Asker Eşleri

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım bende yoktum izmire gitmiştik bugün geldik eve
Yahu daha hepinizin yaşları küçük boyatmayın bırakın kendi halinde kalsın.
Bende yaptım devamlı boya istiyor şimdi beyazlarım çok benimde mecbur kalıyorum artık.
Hepinizi çok öptüm kaydirigubbakcemile

Hosgeldın ablacım.. Annemde senın gıbı soluyor hep..Sakın boyatma dıyor,erkenden beyazlar sacların benım gıbı dıyor..Annecıgım daha 44 yasında ama bır tek tel sıyah sacı yokk,mecbur halen boyatıyor..senağlama O yuzden boyatmıyorum,eşimde karşı.. Hepınızı opuyorummmmma.s.

kızlar yeni geldim eve arkadaşa yemege ordanda kuaföre gittim bu saate kadar sürdü ya önce açtılar sonrada patlıcan moru yaptılar size gösterdigim resimden biraz farklı ama 2. boyamada tam o renk olur dediler benim hoşuma gitti ama .....

Oooo hadi güle güle kullan yeni rengini canım... Pek anlamam ama genelde ılk defada tutmuyor hıcbır renk..Ama senın ıcıne sindiyse problem yok canımcım..a.s.

rüyanazcım güle güle kullan beğendiysen mesele yok benimde eşim sarı istiyo yani civciv sarısı ben istemiyorum öyle benimle dalgamı geçiyor anlamadın

rüyanazcım güle güle kullan beğendiysen mesele yok benimde eşim sarı istiyo yani civciv sarısı ben istemiyorum öyle benimle dalgamı geçiyor anlamadın

sal canım tşk ederim..
kız necen dalga geçsin ya seni öle görmek istiyo sa sana yakışacagını düşüüyosa.......

uyudunuz mu kızlar..işlerim ancak bitti arkadaşlar ugradı sonrada valiz hazırladım yarın kayınvaldeme cuma da kocişime gidiyorum kızlar çok özledim ya..pazar 1 ay olcak görmeyeli......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…