şaşırdım dediğim gibi ilk kez duyuyorum.
ama geçilecek bir konu değil bu. üstünde durulması lazım. yazık böyle yapanlara. kişiliksiz, yerini hazmedemeyen birisi yapabilir ancak bunu. o yaştan itibaren çocuklara ayrımcılık yapıyorlar.
merhaba canlarımm nasılsınız.... annem ve babam geldi çok mutluyum. bir kaç gündür giremedim. aramıza yeni arkadaşlar katılmış çok sevindim....hepinizi tek tek seviyorumm.....
ewet bende ilk defa duydum.stelik anasınıfı öğretmeniyim.olaya el atıp şikayette bulunucaktım ki bi astsubay benden önce davranmıs.şimdi durum nedir bilmiyorum.siyahlar-beyazlar gibi:1no2:
günaydın kızlar kapanışta açılışta bendcen oldu..
bugun erkenciyim kızımla oyandık kahvaltımızı yaptık evimizi toparlayalım çarşıya incez saçlarımı boyatıcam bugun....
rüyanazcım şimdiden güle güle kullan nasıl boyatacan benimde boya zamanım geldi ama yaza doğrun boyatıcam
evet patlıcan moru canım valla ben sürekli boyarım saçlarımı........Ruyanaz patlıcan moru değiil mi o?? Hoş bır renk miş gercekten..
Ben hıc cesaret edemem sac boyamaya..:bbo:
beyaz tenliysen yakışır bende koyu renk istiyorum banada sana röfle iyi gidiyor diyolar bilmiyorum ne yapayım daha çok var karar veririm artık o zamana kadar
Bır kere boyadın mı ıstıyor sac.. Ben cesaret edemıyorum cıdden ama senın eşin ıstıyormus..Benımkısı de elleme sakın dıyor..doğal tercihi :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?