ...Allahım bütün herkesi korusun..içim çok sıkılıyor....
eşimin doğu görevi bitince bi sürü hayal kuruyoruz, hayal falan kurmicam artık, sadece bana sağ salim dönsün başka bişey istemiyorum ben. ev alırız, bebek yaparız... hepsi bi tarafta kalsın yeter ki gelsin geri...
haberi okudukça deli oluyorum,adapazarına tayin olmuşlar. insanlar hiç gün yüzü görmicek mi?
kesinlikle canım canları sağolsun gerisi mühim değil....bende kendime acı çektirmeyi mi seviyorum bilmiyorum ama oturdum o şehitimizin eşinin facene falan baktım çok fena oldumAllahım sabır versin
canım insan tutamıyor kendini, acısını paylaşmak bir nebze olsun destek olmak istiyor. geçen sene 45 günlük evliyken balkonda şehit edilen pınar öğretmen benim eşimin devresinin hanımıydı. allah rahmet eylesin, melek oldu gitti. eşi facebookta var ama ekleyemedik çünkü isimlerimiz aynı eşiyle, morali bozulsun istemedim.
öyle mi canım, çok sevindimbi ortak noktamız daha olduu
evet adaş:)
bu arada eşim sonuçları getirdi herhangi bir problem yok demiş doktor...bende gitmiştim sorun yok demişti doktor...ozaman neden olmuyor((
evet adaş:)
bu arada eşim sonuçları getirdi herhangi bir problem yok demiş doktor...bende gitmiştim sorun yok demişti doktor...ozaman neden olmuyor((
teşekkürler birtanem inşallah...Ağrılı bebişim olsun:)hadi gözün aydın tatlım çok sevindiminş. en yakında olur bebişiniz sağlıcakla alırsınız kucağınıza
çok duyuyorum ben canım hiç bi sorun yokken hemen çocuk sahibi olamayanları bence normal yani, doğal süreç böyle belki de. yumurtlama dönemlerini takip etmek lazım sanırım. sorun olmadığına göre dert de etme canım bence stres bu işin düşmanı bildiğim kadarıyla. koyver gitsin
mataraniiiii aşkla sevişcen aşktv de askeri yüksek idare mahkemesi başkanı var beni almadılar küsüm onlara
deliii:))kızımkaç aydır kociş de tam yumurtlama zamanı yok kursta yok tatbikattaydı...ama bakalım bu ayda olmazsa depresyona gircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?