selam kızlar nasılsınız bende birazdan hazırlanıp miyaseye gideceğim geldikten sonra görüşürüz
tşrler pelincan senin kısır nasılkioo valla kıskandım ne güzel ya benim neden denizlide kk dan arkadaşım yokki.miyaseye çook slm söyle bi günde bana beklerim.size meşhurr kısırımdan yaparım
slm evt dilek ayı bekliyom kısır yaptım ona adana usulu çaya gelin buyrun beklerimmmmmmmm
o kısırlar bizsiz nasıl boğazınızdan geçecek bakalım :jeyyar: bir açıklama bekliyoruz sizlerden hadi bakalım cokacimcoook yiyin anacım yiyin lop lop et olsun
:sm_confused::sm_confused:bekledik bekledik yoksunuz içmeye başladık çayları nerde kaldınız :uhm::uhm:cokacimcoook:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:ŞenizŞeniz
selam kızlar nasılsınız bende birazdan hazırlanıp miyaseye gideceğim geldikten sonra görüşürüz
oo valla kıskandım ne güzel ya benim neden denizlide kk dan arkadaşım yokki.miyaseye çook slm söyle bi günde bana beklerim.size meşhurr kısırımdan yaparım
kızlarrr nasılısınz ardayı uyuttum hemen bi bakıyım dedim ama kaynatmıssınız
burda çok kar yağıyo ve çok soğukkkkkkkkkk
demek miyaseye gidiyon git bakalımmm off canımı cektirdiniz kısırı koyunca diyetteyim ben yaaa yapmayın bunu bana zaten zor tutyoruimmm kendimi :)
ya yedin demi kısırları öbür topigide yazmış zaten offf bende o kısırdan istiyom ya bol nar ekşisi kesin koymuştur dedim koymuş valla miyase yafrum yogurarak yapısun demi kısırı ıslatarak degil ben yogurarak yapıyorum ıslatmayı hiç begenmiyorum da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?