Asker Eşleri

allahtan kızım dünyaya geldi evdeyim de 1 sene boyunca rahatım. amma bu 1 senenin sonunda işe başlayınca ne olacak? herkesin hakkında hayırlısı diyorum.

canım orada askeriyenin kreşi yok mu

kreş demişken buranın kreşinde olanları anlatmadan gecemiycem.öğretmenler cocuklara oyun oynatıomus subay cocukları komutan oluomus assubay ve uzmanların cocuklarıda düşman askerleri onları oyunla savaştırıolarmış:1shok: şok oldum duyuncaÇok üzgünüm çoook kreşlere bile girmiş bu ast-üst olayıÇok üzgünüm çoook ve bebeklerle 5+6 yas grubu bi sınıftaymıs:sm_confused: heryerde mi bööle acaba yoksa burdaki basların kompleksli olması mı sebep??

hayırlısı olsun canım , bizim de 8 yılda bir çıkıyormuş ancak şark görevini yapmadı eşim =) ayrıca da biz daha 6 aylık evliyiz 3 sene sonra biz de tayinciyiz ,şuan izmirdeyiz ve izmirliyim nasıl alışırım daha şimdiden zor geliyor..meselaa bebek olsa bizim uzaklarda nasıl zorlaşcak yaa onun sıkıntısı sarıyor benii ben hemen istemiyorum çünküü ...offfffffff hayırlısı:Saruboceq:

heyy Allahım yaaaaaa sanki başka devletin askerleri...akıl ve fikir versin onlara diom başka da bişi demiommmmkaydirigubbakcemile

aaa kres deyınce bende baska bısey düşşünmüştüm bıran..Öyle sey olur mu canım,hoca ya bak sen,oda asker esımı acaba..Gercı öle olsa böle olmaz dımı..Hem oranın ekmegını yıyıp hemde nankörlük edenlerdenmiş demekkı..Artık kımseye guvenemeyecegız desene..Hey Allahım ya..Inan ılk defa duyuyorum kı,kreste ogretmenlık yapan brcok arkadasım var..Ama ıste bakıs acısı meselesı demekkı..a.s.:1hug:

11 yıldır bu camiadayım ama ilk kez böyle birşey duyuyorum.:uhm: nerenin kreşi olduğunu sormam da bir sakınca var mı?

merhaba bayanlar. ben de lojmanda otruyoruö. evet zor lojmanda oturmak herkes birbirini süzüyo bi acık arama derdinde. ama avantajlarıda var.maddi anlamda.ben kimseyle gorüsmüyorum. 1 2 kişiye gidersem o kadar . kafam rahat yani.

gerçekten bu lafı söyleyen arkadaşın doğru söylemiş. Aldığını kıskanıyorlar , birikimin varsa kıskanıyorlar , çekemiyorlar arkadaş ben böyle yer görmedim. :jeyyar: Çok afederseniz bazıları için defolup gitse de kurtulsam diyorum. 3 günlük dünya demiyorlar , birbirlerini kırmak için yer arıyorlar. Nasıl bir aile terbiyesi almışlar bunlar anlayamadım. Bir rütbe çatışması almış başını gidiyor.

merhaba canlarımm nasılsınız.... annem ve babam geldi çok mutluyum. bir kaç gündür giremedim. aramıza yeni arkadaşlar katılmış çok sevindim....hepinizi tek tek seviyorumm.....

11 yıldır bu camiadayım ama ilk kez böyle birşey duyuyorum.:uhm: nerenin kreşi olduğunu sormam da bir sakınca var mı?
aynen . neresi burası gercektan

istanbul sarıgazideÇok üzgünüm çoook

evet maddi olanakları ii.özellikle büyük kentlerde hem güvenlik hemde kira acısından bulunmaz fırsat.

şaşırdım dediğim gibi ilk kez duyuyorum.
ama geçilecek bir konu değil bu. üstünde durulması lazım. yazık böyle yapanlara. kişiliksiz, yerini hazmedemeyen birisi yapabilir ancak bunu. o yaştan itibaren çocuklara ayrımcılık yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…