Asker Eşleri

ewet bende ilk defa duydum.stelik anasınıfı öğretmeniyim.olaya el atıp şikayette bulunucaktım ki bi astsubay benden önce davranmıs.şimdi durum nedir bilmiyorum.siyahlar-beyazlar gibi:1no2:

günaydın kızlar kapanışta açılışta bendcen oldu..
bugun erkenciyim kızımla oyandık kahvaltımızı yaptık evimizi toparlayalım çarşıya incez saçlarımı boyatıcam bugun....

günaydın kızlar kapanışta açılışta bendcen oldu..
bugun erkenciyim kızımla oyandık kahvaltımızı yaptık evimizi toparlayalım çarşıya incez saçlarımı boyatıcam bugun....

rüyanazcım şimdiden güle güle kullan nasıl boyatacan benimde boya zamanım geldi ama yaza doğrun boyatıcam

rüyanazcım şimdiden güle güle kullan nasıl boyatacan benimde boya zamanım geldi ama yaza doğrun boyatıcam

canım karemel düşünüyordum ama eşim illa patlıcan moru yada kızıl dio onn istedigi olsun bu sefer diyorum bakalım kuaföre gidince karar vercem aama çok begendigimiz bi saç var o ton olur derlerse onu istiyorum bak lin atayım sana......

beyaz tenliysen yakışır bende koyu renk istiyorum banada sana röfle iyi gidiyor diyolar bilmiyorum ne yapayım daha çok var karar veririm artık o zamana kadar

Ruyanaz patlıcan moru değiil mi o?? Hoş bır renk miş gercekten..
Ben hıc cesaret edemem sac boyamaya..:bbo:
evet patlıcan moru canım valla ben sürekli boyarım saçlarımı........

beyaz tenliysen yakışır bende koyu renk istiyorum banada sana röfle iyi gidiyor diyolar bilmiyorum ne yapayım daha çok var karar veririm artık o zamana kadar

canım bana da röfle gidio ama eşim ısrar etti kızıl veya patlıcan moru olsun die daha önceki kızıllarımı çok begeniodu ben bi degişiklik olsun die siyah yaptım kaç aydır o siyahın akmasını bekledim artık boyatıcam.

Bır kere boyadın mı ıstıyor sac.. Ben cesaret edemıyorum cıdden ama senın eşin ıstıyormus..Benımkısı de elleme sakın dıyor..doğal tercihi :asigim:

Bır kere boyadın mı ıstıyor sac.. Ben cesaret edemıyorum cıdden ama senın eşin ıstıyormus..Benımkısı de elleme sakın dıyor..doğal tercihi :asigim:

malesef canım bi kez boyadım mı istiyo saç..
benim şimdi yarısı siyah yarısı kendi rengim geldi tuhaf oldu yani boyamam şart eşime sordum oda bu rengi istedi işte.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…