allahtan kızım dünyaya geldi evdeyim de 1 sene boyunca rahatım. amma bu 1 senenin sonunda işe başlayınca ne olacak? herkesin hakkında hayırlısı diyorum.
canım orada askeriyenin kreşi yok mu
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
ii pazarlaaarrr bizde bu sene tayin olduk bu kasvetli şehree:çok üzgünüm: izmirden geldik..alısmak cok zor.benm ilk tayinim oldu bu.baya zormus yaasenağlama 8 senede bir cıkıo tayin bizde.yani bi 8 sene burdayız:çok üzgünüm:
kreş demişken buranın kreşinde olanları anlatmadan gecemiycem.öğretmenler cocuklara oyun oynatıomus subay cocukları komutan oluomus assubay ve uzmanların cocuklarıda düşman askerleri onları oyunla savaştırıolarmış:1shok:şok oldum duyuncaÇok üzgünüm çoook kreşlere bile girmiş bu ast-üst olayıÇok üzgünüm çoook ve bebeklerle 5+6 yas grubu bi sınıftaymıs:sm_confused: heryerde mi bööle acaba yoksa burdaki basların kompleksli olması mı sebep??
kreş demişken buranın kreşinde olanları anlatmadan gecemiycem.öğretmenler cocuklara oyun oynatıomus subay cocukları komutan oluomus assubay ve uzmanların cocuklarıda düşman askerleri onları oyunla savaştırıolarmış:1shok:şok oldum duyuncaÇok üzgünüm çoook kreşlere bile girmiş bu ast-üst olayıÇok üzgünüm çoook ve bebeklerle 5+6 yas grubu bi sınıftaymıs:sm_confused: heryerde mi bööle acaba yoksa burdaki basların kompleksli olması mı sebep??
canım orada askeriyenin kreşi yok mu
11 yıldır bu camiadayım ama ilk kez böyle birşey duyuyorum.:uhm: nerenin kreşi olduğunu sormam da bir sakınca var mı?
kızlar bende lojmandayım evet haklısınız insanlar konuşmak isteyince giydigin söz gezmen söz herşeye bir laf buluyolar ama bu türler heryerde var hayatınızı onlara göre yaşayamazsınız boş verin takmayın onları bu ortamda tamam bu süper demeyin kimse hakkında onla ilgili bi açık kapı bırakın bundan bana zarar gelebilir diye düşünün bi arkadaş söylemişti bunu bana bende ne fesatsın demiştim ama yıllar ögrettiki haklıymış kendinizi ezdirmeyin kızlarrrrrrrrrrr sevgilerkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5a.s.
merhaba canlarımm nasılsınız.... annem ve babam geldi çok mutluyum. bir kaç gündür giremedim. aramıza yeni arkadaşlar katılmış çok sevindim....hepinizi tek tek seviyorumm.....
11 yıldır bu camiadayım ama ilk kez böyle birşey duyuyorum.:uhm: nerenin kreşi olduğunu sormam da bir sakınca var mı?
aynen . neresi burası gercektan
merhaba bayanlar. ben de lojmanda otruyoruö. evet zor lojmanda oturmak herkes birbirini süzüyo bi acık arama derdinde. ama avantajlarıda var.maddi anlamda.ben kimseyle gorüsmüyorum. 1 2 kişiye gidersem o kadar . kafam rahat yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?