naber kuzucuklarımm.çok özledim sizi.....
hb canım evet insanın evi gibisi yok.......günaydınn ve hosgeldınn ruyanaz... İnsanın evi gibisi var mısengözlerimebaksanaba.s.
Hanımlar merhaba . bende asker eşiyim , Mardin de yiz. Asker eşleri diye görünce bende yazayım dedim. a.s.
bayanlar merhaba bende asker eşiyim ve kıbrıs'tan katılıyorum. ama bu sene tayin olacağız. iyi bir yer olur inşallah. aranızda başka tayin bekleyen var mı?
ii pazarlaaarrr bizde bu sene tayin olduk bu kasvetli şehree:çok üzgünüm: izmirden geldik..alısmak cok zor.benm ilk tayinim oldu bu.baya zormus yaasenağlama 8 senede bir cıkıo tayin bizde.yani bi 8 sene burdayız:çok üzgünüm:
Canım ıyı pazarlar.. Zannedersem istanbula geldiniz..Hakkatende cekılmıyor bazen ıstanbul,trafiği vs.. Süreklı esya toplayıp 2-3 senede bır tayın görecegınıze,cocukların okulu bölüneceğine bır yerde uzun kalmakta ıyı en azından,olumsuz düşünüp üzme kendını..Ama 8 sene bır yere yerlestıkten sonrada tayın cıkıp ayrılması cok zor gelır,sende haklısın canım...a.s.
ewet aynen ööle valla ozebuscum.tam alıstık derken hoop bska yere..bide izmirden sonra cok koydu bana.arkamdan gelen herkesten şüphelenir oldum.haberlerde ne seyrediosak burda oluo:1no2: of neyse canım buna şkür.şimdi doğudaki g.doğudaki arkadaslar kızıcak
ii pazarlaaarrr bizde bu sene tayin olduk bu kasvetli şehree:çok üzgünüm: izmirden geldik..alısmak cok zor.benm ilk tayinim oldu bu.baya zormus yaasenağlama 8 senede bir cıkıo tayin bizde.yani bi 8 sene burdayız:çok üzgünüm:
bizimde bodrum vardı ama oranın calısma yeri ii deil die geldik burayaahoşbulduk arkadaşlar.a.s.
istanbul zor bir şehir gerçekten allah kolaylık versin. ben 2,5 sene iki yaka arasında gidip gelmiştim. bizde ankara'dan kıbrıs'a geldik. şimdi de ya marmarıs ya istanbul. tabii ki tercihim marmaris ama hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyip beklemekten başka yapacak birşey yok tabii.
teşekkrler teyzesi a.s. allahım minik kuzuları bizlere bağışlasın:Saruboceq:napıonus şekerler...celen bebeişlin çok tatlı maşallah.....
hanımlar şu an ailemin yanındayım ayın 11 inde kısmetse evime dönücem. buraya biraz nefes almaya geldim küçük bebekle gurbet elde çok bunaldım. eşim sık sık nöbetçi oluyor artı görevleri de oluyor. Bulunduğumuz yerde dedikodu hat safhada . Kimseyle görüşmesen olmuyor görüşsen bir türlü.. :bbo: Çok sinirim bozuluyor. bulunduğumuz yer sanırsam küçük olduğu için böyle şeyler oluyor . Bu arada Mardin- nusaybin deyiz. Sosyal faaliyet yok dönüyorsun dolaşıyorsun aynı şeyler benneyaptımki Sizlerin arkadaşlık ilişkileri nasıl ? insan ailesinden uzaklarda yanlız kalmaya çalışsa kafayı yer . büyük yer ve küçük yer arasında fark oluyor mu ? burası ilk tayin yerimiz .
bizimde bodrum vardı ama oranın calısma yeri ii deil die geldik burayaa
teşekkrler teyzesi a.s. allahım minik kuzuları bizlere bağışlasın:Saruboceq:
oofff cok kötü yerdemişsin yaa:çok üzgünüm: bende henuz pek kimseyle görüşmüyorum.lojman ortamında fazlası zarar zatenyasakkelime
kızlar ankaradaki durumum gözümün önüne geldi de. ben askeriyede sivil memurum.birde benim durumumu düşünün. bütün gün işyerinde, akşam evden çıkınca dışarıda. midem bulanıyordu artık. allahtan burada öyle bir derdim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?