Asker Eşleri

selam kızlar nasılsınız bende birazdan hazırlanıp miyaseye gideceğim geldikten sonra görüşürüz

oo valla kıskandım ne güzel ya benim neden denizlide kk dan arkadaşım yokki.miyaseye çook slm söyle bi günde bana beklerim.size meşhurr kısırımdan yaparım

slm evt dilek ayı bekliyom kısır yaptım ona adana usulu çaya gelin buyrun beklerimmmmmmmm

oo valla kıskandım ne güzel ya benim neden denizlide kk dan arkadaşım yokki.miyaseye çook slm söyle bi günde bana beklerim.size meşhurr kısırımdan yaparım
tşrler pelincan senin kısır nasılki
:uhm::uhm:
bizimki nar ekşili:içelim:cokacimcoookŞenizŞenizŞeniz

kızlarrr nasılısınz ardayı uyuttum hemen bi bakıyım dedim ama kaynatmıssınız
burda çok kar yağıyo ve çok soğukkkkkkkkkk
demek miyaseye gidiyon git bakalımmm off canımı cektirdiniz kısırı koyunca diyetteyim ben yaaa yapmayın bunu bana zaten zor tutyoruimmm kendimi :)

hepimize hayırlı cumalar yüce rabbim hepimizin dualarını kabul etsinnn insallah

AMİİN esmacım.ardacım nasıl. ben sincanlıda çocukken romatizmal bir hastalığa tutulmuştum. kışları çook soğuk geçer bilirim. evin kaloriferlimi.benim dediğim kızları tanıyan birini bulabildinmi. meral ,nihal karahanlı.manifatura dükkanları vardı anneleri yorgan dikerdi.

canım ev sahibime sorayım illaki tanırlarr buranın yerlileri çünküü evet kaloriferlı hayatımm

o kısırlar bizsiz nasıl boğazınızdan geçecek bakalım :jeyyar: bir açıklama bekliyoruz sizlerden hadi bakalım cokacimcoook yiyin anacım yiyin lop lop et olsun

:sm_confused::sm_confused:bekledik bekledik yoksunuz içmeye başladık çayları nerde kaldınız :uhm::uhm:cokacimcoook:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:ŞenizŞeniz

selam kızlar nasılsınız bende birazdan hazırlanıp miyaseye gideceğim geldikten sonra görüşürüz

ya yedin demi kısırları öbür topigide yazmış zaten offf bende o kısırdan istiyom ya bol nar ekşisi kesin koymuştur dedim koymuş valla miyase yafrum yogurarak yapısun demi kısırı ıslatarak degil ben yogurarak yapıyorum ıslatmayı hiç begenmiyorum da ...

RÜYANAZ kuşum canımı çektirdin şööle yoğurarak yaptığın bi tabak kısır yemek isterdim..neyse belki biyere beraber tayinimiz çıkarda bol bol kısır,makarna salatası,içli köfte,mercimek köftesi yapar yeriz.kızlar ben bugün fx15 e başladım bilginiz varmı bu konuda.şimdilik bir şikayetim yok.azcık ellerim üşüyor okadar.

evet 5 yıldır aynı yerdeyiz ama bu sene ayrılıyoruz tayinleri çıktı malesef

kız zayıfsın zaten nerene diyet yapıyosun

nereye cıktı tayınleriii kötü olmus ya zor oluyo alıstığın birinden ayrılmak hayırlısıı

pelincan canım bende baslıcam fx15 piyasada cok sahtesi varmıss seninki orjinalı demii gülümm

üzgünüm ama kısırı yedik ne yapalım bekledik ama gelen olmadı evt miyase yoğurarak yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…