Asker Eşleri

msj ların altında bazen gülümsemeler çıkmasın diye bi kutucuk oluyor ama şuan yazarken göremedim nedense, ordan olabilir mirmirmirmir

izinde 4 kilo aldım canım benim vermem lazımmmmm

inşallah sahtesi değildir. eczaneden aldım.ellerim çook üşüyor .akşam birdaha içmeye cesaret edemedim.eşimde görevde bişey olursa çocuklar korkarlar.eşiminde haberi yok duyarsa çook kızar.günde bir tane kullanayım barii.korktum.

esmacımm sen çook zayıfsın zaten diyete hiç ihtiyacın yok gibi duruyorsun. yinede dikkat etmen çok güzel.bir zamanlar 50 kiloydum yedim yedim şişko oldum.

canım 4 kılo aldım ama hemen belli oluyoooo bende esimin haberi olmadan alıcam arastırdım internetten bi öğretmlmen arkadas var ondan alıcamm kaca aldın sen

canım 4 kılo aldım ama hemen belli oluyoooo bende esimin haberi olmadan alıcam arastırdım internetten bi öğretmlmen arkadas var ondan alıcamm kaca aldın sen

bende eşimden gizli kullanıyorum bi arkadaş mesaj attı. dağıtıcı firma kutunun üzerinde hhs ise orjinalmiş ankara yazıyorsa sahte dedi. benimkine şimdi baktım hhs. fiyatı eczaneden aldım 50tl.gerçekten iştah falan kalmadı.

keşke canım beraber yapar yerdik..

üzgünüm ama kısırı yedik ne yapalım bekledik ama gelen olmadı evt miyase yoğurarak yapıyor

afiyet olsun canım size.

kızlar bu sabah kar yağışı başladı burda senenin ilk karını görüyoruz daha ben çok seviyorum karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…